Γιάννη καλημέρα ,Καλημέρα στη παρέα και καλή εβδομάδα. Αντί να βρίσκομαι στα πυκνά να ψάχνω τις βασίλισσες είμαι στη ΔΕΗ να παιδευομαι για το λογαριασμό που πλήρωσα και δεν τον αφαίρεσαν. Να δω τώρα πότε θα ξεμπλέξω γιατί γίνεται της τρελής εδώ.
Πολυ συχνο φαινομενο και για μεναΚαλημερα σε ολους.
Γιαννη, πολλες φορες πληρωνω ηλεκτρονικα και εκπροθεσμα το παραδεχομαι. Οποτε ο επομενος λογαριασμος ειναι διπλος. Σ'αυτη τη περιπτωση πληρωνω μονο το νεο ποσο, τη διαφορα δηλαδη. Μεχρι στιγμης δεν εχει γινει βλακεια-ελπιζω και στο μελλον
Καλημερα σε ολους.
Γιαννη, πολλες φορες πληρωνω ηλεκτρονικα και εκπροθεσμα το παραδεχομαι. Οποτε ο επομενος λογαριασμος ειναι διπλος. Σ'αυτη τη περιπτωση πληρωνω μονο το νεο ποσο, τη διαφορα δηλαδη. Μεχρι στιγμης δεν εχει γινει βλακεια-ελπιζω και στο μελλον
Παιδιά ο λογαριασμός πληρώθηκε πριν τη λήξη του στο κατάστημα της ΔΕΗ, το πρόβλημα είναι αλλού, ότι το ρολόι είναι στο χωριό, στο σπίτι των γονιών μου και είχα κάνει δόσεις με αποτέλεσμα από τη μαλάκια τους να ακυρωθεί ο διακανονισμός. Εφόσον το ρολόι είναι στο όνομα μου δεν μπορούσε να έρθει άλλος.Γιάννη καλημέρα ,
Μάλλον άργησες να πληρώσεις ( εγώ το κάνω συνέχεια) και δεν πρόλαβαν να το αφαιρέσουν από τον νέο λογαριασμό .
Μην χάνεις τον χρόνο σου στην ουρά , πήγαινε για καμια μπεκάτσα και άσε την ΔΕΗ στην τρέλα της
Καλημέρα και καλή εβδομάδα και στο υπόλοιπο κόσμο![]()
Εγω παντως θα φορτωνα τα ξυλα και οποτε καιγονταν τα κλαριαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, και καλώς σας ξαναβρίσκω μετά από μια εβδομάδα απουσίας μου. Βλέπω είχε πάρει φωτιά το φόρουμ, πάρα πολλά θέματα με χιλιάδες νέα μηνύματα, αδύνατον να τα διαβάσω όλα !!!
Καταρχήν θέλω να ευχηθώ στο νιόπαντρο ζευγάρι ... φίλε Βασίλη να ζήσετε ευτυχισμένοι, με υγεία και αγάπη και πάντα χαρές στην κοινή σας ζωή ... και καλούς απογόνους !!!
- Εγώ αυτές τις μέρες τις πέρασα με απίστευτα σκληρή δουλειά και κούραση, τα αλυσοπρίονα "πήρανε φωτιά", είχα και δυο αλβανούς δυο μέρες, ήρθε κι ο γαμπρός μου με τον ανηψιό μου άλλες 2 μέρες μαζί με άλλον ένα εργάτη από τα Χανιά, δούλεψε και η μάνα μου σαν 2 εργάτες παρά την ηλικία της ... Δόξα τω θεώ έκανε και καλό καιρό, κι έτσι καταφέραμε και τελειώσαμε σχεδόν το καθάρισμα και το κάψιμο των κλαδιών, και μας έφυγε το πολύ άγχος !!! Βέβαια μένει ακόμη κάμποση δουλειά, κάτι λίγες ελιές να καθαριστούν ακόμη (καμιά 10αριά δέντρα), και το κουβάλημα των ξύλων που τα αφήναμε στα χωράφια, αλλά δε πιέζομαι τόσο για αυτά ... το γάιδαρο τον φάγαμε ...
- Το μόνο που μου έχει λείψει - πάρα πολύ - είναι το μπαλωτίδι ....shoot.
Αν δεν χαλάσει ο καιρός το απόγευμα σκέφτομαι να πεταχτώ στο σκοπευτήριο να ξεχαρμανιάσω!!! Βέβαια έχω παρατήσει το δίκαννο στο χωριό, κι έχω εδώ μόνο την καραμπίνα ... και θα θέλει μετά καθάρισμα, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια ... δεν αντέχω άλλο χωρίς το χτύπο του τουφεκιού και τη μυρωδιά απ' το καμένο μπαρούτι!!!!!
![]()
![]()
![]()
Ένα δίκιο το έχεις φίλε Χρύσανθε, άμα σου πω ότι ήδη χθες το απόγευμα ανακαλύψαμε ότι έλειπαν μερικά από 2 μέρη που ήταν βολικά, δίπλα στο δρόμο ... και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό η μάνα μου !!! Αλλά είχαμε σκεφτεί ρε γαμώτο ότι όλων οι ελιές σπάσανε κι έτσι όλοι θα έχουν ξύλα τώρα, γιατί να πάρει κάποιος τα ξύλα του αλλουνού ... Αλλά άμα έχει ο άλλος "κακά χέρια" ... τι να κάνεις!!!Εγω παντως θα φορτωνα τα ξυλα και οποτε καιγονταν τα κλαρια
Μεχρι να πας να τα φορτωσεις θα τα βρεις η θα τα χουν ηδη φορτωσει αλλοι;.xm.
Εδω παντος δεν τα φορτωσες αμεσως την αλλη μερα δεν εχει μεινει ουτε για δειγμα
![]()