Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
όπως σας είπα εγώ κοιμήθηκα μόνος μου στο καθιστικό.
Ο Τζίμης με τον Μάκη κοιμήθηκαν στο διπλανό δωμάτιο.
Δεν θέλω να σκέφτομαι πονηρά πράγματα για τους φίλους μου αλλά το πρωί ο Τζίμης ήταν έτσι :eek::eek::eek:

PaVObAB.jpg
απαπα.σοδομα και γομορα
.very shoked.

όπως σας είπα εγώ κοιμήθηκα μόνος μου στο καθιστικό.
Ο Τζίμης με τον Μάκη κοιμήθηκαν στο διπλανό δωμάτιο.
Δεν θέλω να σκέφτομαι πονηρά πράγματα για τους φίλους μου αλλά το πρωί ο Τζίμης ήταν έτσι :eek::eek::eek:

PaVObAB.jpg
Μια χαρα. Λεβεντη τον βλεπω.

ωπα παιδια θα σας πω ακριβως πως εγινε το σκηνικο...μπλεχτηκα σε ενα πλεγμα που πηγα να περασω κ σκιστηκε το παντελονι...η πλακα ειναι οτι επειδη εγινε η αρχη μετα το εκανα καμια 10 αρια φορες αφου επρεπε να απορταρω τα πουλια που επεφταν πισω μου....μετα βρηκα το κολπο κ επεφταν στα ποδια μου.sarcastic.

ωπα παιδια θα σας πω ακριβως πως εγινε το σκηνικο...μπλεχτηκα σε ενα πλεγμα που πηγα να περασω κ σκιστηκε το παντελονι...η πλακα ειναι οτι επειδη εγινε η αρχη μετα το εκανα καμια 10 αρια φορες αφου επρεπε να απορταρω τα πουλια που επεφταν πισω μου....μετα βρηκα το κολπο κ επεφταν στα ποδια μου.sarcastic.
Δεν χρειαζετε να μας εξηγησεις τιποτα. Λεβεντια εισαι.sarcastic..sarcastic.

Χαιρετώ την παρέα καλή εβδομάδα σε όλους.
v6oN2Vu.jpg
απομειναρια ιταλων συναδελφων
Για να ριχνουν και οι Ιταλοί ισπανικα φυσίγγια σκεφτείτε τι γίνεται άρα δεν είμαστε οι μόνοι που έχουν παράπονα φέτος .sarcastic.

Πάντα είχαμε ΝΑΣΑ ......απλά την ονομάζαμε ΜΑΣΑ.sarcastic..sarcastic.
Τα διαβάζεις και γελάς ρε φίλε.....εμείς που δεν φτιάχνουμε ούτε σαϊτες .big smile..big smile.
.very funny..very funny..very funny.Εχουν να βολεψουν πολλους δικους τους ρε διονυση..ασχημα ειναι να εισαι διευθυντης της διαστημικης υπηρεσιας κ να παιρνεις κανα 2χιλιαρο?

Status
Not open for further replies.
Back