Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Που είσαι ρε Αντώνη ; όλα καλά ;
Ολα καλα... υπεροχα μπορω να πω... Με καλη παρεα τελικα ολα πανε καλα...
Σας παρακολουθουσα αλλα οι καταστασεις αλλοφροσύνης στο φαγητο δεν με αφηναν να απαντω.... Συγγνωμη....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Σας παρακολουθουσα αλλα οι καταστασεις αλλοφροσύνης στο φαγητο δεν με αφηναν να απαντω.... Συγγνωμη....sarcastic..sarcastic..sarcastic.
γι αυτό σου λέω είμαστε φιαγμένοι ο ένας για τον άλλο....τέλος .very funny..very funny..very funny.

Δικαιολογημένος και συχωρεμένος

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. :)

Ο καιρός έχει αρχίσει και φτιάχνει για τα καλά. Έχω ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, βόλτες- διαδρομές με τα ποδήλατα με ακόμα 2 φίλους. Κάνουμε κάθε φορά από 40 με 50 km. Το τρέξιμο δεν μου αρέσει καθόλου, με το περπάτημα τα πάω αρκετά καλά, με το ποδήλατο όμως την έχω καταβρεί. .well done.

• Like
Reactions: DrV
Το γρήγορο περπάτημα το λατρεύω...
Τώρα την άνοιξη και τα πολύ πρωινά/αργά απογεύματα από Ιούλιο μέχρι να αρχίσει το κυνήγι, μες στην φύση είναι ό,τι πιο ωραίο!!
Κάθε καλοκαίρι μόλις τελειώνουν οι υποχρεώσεις, γράφω πολλά χιλιόμετρα...
Ποδήλατο έχω αρκετά χρόνια να κάνω, δεν έχω και εργαλείο πλέον.

Καλη εβδομαδα σε ολους...

Αντώνη αν θες πες μας λίγο τι είναι αυτό πού συμβαίνει σε κάποιον που έχει αντίθετη κυριαρχία όταν ρίχνει με τα μάτια ανοιχτά; Τι είναι αυτό που βλέπει την ώρα τις επωμισης, ειδικά σε τραβερσες;
Δεν ηθελα να απαντησω στο αλλο θεμα για να μην το κανουμε π@@@@α... .xm.Αλλα δεν μπορω να κρατηθω... .my man.
Θα σου πω εγω Γιωρικα μου τι ειναι αυτο που βλεπει την ωρα της επωμισης στις τραβερσες ειδικα... .ha ha ha..ha ha ha. Βλεπει το Χελα να τουφεκαει πρωτος... .banana..banana..banana..banana..banana..banana..banana..sarcastic..sarcastic..sarcastic..yelling..yelling..yelling..yelling. Κ ετσι τελειωνει επιτυχημενα μια ωραια κυνηγετικη στιγμη με πολυ ομορφες τουφεκιες για να μην ξεχνιομαστε.... .my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back