Δεν καταλαβες ....αφου το χρεος εχει φτασει σε διαστημικα υψη...ha haaaρε παιδια τι μ@λ@κες ειναι αυτοι.asking.ΗΜΑΡΤΟΝ![]()
καλόοοοοοοΔεν καταλαβες ....αφου το χρεος εχει φτασει σε διαστημικα υψη...ha haaa
Το σκέφτεσαι να σε ρώτήσουν............"που δουλεύεις ρε φίλε";;;;ασχημα ειναι να εισαι διευθυντης της διαστημικης υπηρεσιας κ να παιρνεις κανα 2χιλιαρο?
Το σκέφτεσαι ρε φίλε να σε ρώτήσουν............"που δουλεύεις ρε φίλε";;;;
-Στην διαστημική υπηρεσία Ελλάδος , προχθές εγκαινιάσαμε τον χώρο δοκιμών πυραύλων στην Χασιά και ψήσαμε προβατίνες για να το γιορτάσουμε![]()
Τουλαχιστον 9 ωρες και σημερα το μεσημερι αλλες 3 ωριτσες ..καλόοοοοοο
Αργύρη κοιμήθηκες ρε;;;;;;![]()
αν θές να σου στείλω ένα cd με ροχαλητόΤουλαχιστον 9 ωρες και σημερα το μεσημερι αλλες 3 ωριτσες ..![]()
Αν θελω εχω τον αυθεντικο !!!!αν θές να σου στείλω ένα cd με ροχαλητό![]()
Τουλαχιστον 9 ωρες και σημερα το μεσημερι αλλες 3 ωριτσες ..![]()
Αν κρινεις απο το μαλι , ειμαι νεογεννητο..ha haaaΜπέμπης ο Αργύρης και χρειάζεται πολύ ύπνο...ή μήπως κάτι άλλο συνέβη![]()
john το ροχαλητό που κόβει ανάσεςΜπέμπης ο Αργύρης και χρειάζεται πολύ ύπνο...ή μήπως κάτι άλλο συνέβη![]()
Αν κρινεις απο το μαλι , ειμαι νεογεννητο..ha haaa
Κατα τα αλλα εχω μια ευαισθησια και δυσκολια υπνου με το ροχαλητο !!![]()
Μετα απο μια αφαιρεση ενος ογκου στον ουρανισκο που εσταλθει για βιοψια ολα καλα. Οι μαγκες απο Πρεβεζα ηρθαν φουριοζοι και τους απολαμβανουμε. Ερωτηση μονο ροχαλητο ειχε η και εξαερωσεις;![]()
περαστικά ΝίκοΜετα απο μια αφαιρεση ενος ογκου στον ουρανισκο που εσταλθει για βιοψια ολα καλα. Οι μαγκες απο Πρεβεζα ηρθαν φουριοζοι και τους απολαμβανουμε. Ερωτηση μονο ροχαλητο ειχε η και εξαερωσεις;![]()
ωχ ταλαιπωρία ο ΓιαννάκοςΜην πειραζετε το φιλαρακι που χτες στον κυνηγοτοπο μπλεχτηκε κυνηγωντας ενα κοτσυφα σε κατι βατα και επεσε ασχημα ....χτες ηταν φρεσκο και δεν ποναγε τοσο... σημερα που τηλεφωνησα να δω πως παει ποναει πολυ , μπορει να εχει ραγισει κανενα παϊδι και το μικρο δακτυλο στο χερι το εβαλε σε ναρθηκα ..
Περαστικα φιλαρακι ...αντε γιατι μας περιμενουν τα επιστροφια.![]()