Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αποστόλη όπως βλέπεις......ασχολούμαστε ήδη και κανονίζουμε να υπάρχει κυνηγετικό-σκοπευτικό ενδιαφέρον ώστε να καλύψουμε τους νεκρούς, κυνηγετικούς μήνες...;);)
stay tuned.....well done.
Το ειδα χτες και γουσταρα ωσαν κολασμενος άγγελος! .sarcastic.
Καμια συμβουλη για φασσα υπάρχει. Σκανε στα 30 μετρα στα μουτρα μου πανικοβαλομαι και ριχνω στον σωρο. Παίρνω το κουλουρακι μου και αναβω το μαλμπορακι μου να συνέλθω.

Το ειδα χτες και γουσταρα ωσαν κολασμενος άγγελος! .sarcastic.
Καμια συμβουλη για φασσα υπάρχει. Σκανε στα 30 μετρα στα μουτρα μου πανικοβαλομαι και ριχνω στον σωρο. Παίρνω το κουλουρακι μου και αναβω το μαλμπορακι μου να συνέλθω.
Ύπαρχει
Οχι απο εμενα
Απο γεροντους που ρωτησα και γω οταν εχανα ποθητα θηραματα που τα χα γιγαντοποιησει στο μυαλο
Οπως λαγους και φασσες οταν καποτε δεν τα εβλεπα συχνα
ΑΠΟΜΥΘΟΠΕΙΗΣΕ ΤΑ

η φασσα ειναι ενα περιστεροειδες
Και ο λαγος ενα απλο τριχωτο μικρο θηλαστικο
Και τα δυο πεφτουν αμα εισαι ψυχραιμος
Ουτε πανοπλοιες φορουν ουτε ειναι απο ατσαλι
Μην σκεφτεσαι αμαν και αν θα πεσει.
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ..... πες πως ειναι δισκακι που ουσιαστηκα και να το χασεις δεν χαθηκε ο κοσμος
Διαλεξε μια οταν μπουν κοντα και καντην σουρωτηρι
Θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα
Η δυσκολια της φασας ειναι αλλου
Οχι ατην καταβολη αμα εχεις το σωστο τσοκ και φυσιγγι
Μεχρι και με ενιαρακι πεφτει αμα σπυ βγει στα 15-20 μετρα

Επιδης επιδιωξε συναντησεις με πουλια σε συχνη βαση ακομη και εκτος κυνηγιου
Ετσι απλα στον περίπατο εαν εισαι κοντα στον τοπο
Οσο πιο συχνα βλεπεις κατι τοσο πιο πολυ το συνηθιζεις και το απομυθόπηεις

Ύπαρχει
Οχι απο εμενα
Απο γεροντους που ρωτησα και γω οταν εχανα ποθητα θηραματα που τα χα γιγαντοποιησει στο μυαλο
Οπως λαγους και φασσες οταν καποτε δεν τα εβλεπα συχνα
ΑΠΟΜΥΘΟΠΕΙΗΣΕ ΤΑ

η φασσα ειναι ενα περιστεροειδες
Και ο λαγος ενα απλο τριχωτο μικρο θηλαστικο
Και τα δυο πεφτουν αμα εισαι ψυχραιμος
Ουτε πανοπλοιες φορουν ουτε ειναι απο ατσαλι
Μην σκεφτεσαι αμαν και αν θα πεσει.
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ..... πες πως ειναι δισκακι που ουσιαστηκα και να το χασεις δεν χαθηκε ο κοσμος
Διαλεξε μια οταν μπουν κοντα και καντην σουρωτηρι
Θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα
Η δυσκολια της φασας ειναι αλλου
Οχι ατην καταβολη αμα εχεις το σωστο τσοκ και φυσιγγι
Μεχρι και με ενιαρακι πεφτει αμα σπυ βγει στα 15-20 μετρα

Επιδης επιδιωξε συναντησεις με πουλια σε συχνη βαση ακομη και εκτος κυνηγιου
Ετσι απλα στον περίπατο εαν εισαι κοντα στον τοπο
Οσο πιο συχνα βλεπεις κατι τοσο πιο πολυ το συνηθιζεις και το απομυθόπηεις
Εχεις πολυ μεγαλο δίκιο. Ειναι μεγαλη η λαχταρα να καρπωθω το θηραμα που θολωνω. Επιτελους βρηκα πουλια και απο την λαχταρα μενω με αδεια χερια.
Ατιμο πουλι η φασα, πεταν και νομιζεις οτι περασε ελικόπτερο απο τα φτεροκοπηματα και τα ιιιιιιιι που ακούγονται

Βαλε το 4 τσοκ,διαλεξε πουλι σα να ειναι το μοναδικο, και βαλε προσκοπευση αρκετα πιο πανω απ οτι βαζεις σε τσιχλα(συνηθως, αν μπορω να πω οτι υπολογιζεται,βαζω 1.5m-2m κι αναλογως την ταχυτητα που εχει) ,φυσιγγια 6αρια για 30m και το σημαντικοτερο....ΗΡΕΜΙΑ..... XAΛΑΡΑ.... στο κατω κατω δεν τρεχει και τιποτε αν αστοχησεις,παμε στην επομενη.

