Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
giphy.gif
κλαμαααα.very funny..very funny..very funny.
.very funny..very funny..very funny.
Επεστρεψα ρεμαλια
Κ μην μου πειτε οτι δεν σας εκανα να ξεχασετε οτι ειναι δευτερα κ να γελασετε γιατι θα αρχισω παλι ha haaa
Χρύσανθε γελάσαμε, αλλά μην μας απειλείς γιατί θα σου ζητήσουμε να συνεχίσεις!.sarcastic.

Καλησπέρα ... Όπως το είχα πει από το πρωί, πήγα το απόγευμα στο σκοπευτήριο, που είχα να πάω από το Νοέμβρη. Βρήκα εκεί μερικούς φίλους, ήπια το καφεδάκι μου, ρίξαμε 2 πούλες, το ευχαριστήθηκα - ξεχαρμάνιασα ... βέβαια αν είχαμε χρόνο ευχαρίστως θα έριχνα άλλη μια, γιατί πολύ μου είχε λείψει. Καινούργιο το "σενάριο", πολύ ενδιαφέρον με καλή ποικιλία πιάτων, με λαγό, με sim ντουμπλέδες κλπ. Δεν έκανα βέβαια τίποτα σπουδαίο, η 1η πούλα ήταν πολύ ... μέτρια, στη 2η τα πήγα αρκετά καλύτερα, πάντως το απόλαυσα.
Φυσίγγια 2 κουτιά B&P Sporting & Compak που πήρα σήμερα από εκεί, και μερικά Cheddite sporting και Lambro skeet μερικά κίτρινα και μερικά Σειράς 5, που είχα μαζί μου. Με την καραμπίνα με τσοκ το μαμα MOD. Με τα Β&Ρ δεν τρελάθηκα (για άλλη μια φορά) - άποψή μου ότι δεν τους πάει το καψούλι 616 που είχε αυτή η παρτίδα, με το 2000 που είχαν παλιά ήταν πολύ καλύτερα. Είχα 2-3 εμπλοκές και μια αφλογιστία ... Τα Cheddite πολύ καλά, τα Lambro skeet τα κίτρινα εξαιρετικά όπως πάντα, μου έδωσαν μερικά φανταστικά καπνίσματα και σε όχι πολύ κοντινά πιάτα, δούλεψαν στην καραμπίνα άψογα, ενώ με τα σειράς 5 είχα άλλη μια εμπλοκή ...
Μετά καθίσαμε στο κυλικείο και ήπιαμε 2-3 ποτηράκια κρασί με συνοδεία μια πιατέλα καλιτσούνια ... :)
Υγεία να έχουμε, και προβλέπεται να περάσουμε πολύ ωραία και φέτος ... ;)

Πολυ με ζορισε το σχημα ρε συ Στελιο. Ηταν sim που δεν εβλεπα το ενα απο τα 2, ισως βεβαια και επειδη ηταν η πρωτη φορα που ριχνα χτες. Πχ το 7-7 εριχνα πρωτα σε λαθος πιατο, στο 5-12 εριχνα στο σωστο και δεν εβλεπα το δευτερο καν, αστα, πανωλεθρια σχετικη. Αλλα οπως τα λες, προβλεπεται ωραιο καλοκαιρι και ενδιαφερον

Την καλησπερα μου σε ολους, καλο βραδυ να εχουμε.
Πολυ θετικα τα αποτελεσματα για εμενα σημερα μετα απο ενα stress echo που εκανα το απογευμα (151 σφυγμοι, 21 πιεση).
Προληπτικος ο ελεγχος - λογω ηλικιας - ολα καλα, μεχρι και τον Ζολο βαζω κατω στο περπατητο!!!
Καλα να εισαστε απαντες, εσεις και οι οικογενειες σας!!!

Την καλησπερα μου σε ολους, καλο βραδυ να εχουμε.
Πολυ θετικα τα αποτελεσματα για εμενα σημερα μετα απο ενα stress echo που εκανα το απογευμα (151 σφυγμοι, 21 πιεση).
Προληπτικος ο ελεγχος - λογω ηλικιας - ολα καλα, μεχρι και τον Ζολο βαζω κατω στο περπατητο!!!
Καλα να εισαστε απαντες, εσεις και οι οικογενειες σας!!!

.my man.Οποτε θελήσεις είμαι διαθέσιμος για μια κόντρα .Εδω η στα Τζουμέρκα αν έχεις τα κότσια.sarcastic.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back