Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
οχι ρε ομορφαντρα. δεν μπορω να παω σημερα. ισως αυριο αλλιως το σαββατο
Καλημερα. Το Σαββατο ειναι κοντα....
Το Σάββατο έχω την βαφτιση της κόρης μου!!!!!
Τρίτη απόγευμα μόνο έχω κενό .hair.

Καλήμερα σε όλους περαστικά στους ασθενείς κ γρήγορη ανάρρωση,καλά κυνήγια σε όσους κάνουν εξόδους,εδώ στην Ήπειρο είναι ανφιλεγομενω αν θα ξεκινήσει το κυνήγι λόγο τον χιονοπτώσεων θα πάρω τηλ το Κ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ να δω τι γίνεται.xm.

καλημέρα παρεάκι,

σήμερα και ενώ έχω ανακτήσει αρκετές δυνάμεις πήγα τον μικρό στο νήπειο,,,τα μισά παιδάκια έλειπαν,μου είπε η δασκάλα όλα με ίωση και ιογενή γανστρεντερίτιδα,

Φίλιππα περαστικά στην ανιψιά όλα να πάνε καλά
Παύλο μην το υποτιμήσεις και πρόσεξε ακόμη λίγες μέρες μέχρι να συνέλθει ο οργανισμός γιατί όπως βλέπω ταλαιπωρεί πολύ το σώμα αυτή η κωλοιωση
Και όσο μπορείς προσεκτικά μην κολλήσεις τα παιδιά

Καλήμερα σε όλους περαστικά στους ασθενείς κ γρήγορη ανάρρωση,καλά κυνήγια σε όσους κάνουν εξόδους,εδώ στην Ήπειρο είναι ανφιλεγομενω αν θα ξεκινήσει το κυνήγι λόγο τον χιονοπτώσεων θα πάρω τηλ το Κ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ να δω τι γίνεται.xm.
Νικόλα έλα στο νησί, όλο εμείς θα ερχόμαστε στην πανέμορφη Ήπειρο; .sarcastic.

Καλησπέρα στη παρέα, άστατος ο καιρός σήμερα, μια βρεχει και μια βγάζει ήλιο. Αφού βγήκε όμως το ουράνιο τόξο θα φτιάξει.
IMG

καλησπέρα σε όλους, φίλους και εχθρούς .yel.

ξανάρχισε το facebook να γεμίζει φώτο με τους Ριγκο από τις σημερινές εξορμήσεις και τα κατορθώματα τους,,,πάλι τα ίδια αρκετά πάνω από όριο,φόρα παρτίδα και οι φάτσες τους για αναγνώριση και στον σκοπευτικό κύκλο,,,είναι τα ίδια άτομα που παρακολουθούσα και έκλαιγαν σαν γυναικάκια εδώ και μια εβδομάδα ( άτομα με οικογενιακή καταπίεση,καταπίεση συζυγική,απωθημένα & στερήσεις μικρής ηλικίας,με κάλο στον εγκέφαλο ή χωρίς εγκέφαλο που πρέπει να αποδείξουν το αντίθετο και τους βγαίνει στο κυνήγι ) τώρα βγάζουν τα μάτια μόνοι τους και μαζί και των υπολοίπων

οι διαχειριστές των ομάδων από την μία λένε όχι φώτο με παράνομο περιεχόμενο,δεν μπορούμε να ελέγχουμε τί ανεβαίνει δεν είμαστε online συνέχεια,από την άλλη πρέπει να κρατήσουν τα μέλη τους γιατί υπάρχει και ο ανταγωνισμός μεταξύ των γκρουπ

άξιοι της μοίρας μας....

Status
Not open for further replies.
Back