Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχω μια ιδέα για να κάνουμε ενα θεατρικό για την 25 Μαρτίου..Όμως δεν ξέρω ακόμη ποιόν να βάλουμε να κάνει τον Αλη πασά ..my man.Εχεις κανείς καμιά ιδέα ; .xm.
μικρό αδύνατο χτικιάρικο..........Βοιωτικό
Karditsa2.jpg

μικρό αδύνατο χτικιάρικο..........Βοιωτικό
Karditsa2.jpg

Η αλήθεια είναι οτι δεν είχε πάει το μυαλό μου σε σένα ..buy.
pasa2_copy.jpg

Όμως για παρτι σου εχω μια τεράστια συλλογή απο τετοια δάχτυλα και μάλιστα με φόντο τα Τζουμέρκα.
Εν πάση περιπτώσει σου ανταποδίδω με Τζουμερκιώτικο δάχτυλο που μοιάζει με κατι άλλο..yell at.

20161028_105522.jpg

Καλησπέρα στη παρέα. Μόλις σηκωθηκαμε απ το τραπέζι στου κουμπάρου μου μιας και μας είχε καλεσμένους, μετά το 6ωρο+ περπάτημα που ρίξαμε η παντσετα και τα παιδάκια ήταν βάλσαμο......αλλα ας είναι καλά η κουμπάρα μου γιατί αν περιμένανε από εμάς από εμάς δεν θα τρώγαμε.. ..αλλα δεν φταίμε εμείς, τι να κάνουμε αφού μας έκαναν εισβολή οι βασίλισσες πάλι.. ....ha ha ha.
Λεπτομέρειες αργότερα αγορια μου γιατί τώρα χρειάζομαι μια σόδα.. .....sarcastic.

Καλησπέρα στη παρέα. Μόλις σηκωθηκαμε απ το τραπέζι στου κουμπάρου μου μιας και μας είχε καλεσμένους, μετά το 6ωρο+ περπάτημα που ρίξαμε η παντσετα και τα παιδάκια ήταν βάλσαμο......αλλα ας είναι καλά η κουμπάρα μου γιατί αν περιμένανε από εμάς από εμάς δεν θα τρώγαμε.. ..αλλα δεν φταίμε εμείς, τι να κάνουμε αφού μας έκαναν εισβολή οι βασίλισσες πάλι.. ....ha ha ha.
Λεπτομέρειες αργότερα αγορια μου γιατί τώρα χρειάζομαι μια σόδα.. .....sarcastic.
Εγω Γιάννη έφαγα απο εκείνο το τρυφερό αγριογούρουνο του Δεκέμβρη.Ηταν λουκούμι το ρημάδι ....

Καλησπέρα μάγκες μου .
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βλέπεις ένα ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι να ξεκινάει μια καινούργια ζωή.
Ο Βασίλης και η σύζυγος του Εργίνα μας έκαναν την τιμή να μας θέλουν κοντά τους αυτή την ιδιαίτερη στιγμής της ζωής του .
Όλα ήταν υπέροχα και άριστα διοργανωμένα .Στο τραπέζι το γέλιο ήταν άφθονο αφού ήμουν μαζί με τα ρεμάλια Τζίμη , Μάκη , και Βασίλη Πεντζ.
Βασίλη να ζήσετε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι............... και σύντομα με ένα , δύο , τρία παιδάκια :):)

καλησπέρα σας
3 ώρες κοιμήθηκα μεσημέρι αφού ο ύπνος μετά τον γάμο του Βασίλη ήταν λειψός έχοντας να πάω τον γιό στη μονάδα και μετά δουλειά όπου λες και μου το φυλάγανε λίγο πρίν κλείσω ήρθαν 3 πελάτες που είναι να τους χτυπάς κάτω από την παραξενιά :)

Βασιλη να ζησετε λεβεντια μου
Παντα αγαπημενοι μονιασμενοι και μαζι σε ολα
Με αλληλοσεβασμο συμβιβασμο και κατανοηση ολα τα νικα το ζευγαρι αρκει να ειναι μονοβουλο και χωρις παρεμβασεις

Απο χτες ηθελα μα ευχηθω μα γυρισα βραδυ σπιτι και κομματια απ την κουραση οποταν μπηκα σημερα
Απ την κουραση ξεχασα κ τον κωδικο μου και εφτιαξα αλλο

Παντα καλα να στε παιδια

Πάει και ο προ-τελευταίος, εψές τον κρεμάσαμε.....σειρά έχει ο αδελφός του .pop.
Προφανώς δεν βγήκα στο βουνό και απόλαυσα ύπνο κάνοντας μεγάλες ακρότητες αφού έκατσα στο κρεββάτι μέχρι τις 08.00 :D:D. Μετά είχε καθάρισμα το ενυδρείο και μετά μαγείρεμα ....
Έχω μαζέψει πολλά εξοδόχαρτα λέμε .sarcastic.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back