Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας. Η νυχτερινή βροχή μας κράτησε μέσα. Μετά από δυο συνεχόμενα ξενύχτια κραιπάλης δεν μπορώ να πω πως με χάλασε που έμεινα μέσα... .sarcastic.

Βασίλη να ζήσετε μαζί κι ευτυχισμένοι!
Διαβάζουμε ότι ήσασταν υπέροχο ζευγάρι και όλα ήταν υπέροχα και γι΄αυτό δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εσένα αν ήταν υπέροχα και τα ρεμάλια μας... .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Την καλημέρα μου σε όλους.
Βασίλη και πάλι τις ευχές μου και να ζήσετε ευτυχισμένοι .Τώρα θα χαλαρώσετε .
Σήμερα δεν έχει έξοδο.Ξενύχτι από γάμο ξαδέλφου αλλά και από ενόχληση στο πόδι απο ψιλόδιάστρεμμα.
Από τις 8 καθαρίζω τσίχλες και κοτσύφια .Φέτος βρήκα πολύ παχιά κοτσύφια τα οποία μάλλον κατέβηκαν απο τα Τζουμέρκα..buy.

Την καλημέρα μου σε όλους.
Βασίλη και πάλι τις ευχές μου και να ζήσετε ευτυχισμένοι .Τώρα θα χαλαρώσετε .
Σήμερα δεν έχει έξοδο.Ξενύχτι από γάμο ξαδέλφου αλλά και από ενόχληση στο πόδι απο ψιλόδιάστρεμμα.
Από τις 8 καθαρίζω τσίχλες και κοτσύφια .Φέτος βρήκα πολύ παχιά κοτσύφια τα οποία μάλλον κατέβηκαν απο τα Τζουμέρκα..buy.
αντε παλι με τις χτικιαρες
ha haaa

Καλημέρα σας. Η νυχτερινή βροχή μας κράτησε μέσα. Μετά από δυο συνεχόμενα ξενύχτια κραιπάλης δεν μπορώ να πω πως με χάλασε που έμεινα μέσα... .sarcastic.

Βασίλη να ζήσετε μαζί κι ευτυχισμένοι!
Διαβάζουμε ότι ήσασταν υπέροχο ζευγάρι και όλα ήταν υπέροχα και γι΄αυτό δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εσένα αν ήταν υπέροχα και τα ρεμάλια μας... .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Χρήστο όπως ειδες κ στην φώτο ήμασταν στην πένα...μόνο ο μακης δεν φόρεσε γραβάτα

αντε παλι με τις χτικιαρες
ha haaa
Είναι και από άλλο νομό ρε φίλε και είναι παχιές και οι τσίχλες και τα κοτσύφια.Οι χθεσινές και οι προχθεσινές ήταν σαν κατι γριές λίγο πριν τον θάνατο.Πετσί και κόκαλο.Τις χθεσινές τις παρατησα δεν μπορούσα άλλο.

Bασιλακη......ηηηηη
παντρευοταν και επεφταν συνεχεια βεγγαλικα......... τι αλλο θα κανει αυτος οερημος ο γαμπρος για να ζητησει βοηθεια!!!!!!!!
Βαλανε γραβατες οι φιλοι σου και σε προδωσανε,αντι πινακιου προβατινας?
ου ρε τετοιους φιλους.crying smile..vert funny..vert funny.

Status
Not open for further replies.
Back