Γεια σου Χρήστο..βαρας καμιά τσίχλα ωρε;;;Καλησπέρα σας!!!
Αμαν αμαν!!!! κλεισε τραπεζια.......αααααα.bikeοποιαδηποτε μερα,ωρα,με οποιοδηποτε φαι
Γιαννη αν ειναι για τα κοψιδια ειμαι μεσαΑμαν αμαν!!!! κλεισε τραπεζια.......αααααα.bikeοποιαδηποτε μερα,ωρα,με οποιοδηποτε φαι![]()
Πήγα σήμερα φίλε είχε αρκετές κόκκινες.εχτες ο αδερφός μου πήγε στον οροπω στο καρτερι που ήσουν εσυ όλες οι τσίχλες που είπε πεταγαν πάνω από 50μετρα με το ζόρι πήρε 5 στο χερι...Γεια σου Χρήστο..βαρας καμιά τσίχλα ωρε;;;
Να σου πω.....ωω δεν το εχω δοκιμασει.xm.και αμα μου αρεσει.xm.Γιαννη αν ειναι για τα κοψιδια ειμαι μεσα
Για την Πεπη ακουστηκαν πολλα στην πιατσα οποτε ας το καλυτερα
Το πρωι Μαστρομητσοςκαι μολις νυχτωσει Πεπη
![]()
ουουουουουουου..........ουου ειμαι λυκος προσεχε τζιμακο θα σου φαω ολο το παντελονιΤσακάλια καλησπέρα σας![]()
Γιάννη νομίζω ότι θες φωτογραφιουλαουουουουουουου..........ουου ειμαι λυκος προσεχε τζιμακο θα σου φαω ολο το παντελονι
ωχ ωχ γελαω και ποναω ρε!!
Μιχάλη τι να κάνουμε με την δουλειά ρε φίλε οι επιλογές είναι μηδενικέςΚαλησπέρα σε όλους.
Η υπόλοιπη παρέα φεύγει το πρωί για τριήμερο κυνήγι ,κι εγώ να περιμένω απλά την Κυριακή .![]()
Eλα ηρθα περιμενω καμμια καλη εΓιάννη νομίζω ότι θες φωτογραφιουλακατσε να ψαξω το αρχείο μου