Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευρυπίδη, μια τελευταία κουβέντα για να αφήσουμε το παρόν θέμα να εξελιχθεί χωρίς περισπασμούς...
Επειδή μου αρέσει να παρατηρώ πράγματα και να κρατάω στατιστικά, έχω δει στο φόρουμ ανθρώπους που έψαχναν χειροκροτήματα, έχω δει ανθρωπους που δήλωναν απογοητευμένοι, έχω δει ανθρώπους να εκμεταλεύονται τη καλή προαίρεση των μελών προς όφελός τους.....κάποιοι αποχώρησαν δια παντός, κάποιοι επανήλθαν, κάποιοι χαλάρωσαν και συνυπάρχουν με την ήρεμη δυναμική του φόρουμ που είναι πλέον ιδιαίτερα αναγνωρίσημο στη κοινωνία των κυνηγών...
Ευρυπίδη η συγκεκριμένη σελίδα δείχνει να γίνεται εθιστική σε παλαιά και νεότερα μέλη...αυτό αντιλαμβάνομαι...
Με λίγα λόγια θέλω να πω με τη σειρά μου ότι όλα κάνουν τον κύκλο τους και πραγματάκια που ίσχυαν "εχτές" δεν σημαίνει ότι θα ισχύουν και αύριο.....είσαστε/είμαστε όλοι εδώ και χωρίς στεγανά και κανείς δεν θα κάνει κάτι, χωρίς τη θέλησή του...μας αρέσει η δωρεάν φιλοξενία των κόσμιων απόψεών μας, καλώς. Δεν μας αρέσει, παίρνουμε το δρόμο μας και είναι τουλάχιστον μικροπρεπές να κατηγορούμε κάτι χωρίς καν να συμμετέχουνε ενεργά σε αυτό...
Αυτά και τέλος από εμένα, δεν θα γραφεί άλλο μή σχετικό με το θέμα μνμ.......
Στο φορουμ νοιωθουμε μια παρεα
Μια παρεα που η καυλα της ειναι το κυνηγι και δραατηριοτητες περι αυτου η γενικα και οι περισοτεροι απο εμας μπαινουμε για να πουμε δυο κουβεντες κυνηγετικες και ενα καλαμπουρι να ξεφυγουμε απο το βασανο της καθημερινοτητας και του αγωνα επιβιωσης
Οποταν ειναι λογικο να ρωταμε εαν καποιο μελος απουσιασει καιρο
Αν μη τι αλλο εχουμε την ειλικρινεια να δηλωσουμε την εννοια μας αν ειναι καλα

Οταν ελειψα ´εριπου ενα μηνα λογω διαλυσης κινητου μου αρεσε που καποιοι λιγοι φιλοι ρωτησαν αν ζω η αν πεθανα
Το εκτιμησα πολυ
Εδειξαν οτι ναι ρε γαμωτο εκεινος που καλαμπουριαζεις πισω απο μια οθονη ο αγνωστος εχει την ανυσηχια αν εισαι καλα και του φανηκε η απουσια σου

Δεν δινεις λογαριασμο σε κανενα σαν μελος αλλα πυτε και η διαχειρηση δινει λογαριασμο
Αυτο ειναι πιστευω σωστο

Ωστοσο σχεσεις σωστες αναπτυσονται μεσα απο την σωστη λειτουργια αυτου του τοπου και η ερωτησεις οπως που χαθηκε ο ταδε , εαν ειναι καλα, γιατι εφυγε ειναι προς τιμην μας ως παρεα

Η διαχειρηση μπορει απλα να πει χωρις πολλα πολλα οτι ειναι καλα η δεν ειναι καλα η κανει ενα διαλειμα η υπηρχαν διαφωνιες και μεχρι εκει

Δεν νομιζω οτι ειναι κακο παιδες
Και ειναι ανθρωπινο οταν διαπιστωνεις μια απουσια να ενδιαφερεσαι

Μπορειτε να το μεταφερετε αλλου το σχολιο φυσικα απλα ηθελα να δηλωσω πτο στο φορουμ υπαρχει ανθρωπια και τα μελη της της εκφραζουν με την ανησυχια τους και αυτο ειναι προς τιμην μας

Καλημερα παιχτε! Καλο τσιχλομηνα!
Χθες μιλουσα με μαγαζατορα που πουλαει ισως τα περισσοτερα φυσιγγια στα Χανια ..του λεω τη κατασταση ειναι αυτη δεν εχεις τιποτα..μου λεει ξεμειναν πολλοι προμηθευτες δεν το περιμεναν..ο Τουρης (NSI) μου λεει ολη την χρονια περυσι πουλησε 1,5 εκατομμυριο φυσιγγια και φετος μεχρι τωρα 5 εκατομμυρια!!!!

