Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ανταγωνισμός μεταξύ των γκρουπ;
Ρε Παύλο μου δεν έχω φάλτσο βιβλίο ρε φίλε αλλά. Βλέπω από φίλους κάποτε αυτό το φάλτσο βιβλίο
Δεν μου λες τους δίνει ψωμί το γκρουπ;
Εάν είναι ηθικοί πρέπει να κατεβάζουν αμέσως αυτές τις φωτό
Και να διαγραφούν οποίους τις βάζουν και αυτούς που τους κάνουν λαικ
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί εμείς τα ανεχόμαστε και τα επικροτούμε
Όσο του κανείς λαικ ρε φίλε αυτός θα βάζει
Όσο του την λες αυτός θα βάζει
Ούτε Μίλας ούτε τίποτε απλά ντι λιτ

Last edited:
μαζί σου Χρύσανθε,

θα σου απαντήσω επειδή το γνωρίζω από πρώτο χέρι όμως,πώς ψωμί μπορεί να μη τους δίνει αλλά τους παρέχει άλλα προνόμοια όπως :

τσάμπα φυσίγγια λόγο διαφήμισης
τσάμπα κυνηγετικά ταξίδια επίσης λόγο διαφήμισης
τσάμπα ένδυση
τσάμπα διασημότητα ( ναι μερικοί θεωρούν πώς το να είναι διάσημοι στο facebook έχουν πιάσει τον παπά από τα @@ )

και όπως ξέρεις το "τσάμπα" και σε ποιόν δεν αρέσει ειδικά αν έχει άμεση σχέση με αυτό που κάνεις

και ρωταω εγω τωρα αφου δυστυχως ο ελληνας θελει μαστιγιο βαση φωτογρσφιων πανω απ τ οριο εισαγγελεας δεν μπορει να επεμβει αφου εκτιθενται δημοσια???????
Μπορεί βεβαίως
Αφού υπάρχει προηγούμενο επέμβασης του για αλλά ποινικά αδικήματα
Αλλά ........

μαζί σου Χρύσανθε,

θα σου απαντήσω επειδή το γνωρίζω από πρώτο χέρι όμως,πώς ψωμί μπορεί να μη τους δίνει αλλά τους παρέχει άλλα προνόμοια όπως :

τσάμπα φυσίγγια λόγο διαφήμισης
τσάμπα κυνηγετικά ταξίδια επίσης λόγο διαφήμισης
τσάμπα ένδυση
τσάμπα διασημότητα ( ναι μερικοί θεωρούν πώς το να είναι διάσημοι στο facebook έχουν πιάσει τον παπά από τα @@ )

και όπως ξέρεις το "τσάμπα" και σε ποιόν δεν αρέσει ειδικά αν έχει άμεση σχέση με αυτό που κάνεις
.asking..asking..asking.
Αυτό δεν το ξερά ρε φίλε .hair.

50 κιλά σκάγια Λαυρίου!!!
Είναι εύκολο;

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν.Τότε που στο Λαυριο τα ορυχεία δούλευαν και ήταν μια πολη γεμάτη ζωή .Τοτε που ειχαν μαζευτει χιλιάδες ανθρωποι απ όλοι την Ελλάδα και δούλευαν ακατάπαυστα σαν τα ποντίκια στς στοές ,με οτι αυτο συνεπάγεται.
Τωρα η Ελλάδα ονειρεύται την σνάπτυξη Μύρο που της τάζουν τα λαμόγια και εμεις πιστευουμε σε αερολογίες.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν.Τότε που στο Λαυριο τα ορυχεία δούλευαν και ήταν μια πολη γεμάτη ζωή .Τοτε που ειχαν μαζευτει χιλιάδες ανθρωποι απ όλοι την Ελλάδα και δούλευαν ακατάπαυστα σαν τα ποντίκια στς στοές ,με οτι αυτο συνεπάγεται.
Τωρα η Ελλάδα ονειρεύται την σνάπτυξη Μύρο που της τάζουν τα λαμόγια και εμεις πιστευουμε σε αερολογίες.
Ακριβώς όπως τα λες Μήτσο!!!
Δυστυχώς.....

Τι ανάπτυξη ρε Δημήτρη αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι
να διορίσουν τους δικούς τους στο δημόσιο.

Για τι ανάπτυξη μιλάμε ρε μάγκες;;;;;.sarcastic.

Στο φορολογικό περιβάλλον που είμαστε τώρα μόνο ένας τρελός θα επιχειρούσε .
Εμείς που έχουμε μείνει απλά δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε αλλιώς θα τα είχαμε παρατήσει προ πολλού.

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο :)

Εμείς που έχουμε μείνει απλά δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε αλλιώς θα τα είχαμε παρατήσει προ πολλού.

.my man.Μας παρεξήγησες ...........
Μιλάμε για ανάπτυξη στο σύστημα υπερφορολόγησης ,οριζοντίως και καθέτως μέχρι πλήρως εξαθλίωσης.
Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη για τον πάτο.

Καλησπέρα στη παρέα. Στην επιστροφή από το δρομολόγιο κατά τις 16:00 χτυπάει το τηλ και ήταν ο Κουμπάρος μού, έλα μου λέει που είσαι; του απαντάω κοντά στο χωριό. Σου δίνω μου λέει γαλοτσες, πάμε για μια ωρίτσα. Έτσι και έγινε πήγα χωρίς όπλο βεβαια αλλά με αυτά πού είδα μου έφτιαξε η μέρα. Λεπτομέρειες στο θέμα μπεκατσα.

Καλησπερα στην παρεα....
Ευχαριστω για τις ευχες σας.....
Το ανιψι δυστηχως κολλησε ιωση γαστρεντεριτιδας και το κακο ειναι οτι ειναι 4 μηνων οποτε δεν μπορει να παρει φαρμακα....
Στο παιδων ηταν ολοι ευγενεστατοι και προθυμοι να εξυπηρετησουν.....
Βεβαια το περιεργο ηταν οτι ειμασταν μονοι στα εκτακτα....δεν ειχε αλλα παιδακια.....
Ειχα να παω 7 χρονια μεσα και μου εκανε εντυπωση οτι ηταν ποιο καθαρα και ποιο περιποιημενα απο οτι θυμωμουν.....

Γιατί ρε μιλάς έτσι έχεις παράπονο από τον συνέταιρο .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back