Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
για τον φιλο τον μανο.my man..sarcastic.
16194927_1832165220375963_6223474032267887667_n.jpg

Καλησπέρα στη παρέα. Τελικά δεν βγήκα τη βόλτα γιατί είχα κάτι μπερδέματα στην εταιρεία, ελπίζω να τα καταφέρω αύριο. Έχω μια πελάτισσα πολλή "μπαλκονατη", φοράει και κάτι ντεκολτέ και χάνεσαι στην άβυσσο......sarcastic.
Οπότε πάω εκεί τη φερμαρω σαν μπεκατσα......big smile.

Καλησπέρα στη παρέα. Τελικά δεν βγήκα τη βόλτα γιατί είχα κάτι μπερδέματα στην εταιρεία, ελπίζω να τα καταφέρω αύριο. Έχω μια πελάτισσα πολλή "μπαλκονατη", φοράει και κάτι ντεκολτέ και χάνεσαι στην άβυσσο......sarcastic.

Βαλε ενα διασποράς μεσα Γιάννη και μην κολωνεις

για παμε.sarcastic.
16298908_237853606670269_8188899262405341863_n.jpg
Αγορακια .....ααα οταν σας λεω λεπτους χειρισμους ξερω τι σας λεω ουτε τα βασικα δεν ξερετε φυστικοβουτυρα ακουσα,γιαουρτια ακουσα,Σαντιγυ θελει απλωνεις σαντιγυ.yel.και τρως και μια φραουλιτσα που κρατας αργα-αργα.my man.

Ευτυχως που χεις σταθερη φερμα ;).sarcastic.

Αγορακια .....ααα οταν σας λεω λεπτους χειρισμους ξερω τι σας λεω ουτε τα βασικα δεν ξερετε φυστικοβουτυρα ακουσα,γιαουρτια ακουσα,Σαντιγυ θελει απλωνεις σαντιγυ.yel.και τρως και μια φραουλιτσα που κρατας αργα-αργα.my man.
Ρε τι αμερικανιες ειναι συτες .....απλωσε πανω της μια ιδιογωμοση να το ευχαριστηθεις.....yelling.

Status
Not open for further replies.
Back