Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους...
Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για μένα αφου σαν σήμερα πρίν 2 έτη γεννήθηκε η κορούλα μου...

Πανο εύχωμαι να είναι πάντα ευτυχισμένη

ΥΓ Ζολώτα ήτοι Λοζώτα πολύ καλή η φωτό. Σε 30 έτη, αν ζώ, θα είμαι 66 και εσύ 80+ μουστόγερος....
Θα σου λέω γέρο πήρες τα χάπια σου ή να φέρω τον Χουντάλα να βάλει τις φωνές;;
Μωρή Λονδρέζα της παραλιακής , εγω δεν εχω ανάγκη απο χάπια.Ανεβαίνω στα Τζουμέρκα και επιστρέφω 10 χρόνια νεότερος.
.my man.

Καλημέρα νιάτα, καλημέρα και στους παππούδες . .ha ha ha. .yel.

Πάνο να την χαίρεστε την κορούλα σας, να έχει πάντα την υγεία της.

Να την χαίρεσαι μαστρο-Πάνο και να την καμαρώνεις!!
Κύριε Χρήστο, από χθες εδώ πολύ ζέστη!!
Καλησπέρα σε όλους! :D

Καλησπέρα καρντάσια.
Βασίλη εδώ μόνο λίγη ζέστη το μεσημέρι αλλά πάλι κυκλοφορείς με μπουφάν. Όταν πέσει ο ήλιος (όταν έχει :)) το καλοριφέρ είναι απαραίτητο. Ειδικά όταν έχεις παιδιά στο σπίτι...

Eυχαριστώ τα μάλα όλους σας για τις ευχές σας..
Χθές το σπίτι γέμισε παιδάκια και φωνούλες... όμορφες καταστάσεις αυτές

Καλημέρα άπαιχτοι παίχται

Καλημερα σε ολους...
Σημερα ειχα προτεινει προσκληση στα φιλαρακια μου Φλαμινγκο κ Νικο να με ακολουθησουν στο σκοπευτηριο να τους δεικω πως παιζω τον ντουμπλε αναποδα αλλα με εστησαν... .buy..buy. Μονο με τον εμπειρο πρωταθλητη Χουνταλα ειναι να ασχολουμε μου φαινεται....my man.

Πανο να την χαιρεσαι χιλιοχρονη με υγεια και χαρες :D
Καλημερα σε ολα τα παλικαρια ;)
Σημερα το μενου ειναι ποιο λαιτ ffff
Κουνελακι λεμονατο στην κατσαρολα προελευσης Κοτυλιου με συνοδεια κοκκινελη παραγωγης μου .beer..drunk.

Καλημέρα μάγκες! Χθες πέρασα από το κ. Πανά στο Περιστέρι και άφησα τη Beretta προς επισκευή, τα αποτελέσματα ή και τυχόν απορίες μου που θα προκύψουν σύντομα στο σχετικό post.

Καλησπερα σε ολους..χθες βρέθηκα σε έναν συγγενικό γάμο στην Λαμία..εχω ακούσει κλαρίνο για τα επόμενα 10 χρόνια της ζωής μου..Ευχαριστω!

Αύριο να πας για ακουόγραμμα .....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back