Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα. Μετα απο κατι διαβουλευσεις με τη παρεα μου και το post του giannis corfu που με κουφανε εβγαλα τα εισιτηρια μου για να κατεβω την επομενη Τεταρτη για 10 μερες κυνηγι. Στοκαρα φυσιγγια φουλ για να δοκιμασω το καινουργιο μου αποκτημα και ελπιζω μονο να κατσει χειμωνιατικος ο καιρος χωρις ομως παγους και χιονια. Τα πρωτα προβληματα μου προεκυψαν σημερα οταν προσπαθησα να παρω πισω 2 τσοκακια που ειχα δωσει σε φιλους για δοκιμες. Δεν καταλαβες μου ειπαν. Δεν τα παιρνεις πισω. Θα σου δωσουμε τα χρηματα σου και ξανααγορασε τα οταν πας Αμερικη. Τελικα μετα απο αυτο τσοκακια δεν προκειται να ξαναδανεισω

Πριν λίγο χτύπησε το κινητό και βλέπω το νούμερο του κτηνίατρου, αφού έκανα το σταυρό μου το απάντησα. Ευχάριστα τα νέα από τις αιματολογικές της σκυλίτσα μου. Ο τίτλος της λεισμανιασης παρέμεινε χαμηλός στο 1/100 όπως στις προηγούμενες εξετάσεις αλλά και οι υπόλοιπες λοιπές εξετάσεις ήταν πολλή καλές, τα λόγια του κτηνίατρου ήταν: σαν κουτάβι είναι οι εξετάσεις της. Δεν βρίσκει καποια λογική εξήγηση βάσει των εξετάσεων στην απώλεια βάρους. Το μόνο που μένει η απότομη αλλαγή της τροφής. Θα την έχουμε υπό παρακολούθηση πάντως αν και σήμερα όπως την είδα έχει πάρει λίγο. Θα πάω το Σάββατο πάλι για μια ματιά και να κάνουμε το εμβόλιο της. Μου έφυγε μεγάλο βάρος σήμερα.

Καλησπερα. Μετα απο κατι διαβουλευσεις με τη παρεα μου και το post του giannis corfu που με κουφανε εβγαλα τα εισιτηρια μου για να κατεβω την επομενη Τεταρτη για 10 μερες κυνηγι. Στοκαρα φυσιγγια φουλ για να δοκιμασω το καινουργιο μου αποκτημα και ελπιζω μονο να κατσει χειμωνιατικος ο καιρος χωρις ομως παγους και χιονια. Τα πρωτα προβληματα μου προεκυψαν σημερα οταν προσπαθησα να παρω πισω 2 τσοκακια που ειχα δωσει σε φιλους για δοκιμες. Δεν καταλαβες μου ειπαν. Δεν τα παιρνεις πισω. Θα σου δωσουμε τα χρηματα σου και ξανααγορασε τα οταν πας Αμερικη. Τελικα μετα απο αυτο τσοκακια δεν προκειται να ξαναδανεισω
Με το καλό να έρθεις Παύλο. Σε περιμένουμε εναγωνίως γιατι χρειαζόμαστε ενισχύσεις μιας και μας έκαναν εισβολή τα κιχλοκοτσυφα και όχι μόνο......sarcastic.
Μόνο πρόσεχε μην δώσεις και τη V3 για δοκιμή γιατί θα έχει την ίδια τύχη με τα τσοκ.. ....hair..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Με το καλό να έρθεις Παύλο. Σε περιμένουμε εναγωνίως για το χρειαζόμαστε ενισχύσεις μιας και μας έκαναν εισβολή τα κιχλοκοτσυφα και όχι μόνο......sarcastic.

Γιαννη θα κανω οτι μπορω για να σας προστατευσω.sarcastic.

Με το καλό να έρθεις Παύλο και εύχομαι να το ευχαριστηθείς..
Αλήθεια ,πέρα από τα πολλά φυσίγγια που θα φέρεις ,πάρε και κανα κιλό αλεύρι απο το Βέλγιο .Οι δικοί σου σε περιμένουν να φτιάξετε ...κουλουράκια.

και ρωταω εγω τωρα αφου δυστυχως ο ελληνας θελει μαστιγιο βαση φωτογρσφιων πανω απ τ οριο εισαγγελεας δεν μπορει να επεμβει αφου εκτιθενται δημοσια???????
Φιλαρακι, αν ασχοληθούν και με αυτα οι εισαγγελεις, καλοι πολιτες!
Εδω παραγραφονται αδικηματα, συμβολαιογραφοι βγαζουν διαζυγια κτλ για να μειωθει η κινηση στα δικαστηρια......

Την Καλησπερα μου :)

Status
Not open for further replies.
Back