giannis corfu 10 Φεβρουαρίου 2017 #46.266 Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα . dim63 said: Με ένα ,δυο τρία τσιπουράκια Kos Kas προσπαθώ να χαλαρώσω το νευρικό μου σύστημα πριν πάω να ξαπλώσω. Click to expand... Δημήτρη ποια τσιπουρακια, το χαλάρωμα που κάνει η mia είνα φάρμακο.....
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα . dim63 said: Με ένα ,δυο τρία τσιπουράκια Kos Kas προσπαθώ να χαλαρώσω το νευρικό μου σύστημα πριν πάω να ξαπλώσω. Click to expand... Δημήτρη ποια τσιπουρακια, το χαλάρωμα που κάνει η mia είνα φάρμακο.....
Φιλιππας 10 Φεβρουαρίου 2017 #46.267 Καλημεραααααα ξυπνηστεεεεε.....ξημερωνει Παρασκευηηηηηη...... Και μετααααα
Γιάννης-Χανιά 10 Φεβρουαρίου 2017 #46.268 Καλημερα κυριοι! Δυστυχως ριχνει καρεκλες στο χωριο! Αναβαλλετε το κυνηγι! Πηγα για δουλεια..
K kastoras 10 Φεβρουαρίου 2017 #46.269 Καλημερα. Χρυσανθε... Μια μια, αχ μια, Σαν εσενα αλλη καμία, Αν στον πιάσει, θα πάθει και ζημια.
Manos Staff member 10 Φεβρουαρίου 2017 #46.270 Καλημέρα μαγκες! Αρχίσαμε και τις μαντινάδες για τη Μια! Αν συνεχίσουμε ετςι θα την ψάξω στο FB και θα της στείλω να εγγραφεί! Χρυσές δουλειές θα κανει το κοριτςι!
Καλημέρα μαγκες! Αρχίσαμε και τις μαντινάδες για τη Μια! Αν συνεχίσουμε ετςι θα την ψάξω στο FB και θα της στείλω να εγγραφεί! Χρυσές δουλειές θα κανει το κοριτςι!
Evri15metri 10 Φεβρουαρίου 2017 #46.274 καλημερα κυριοι. αν και σημερα προβλεπονται χαλαρα τα πραματα η βροχη μας εχει μαμησει και μαλλον θ αναβαλω την απογευμαυτινη εξοδο εκτος αν κοψει
καλημερα κυριοι. αν και σημερα προβλεπονται χαλαρα τα πραματα η βροχη μας εχει μαμησει και μαλλον θ αναβαλω την απογευμαυτινη εξοδο εκτος αν κοψει
vpentza 10 Φεβρουαρίου 2017 #46.275 Καλημέρα με καιρό αίθριο στη πρωτεύουσα.......με ανησυχούν όμως κάποιες τοπικές καιρικές προβλέψεις για το ΣΚ......θα ρωτήσω τον...Σάκη
Καλημέρα με καιρό αίθριο στη πρωτεύουσα.......με ανησυχούν όμως κάποιες τοπικές καιρικές προβλέψεις για το ΣΚ......θα ρωτήσω τον...Σάκη
Chris-Kaz 10 Φεβρουαρίου 2017 #46.276 Καλημέρα σας. Στον ύπνο μου ανέβασα πυρετό, έχω βήχα από εχθές το πρωί και σηκώθηκα με το κεφάλι καζάνι... Εδώ έχουμε συννεφιά, άπνοια και 2 βαθμούς.
Καλημέρα σας. Στον ύπνο μου ανέβασα πυρετό, έχω βήχα από εχθές το πρωί και σηκώθηκα με το κεφάλι καζάνι... Εδώ έχουμε συννεφιά, άπνοια και 2 βαθμούς.
victor 10 Φεβρουαρίου 2017 #46.279 Βρεχει σημερα εδω. Ευτυχως γιατι τοσες μερες ανομβρια δεν ειναι καλο πραμα Χτες βγηκα να παρω χωμα για αναλυση απο το χωραφι. Τοσο αφρατο δεν το θυμαμαι ποτε
Βρεχει σημερα εδω. Ευτυχως γιατι τοσες μερες ανομβρια δεν ειναι καλο πραμα Χτες βγηκα να παρω χωμα για αναλυση απο το χωραφι. Τοσο αφρατο δεν το θυμαμαι ποτε