Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα μαγκες μου και καλή συνεχεια.
Με τα χρόνια συνήθισα στις περίεργες συμπεριφορές των ανθρώπων και δεν δίνω σημασία πια σε πολλα πράγματα.
Ειναι όμως κανα δυο πραγματα που αδυνατώ να συνηθίσω .
Ενα εξ αυτών ειναι η αγνωμοσύνη και η κατάχρηση της φιλοξενίας.
Δεν υπάρχει πιο ανήθικο πράγμα να επιβουλεύεσαι και να δουλευεις αδιάκοπα στο σκοτάδι προκειμένου να κανεις κακό στους ανθρωπους που καλοπροαίρετα σε φιλοξενούν στο σπιτι τους , το οποιο με κόπο το κρατάνε καθαρό περιποιημένο και ¨ήσυχο".

Last edited:
Με τα χρόνια συνήθισα στις περίεργες συμπεριφορές των ανθρώπων και δεν δίνω σημασία πια σε πολλα πράγματα.
Δεν υπάρχει πιο ανήθικο πράγμα να επιβουλεύεσαι και να δουλευεις αδιάκοπα στο σκοτάδι προκειμένου να κανεις κακό στους ανθρωπους που καλοπροαίρετα σε φιλοξενούν στο σπιτι τους , το οποιο με κόπο το κρατάνε καθαρό περιποιημένο και ¨ήσυχο".
Καλημερα μας
Τι επαθες πρωι πρωι?
Παρακαλω να βαζετε τις φιλες με γυαλια νερακια κλπ πιο νωρις διοτι συνηθως μετα τις ενιαμιση το κινητο μπορει να ειναι ανοικτο αλλα εγω δεν επικοινωνω.sarcastic.

Καλημέρα.......έχω 8 βαθμούς στο μπαλκόνι, σήμερα !
.......έδωσα εντολή στη Διοίκηση του σπιτιού να κατεβάσει τα μαγιώ από την αποθήκη !
Έπιλοχια προσεξε τις διαταγες πεμπτη μερα γιατι θα θες υπηρεσιακο την κυριακη κ θα σου βγει ξινο .sarcastic.

καλημέρα σας καλοί μου φίλοι :)

δυστυχώς υπάρχουν κι αυτά σε μια πολυκοσμία και πολυφωνία,κάποιοι διαλέγουν άλλο δρόμο από τον παρείστικο του φόρουμ
θα μου πείς γιατί;;;;; λέω ότι δεν ξέρω,αυτό που ξέρω,το φόρουμ πάει καλά και περνάω κι εγώ καλά μαζί του .shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back