Last edited:
Εχεις πολυ μεγαλο δίκιο. Ειναι μεγαλη η λαχταρα να καρπωθω το θηραμα που θολωνω. Επιτελους βρηκα πουλια και απο την λαχταρα μενω με αδεια χερια.
Ατιμο πουλι η φασα, πεταν και νομιζεις οτι περασε ελικόπτερο απο τα φτεροκοπηματα και τα ιιιιιιιι που ακούγονται
Οχι εγω
Οι γερο κυνηγοι που μου το εκηγησαν και εμενα
Εγω απλα το μοιραστικα μαζι σου
Ο μακαριτης ο παππους μου μου λεγε
Να πηγαινεις για σιταριθρες τωρα που κεκινας να μαθεις να ριχνεις και να σου φυγει το αγχος
Να χορτασεις ντουφεκια για να άποκτησεις ψυχραιμια
Και ειχε δικαιο αν και ελαχιστες φορες πηγα
Εγω ομως ειχα το μυαλο μου αλλου απο τοτε o_O

ζητειται περασμα να κανω πουλιαααααααααα
Απο δεκα μεχρι 15 και ριχνω και δυο ζεμπεκικα στο βουνο αμα λαχει
Και περπατητο αναμεσα στο πρωινο και απογευματινο δεν με χαλαει
Κατα προτιμηση υψος μεχρι τα 30-35 Μετρα και να εχονται ολες απο μια μερια
Επισης να πεφτουν μονο στο καθαρο και να κρατανε μεγαφωνα οταν κανουν το τσιν για να τις ακουω
Ζηταω πολλαααα;;; .sarcastic..smashfrak.

Καλα ντε μην βαρατε
.sarcastic.

Βαλε το 4 τσοκ,διαλεξε πουλι σα να ειναι το μοναδικο, και βαλε προσκοπευση αρκετα πιο πανω απ οτι βαζεις σε τσιχλα(συνηθως, αν μπορω να πω οτι υπολογιζεται,βαζω 1.5m-2m κι αναλογως την ταχυτητα που εχει) ,φυσιγγια 6αρια για 30m και το σημαντικοτερο....ΗΡΕΜΙΑ..... XAΛΑΡΑ.... στο κατω κατω δεν τρεχει και τιποτε αν αστοχησεις,παμε στην επομενη.
ζητειται περασμα να κανω πουλιαααααααααα
Απο δεκα μεχρι 15 και ριχνω και δυο ζεμπεκικα στο βουνο αμα λαχει
Και περπατητο αναμεσα στο πρωινο και απογευματινο δεν με χαλαει
Κατα προτιμηση υψος μεχρι τα 30-35 Μετρα και να εχονται ολες απο μια μερια
Επισης να πεφτουν μονο στο καθαρο και να κρατανε μεγαφωνα οταν κανουν το τσιν για να τις ακουω
Ζηταω πολλαααα;;; .sarcastic..smashfrak.

Καλα ντε μην βαρατε
.sarcastic.
Παμε για αυριο.. Ξημερωνει νεα μερα
καθε μερα στη φασσα ειναι μια νεα μερα μου ειχε πει καποτε ενας γνωστης του κυνηγιου της..

ευριπιδηηηηηη
Μαλακα εκεινα τα χαπακια που μου δωσες θυμασαι;.xm.
Εληξαν .crying smile.
Να πάρετε και οι δύο από έναν , θα σας κάνουν καλύτερη τιμή.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
HfKHeLf.jpg

ευριπιδηηηηηη
Μαλακα εκεινα τα χαπακια που μου δωσες θυμασαι;.xm.
Εληξαν .crying smile.
ρε φιλε γιατι τα μαρτυρας ολα???στειλε π.μ να σου στειλω κατι καλυτερα.καλησπερα λαμογια.μεγαλο παπορο ηρθε σημερα και μπλοκαρε τα παντα και δεν ειχα διαδικτυον στη δουλεια.τωρα που σχολασα καλυτερα

ρε φιλε γιατι τα μαρτυρας ολα???στειλε π.μ να σου στειλω κατι καλυτερα.καλησπερα λαμογια.μεγαλο παπορο ηρθε σημερα και μπλοκαρε τα παντα και δεν ειχα διαδικτυον στη δουλεια.τωρα που σχολασα καλυτερα
Το αμερικανικο που μπηκε στην σουδα?

Δεν στο πα για να στειλεις αλλα ρεεε
Απλα τωρα που εληξαν αρχισαν να με πιανουν.crying smile.

Status
Not open for further replies.
Back