Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα μάγκες μου .
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βλέπεις ένα ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι να ξεκινάει μια καινούργια ζωή.
Ο Βασίλης και η σύζυγος του Εργίνα μας έκαναν την τιμή να μας θέλουν κοντά τους αυτή την ιδιαίτερη στιγμής της ζωής του .
Όλα ήταν υπέροχα και άριστα διοργανωμένα .Στο τραπέζι το γέλιο ήταν άφθονο αφού ήμουν μαζί με τα ρεμάλια Τζίμη , Μάκη , και Βασίλη Πεντζ.
Βασίλη να ζήσετε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι............... και σύντομα με ένα , δύο , τρία παιδάκια :):)
μα τι λες ρε τρελαμενε. και ενα και 2 και τρια και τεσσερα παιδια. σιγα μην ειναι ο ζιλ νταδεν να κανει τα παιδια του πειρεα. καλησπερα τρελαμενοι
ha haaa

μα τι λες ρε τρελαμενε. και ενα και 2 και τρια και τεσσερα παιδια. σιγα μην ειναι ο ζιλ νταδεν να κανει τα παιδια του πειρεα. καλησπερα τρελαμενοι
ha haaa
ρε τις Κυριακές βγάζεις κάτι ατάκες που γράφουν ιστορία.....τι τρώς λεβέντη μου;;;;;; .sarcastic.

ρε τις Κυριακές βγάζεις κάτι ατάκες που γράφουν ιστορία.....τι τρώς λεβέντη μου;;;;;; .sarcastic.
σημερα το μενου ειχε μπριζολιτσες με πατατες στο φουρνο λιγο γουρουνακι τζατζικι και σαλατα μαρουλι με καρυδια ξερα συκα και dressing φτιαγμενο απο την κυρια ελενη
.yelling.

σημερα το μενου ειχε μπριζολιτσες με πατατες στο φουρνο λιγο γουρουνακι τζατζικι και σαλατα μαρουλι με καρυδια ξερα συκα και dressing φτιαγμενο απο την κυρια ελενη
.yelling.
που μένετε ρε;;;;; στη Μασσαλία;;;;; μπράβο στην κυρά,όπου Ελένη και μάλαμα(μ ακούει κι η δικιά μου Ελένη):)
Καλησπερα στην παρεα. Αρχιζω υγιεινη διατροφη μπιφτεκια με πατατες στο φουρνοha haaaha haaa
και σε είχα συμπαθήσει ρε Παναγιώτη .sarcastic.
τέλος πάντων την έχω κάνει πολλές φορές αυτή την δίαιτα αλλά κάτω από τα μπιφτέκια έχω παϊδάκια κρυμμένα ;)

Πάει και ο προ-τελευταίος, εψές τον κρεμάσαμε.....σειρά έχει ο αδελφός του .pop.
Προφανώς δεν βγήκα στο βουνό και απόλαυσα ύπνο κάνοντας μεγάλες ακρότητες αφού έκατσα στο κρεββάτι μέχρι τις 08.00 :D:D. Μετά είχε καθάρισμα το ενυδρείο και μετά μαγείρεμα ....
Έχω μαζέψει πολλά εξοδόχαρτα λέμε .sarcastic.
Εγώ αν καθαρίσω το ενυδρείο θα μου δώσει όλη την επόμενη χρόνια τιμητική .sarcastic.

eginitis.jpg Καλώς Ορίζουμε στο φόρουμ μας τον προπονητή σκοποβολής κ. Μπάμπη Αιγινήτη!!!
Με τη συμμετοχή του στο φόρουμ, είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του για τα σκοπευτικά θέματα καθώς και να μας παρουσιάσει τη σχολή σκοποβολής της οποίας επιμελείται.

View attachment 893 Καλώς Ορίζουμε στο φόρουμ μας τον προπονητή σκοποβολής κ. Μπάμπη Αιγινήτη!!!
Με τη συμμετοχή του στο φόρουμ, είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του για τα σκοπευτικά θέματα καθώς και να μας παρουσιάσει τη σχολή σκοποβολής της οποίας επιμελείται.
Άντε μπράβο μπας και μάθουμε να ρίχνουμε καμία σωστή τουφεκιά και δεν φταίνε τα φυσίγγια το όπλο και όλα α αλλά εκτός από εμάς

που μένετε ρε;;;;; στη Μασσαλία;;;;; μπράβο στην κυρά,όπου Ελένη και μάλαμα(μ ακούει κι η δικιά μου Ελένη):)

και σε είχα συμπαθήσει ρε Παναγιώτη .sarcastic.
τέλος πάντων την έχω κάνει πολλές φορές αυτή την δίαιτα αλλά κάτω από τα μπιφτέκια έχω παϊδάκια κρυμμένα ;)
Μακη την Τεταρτη ειχε πιτσα σπεσιαλ γιγας, την Πεμπτη Σουβλακια, την παρασκευη Σουβλακια, το Σαββατο σκεπαστη γιγας με σουπερ ντουπερ ολα μεσα ε σήμερα ειμαι πιο κοσμιος...
Ενταξει ξερω πρεπει να παντρευτω αλλα παντα στο 90' την κανω με ελαφρια πηδηματακια.my man.

Μακη την Τεταρτη ειχε πιτσα σπεσιαλ γιγας, την Πεμπτη Σουβλακια, την παρασκευη Σουβλακια, το Σαββατο σκεπαστη γιγας με σουπερ ντουπερ ολα μεσα ε σήμερα ειμαι πιο κοσμιος...
Ενταξει ξερω πρεπει να παντρευτω αλλα παντα στο 90' την κανω με ελαφρια πηδηματακια.my man.
ρε παναγιωτη ποιος εισαι ο αχορταγος???
ha haaa

Status
Not open for further replies.
Back