Το μενου περιελαμβανε:
2 αλεπες
Φρέσκα πατηματα αρκτου οπως και του μικρου της.
Κοτσυφια
Τσιχλες
Γερακοτσιχλες
Φασσες
2μπεκατσες
Και 5 με 6 περδικες πεδινες(εχουν επεκταθεί και σε μεγαλα υψομετρα πλεον).
Σιταριθρες (επισης παραξενο για το υψομετρο)

Και βεβαιως αφθονα κορακοειδη.

Στο φορουμ νοιωθουμε μια παρεα
Μια παρεα που η καυλα της ειναι το κυνηγι και δραατηριοτητες περι αυτου η γενικα και οι περισοτεροι απο εμας μπαινουμε για να πουμε δυο κουβεντες κυνηγετικες και ενα καλαμπουρι να ξεφυγουμε απο το βασανο της καθημερινοτητας και του αγωνα επιβιωσης
Οποταν ειναι λογικο να ρωταμε εαν καποιο μελος απουσιασει καιρο
Αν μη τι αλλο εχουμε την ειλικρινεια να δηλωσουμε την εννοια μας αν ειναι καλα

Οταν ελειψα ´εριπου ενα μηνα λογω διαλυσης κινητου μου αρεσε που καποιοι λιγοι φιλοι ρωτησαν αν ζω η αν πεθανα
Το εκτιμησα πολυ
Εδειξαν οτι ναι ρε γαμωτο εκεινος που καλαμπουριαζεις πισω απο μια οθονη ο αγνωστος εχει την ανυσηχια αν εισαι καλα και του φανηκε η απουσια σου

Δεν δινεις λογαριασμο σε κανενα σαν μελος αλλα πυτε και η διαχειρηση δινει λογαριασμο
Αυτο ειναι πιστευω σωστο

Ωστοσο σχεσεις σωστες αναπτυσονται μεσα απο την σωστη λειτουργια αυτου του τοπου και η ερωτησεις οπως που χαθηκε ο ταδε , εαν ειναι καλα, γιατι εφυγε ειναι προς τιμην μας ως παρεα

Η διαχειρηση μπορει απλα να πει χωρις πολλα πολλα οτι ειναι καλα η δεν ειναι καλα η κανει ενα διαλειμα η υπηρχαν διαφωνιες και μεχρι εκει

Δεν νομιζω οτι ειναι κακο παιδες
Και ειναι ανθρωπινο οταν διαπιστωνεις μια απουσια να ενδιαφερεσαι

Μπορειτε να το μεταφερετε αλλου το σχολιο φυσικα απλα ηθελα να δηλωσω πτο στο φορουμ υπαρχει ανθρωπια και τα μελη της της εκφραζουν με την ανησυχια τους και αυτο ειναι προς τιμην μας
.shake hands.συμφωνω

Το μενου περιελαμβανε:
2 αλεπες
Φρέσκα πατηματα αρκτου οπως και του μικρου της.
Κοτσυφια, Τσιχλες, Γερακοτσιχλες, Φασσες, 2μπεκατσες
Και 5 με 6 περδικες πεδινες(εχουν επεκταθεί και σε μεγαλα υψομετρα πλεον).
Σιταριθρες (επισης παραξενο για το υψομετρο)

Και βεβαιως αφθονα κορακοειδη.

ωρέ Αποστόλη, μας άνοιξες την όρεξη........congrats.

ωρέ Αποστόλη, μας άνοιξες την όρεξη........congrats.
Ορεξη εχουμε, θήραματα συνανταμε καπου καπου, αλλα η καρπωση ειναι μικρή..
Τουλαχιστον κανουμε τη βολτα μας, περπαταμε με φοντο τις χιονισμενες βουνοκορφες και εισπνεουμε καθαρο και παγωμενο αερα.
*οι φασσες θελουν γερα νεύρα παντως.

Status
Not open for further replies.
Back