Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
550 ευρα περιπου πληρωσα τη ζημια στο σασμαν ελπιζω τουλαχιστον να εκανε καλη δουλεια γιατι δεν μπορω να κανω κατι αλλο. κανω το σταυρο μου και ελπιζω
Μεχρι εκει να ηταν Ευριπιδη! Καλοριζικο!

550 ευρα περιπου πληρωσα τη ζημια στο σασμαν ελπιζω τουλαχιστον να εκανε καλη δουλεια γιατι δεν μπορω να κανω κατι αλλο. κανω το σταυρο μου και ελπιζω
Ευχομαι να ναι μεχρι εκει ρε φιλε και να δουλεβει καλυτερα και απο καινουργιο

Καλημερα στην παρεα! Αυριο ελεγα να κανω μια κοντινη καταδρομικη γτ θα ξαναπαω κυνηγι 18 Φλεβαρη αλλα τελικα θα μεινω σπιτι να το καθαρισω γιατι εμαθα οτι θα το κρατησουμε κλειστο μεχρι το κρεβατι...κανενα manual υπαρχει ρε παιδια να μπορω να τα μαθαινω ολα αυτα πιο πριν?

Φιλε μου βασιλη η επομενη κινηση ειναι να σου κοψει και το HL....yelling.
Παει αλλος ενας κυνηγος.......

Καλημερα παιδια! Πειραιά το πρωι ειχε 6 και δεν το πίστευα γτ δεν ειχε καθόλου κρύο! Επεςε ο αέρας απο χθες και αντίστοιχα η αίσθηση του κρύου! Αυριο εχει εξοδο!!

Λέγε τι θα παρεις, το γνωστο το 34αρι; Ή θα παρεις για περπατητο;;
Δυστηχως f2 δεν ειχε ο παρδαλακης.....και μου ειπε οτι για φετος δεν .....γιατι δεν υπαρχει αλλο στοκ....μονο οτι εχουν μεινει σε κυνηγομαγαζα....
Τα κιλλ δεν τα ξαναπερνω αν δεν ριξει την τιμη.....περσυ τα επερνα 5.5 ευρω ...φετος τα πηγε 5.80 και τωρα 6.40.....Αν δεν ξαναπανε κατω απο 6 ε,ενα με εχασε....
Οποτε πηρα rc32 με 6.70 .....τιμη ιδια με πριν...χωρις αυξηση.....
Η δυναμη μας ειναι η καταναλωση........Ας υπαρχουν εκει στο ραφι .......Πρεπει καποια στιγμη να ξυπνησουμε σαν λαος....

Εχω ακομα ελπιδες για φετος μαγκες! Βικτορα με τα σογια τηρω το μακρυα και αγαπημενοι! .terror.

Εγω φιλαρακο ευχομαι ολοψυχα, καταρχας να ειστε ευτυχισμενοι και χαρουμενοι, και δευτερευοντως να βγω εντελως λαθος. Αν ομως καθε ΣΚ σου κανει παρελαση ο ταδε θειος "που ηρθε μωρε απο μακρια και εχω να τον δω απο παιδακι" και μετα η μακρινη ξαδελφη της γιαγιας που "απο μικρη ηθελε να με καμαρωσει στην εκκλησια" δυστυχως οι κυνηγετικες ωρες και μερες θα ειναι μετρημενες. Ειδικα στην αρχη παντως, στανταρ θα παρελασουν τα σογια απο το σπιτι

Ολα θα πανε καλα. Παρτο για κυνηγι να ξεσκασει κι αυτο;)

Ευριπίδη καλές βόλτες. Τώρα μπορείς να φορτώσεις το IZ27 με τα τσοκ (άκουσα οτι βγήκαν τσοκ Brain για baikal .badboys..love.) Και να δώσεις πόνοοοοο.shoot..shoot..shoot.

Status
Not open for further replies.
Back