Καλησπέρα σας κύριοι.
Μη μου κλέβεις την ατάκα ρε φίλε. Καλησπέρα αλάνια!Καλησπέρα καρντάσια
ουουουου και σε σενα...Καλησπέρα καρντάσια![]()
Καλησπέρα καρτασιαν ήθελε να πει στην Κιμ αλλά μπήκε η γυναίκα του κ κολώσεΜη μου κλέβεις την ατάκα ρε φίλε. Καλησπέρα αλάνια!
Είναι στέρηση ρε φίλε που μου γυρνάει σε χαζομάρα.hit.Πέτρο....άφες αυτοίς
Μη μου κλέβεις την ατάκα ρε φίλε. Καλησπέρα αλάνια!
Με το καλό να έρθεις Παύλο. Σε περιμένουμε εναγωνίως γιατι χρειαζόμαστε ενισχύσεις μιας και μας έκαναν εισβολή τα κιχλοκοτσυφα και όχι μόνο.....Καλησπερα. Μετα απο κατι διαβουλευσεις με τη παρεα μου και το post του giannis corfu που με κουφανε εβγαλα τα εισιτηρια μου για να κατεβω την επομενη Τεταρτη για 10 μερες κυνηγι. Στοκαρα φυσιγγια φουλ για να δοκιμασω το καινουργιο μου αποκτημα και ελπιζω μονο να κατσει χειμωνιατικος ο καιρος χωρις ομως παγους και χιονια. Τα πρωτα προβληματα μου προεκυψαν σημερα οταν προσπαθησα να παρω πισω 2 τσοκακια που ειχα δωσει σε φιλους για δοκιμες. Δεν καταλαβες μου ειπαν. Δεν τα παιρνεις πισω. Θα σου δωσουμε τα χρηματα σου και ξανααγορασε τα οταν πας Αμερικη. Τελικα μετα απο αυτο τσοκακια δεν προκειται να ξαναδανεισω
Με το καλό να έρθεις Παύλο. Σε περιμένουμε εναγωνίως για το χρειαζόμαστε ενισχύσεις μιας και μας έκαναν εισβολή τα κιχλοκοτσυφα και όχι μόνο.....![]()
Καλησπερα. Μετα απο κατι διαβουλευσεις με τη παρεα μου και το post του giannis corfu που με κουφανε εβγαλα τα εισιτηρια μου για να κατεβω την επομενη Τεταρτη για 10 μερες κυνηγι. Στοκαρα φυσιγγια φουλ για να δοκιμασω το καινουργιο μου αποκτημα και ελπιζω μονο να κατσει χειμωνιατικος ο καιρος χωρις ομως παγους και χιονια. Τα πρωτα προβληματα μου προεκυψαν σημερα οταν προσπαθησα να παρω πισω 2 τσοκακια που ειχα δωσει σε φιλους για δοκιμες. Δεν καταλαβες μου ειπαν. Δεν τα παιρνεις πισω. Θα σου δωσουμε τα χρηματα σου και ξανααγορασε τα οταν πας Αμερικη. Τελικα μετα απο αυτο τσοκακια δεν προκειται να ξαναδανεισω
Φιλαρακι, αν ασχοληθούν και με αυτα οι εισαγγελεις, καλοι πολιτες!και ρωταω εγω τωρα αφου δυστυχως ο ελληνας θελει μαστιγιο βαση φωτογρσφιων πανω απ τ οριο εισαγγελεας δεν μπορει να επεμβει αφου εκτιθενται δημοσια???????