Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παραδιδονται σεμιναρια εκπαιδευσης συζυγου για κατανοηση της ανυποτακτης αναγκης μας για κυνηγετικη εξοδο

Τιμη εισοδου 5 τσιχλονια

Στα διαλειματα θα σερβιρεται τσιπουρο

Οι κηροι καρποι ειναι προσφορα του μεγα φυστιξ εμπορου καρυδιων και χομπιστα μετεραιολογου τσιχλομεταναστευσης

Τα νερακια θα ειναι προσφορα του ψηλου και ειναι απο φυσικες πηγες απο τα ψηλα βυζια εεεεε. Βουνα των αλπεων

Ο βασιλης θα μπει δωρεαν
Και ο μανος γιατι στον ιδιο δρομο τραβαει

Δρομολογειται και χορος της κοιλιας στο τελος απο το χαρεμι του Μακη Καμακι

Θα κρατηθει σε αυστηρη σειρα προτεραιοτητας

Εισηγητες θα ειμαστε εγω ο ευρυπιδης και ο βικτωρας
.very happy.
λοιπον βασιλακη ακου να μαθαινεις πως τις εκπαιδευουνε. της δειχνεις το μηνυμα οπως εκανα εγω στη δικια μου και τη ρωτας με ψαρωτικο υφος. το καταλαβες καρδια μου? αυτη σε κοιτα οπως με κοιταξε κι εμενα μ ενα βλεμα απορειας κι εφυγε τρεχοντας για την κουζινα της. το πιασες ετσι?? καλησπερα παρεα
ha haaa

λοιπον βασιλακη ακου να μαθαινεις πως τις εκπαιδευουνε. της δειχνεις το μηνυμα οπως εκανα εγω στη δικια μου και τη ρωτας με ψαρωτικο υφος. το καταλαβες καρδια μου? αυτη σε κοιτα οπως με κοιταξε κι εμενα μ ενα βλεμα απορειας κι εφυγε τρεχοντας για την κουζινα της. το πιασες ετσι?? καλησπερα παρεα
ha haaa
Ρεεεεε
Της εδειξες τις τρελες που εγραψα.fff.
Καταλαβα
Οταν ερθετε καμια φορα αντι χειραψια θα μου δωσει σφαλιαρα γιατι χρεωσα μονο πεντε τσιχλονιαha haaa.sarcastic.

καλησπέρα σας
τα κατάφερα πήρα ΣΚ και φεύγω κυνήγι
ha haaa.congrats..sex hard..shoot..hunter.1.ha ha ha..bbq.ffff
ΚΥΝΉΓΙ ;;;;;;;;;.vert funny.
Θα στείλω σήμα στην Πρέβεζα νσ κρύψουν αρνιά,κατσίκια,χοιρινά, κότες κλπ Τουλάχιστον να την πληρώσουν οι πατσάδες ,τα πιροσκί και οι τυρόπιτες

Ρεεεεε
Της εδειξες τις τρελες που εγραψα.fff.
Καταλαβα
Οταν ερθετε καμια φορα αντι χειραψια θα μου δωσει σφαλιαρα γιατι χρεωσα μονο πεντε τσιχλονιαha haaa.sarcastic.
μην αγχωνεσαι. ξερει οτι πασχω απο εγκεφαλικη βλαβη οσον αφορα το κυνηγι και το hl . αλωστε μολις ειδε χρυσανθος καταλαβε
.sarcastic.

Δικός μας είσαι.......καλώς όρισες.sarcastic..sarcastic.
SkPjemS.jpg
Διονιση
Με τα υδροβια δυσκολευομαι λιγο
Τη ειδος χηνα ειναι;
Τσαρλι η βικτορια;;).yelling..very funny.

ha haaa
Παιδια εγω έκανα κατι καλυτερο...δραστικοτατη λυση...το γκομενακι το στειλα και ηρεμησαha haaa.xm.
Τωρα περιμενω να ρθουν οι τουριστριες.my man. αφου φυγουν πρωτα οι τσιχλες.buy.

ha haaa

Eτρεξε να φερει τον πλαστη;

Καλησπέρα καρντάσια! Λοιπόν διάβασα αυτά που λέτε και θα αρχίσω να τα εφαρμόζω ένα ένα...το πρώτο που έκανα ήταν ότι της είπα πως τα δύο τελευταία ΣΚ του Φλεβάρη είναι αφιερωμένα στο κυνήγι γιατί θα τα χάσω με τον γάμο. Η απάντηση ήταν καλά θα δούμε όταν επιστρέψουμε από το γαμήλιο ταξίδι. Δεν έχω ελπίδες .buy buy.

Status
Not open for further replies.
Back