Μάκης
Banned
κάτσε με Πανούτσο εσύ στα κτικιάρικα Βοιωτίας και τι κάνω εγώ δεν σε νοιάζειΩπα ,βρήκαμε και συνοδό ;
κάτσε με Πανούτσο εσύ στα κτικιάρικα Βοιωτίας και τι κάνω εγώ δεν σε νοιάζειΩπα ,βρήκαμε και συνοδό ;
Ολα καλα... υπεροχα μπορω να πω... Με καλη παρεα τελικα ολα πανε καλα...Που είσαι ρε Αντώνη ; όλα καλά ;
γλύφτη έ γλύφτηΠου είσαι ρε Αντώνη ; όλα καλά ;
Πωπω γκαζια...κάτσε με Πανούτσο εσύ στα κτικιάρικα Βοιωτίας και τι κάνω εγώ δεν σε νοιάζει
γι αυτό σου λέω είμαστε φιαγμένοι ο ένας για τον άλλο....τέλοςΟλα καλα... υπεροχα μπορω να πω... Με καλη παρεα τελικα ολα πανε καλα...
Σας παρακολουθουσα αλλα οι καταστασεις αλλοφροσύνης στο φαγητο δεν με αφηναν να απαντω.... Συγγνωμη...
Που να τα δει ο "Παιζω τον ντουμπλε αναποδα" αυτα...νέο παρατσούκλι Αδωνιις
γι αυτό σου λέω είμαστε φιαγμένοι ο ένας για τον άλλο....τέλος
Ολα καλα... υπεροχα μπορω να πω... Με καλη παρεα τελικα ολα πανε καλα...
Σας παρακολουθουσα αλλα οι καταστασεις αλλοφροσύνης στο φαγητο δεν με αφηναν να απαντω.... Συγγνωμη...
γι αυτό σου λέω είμαστε φιαγμένοι ο ένας για τον άλλο....τέλος
αφού κουράστηκες σας αφήνωΩΧ ΩΧ !!!!
αφού κουράστηκες σας αφήνω
καλό βράδυ παίδες
Δεν ηθελα να απαντησω στο αλλο θεμα για να μην το κανουμε π@@@@α... .xm.Αλλα δεν μπορω να κρατηθω...Αντώνη αν θες πες μας λίγο τι είναι αυτό πού συμβαίνει σε κάποιον που έχει αντίθετη κυριαρχία όταν ρίχνει με τα μάτια ανοιχτά; Τι είναι αυτό που βλέπει την ώρα τις επωμισης, ειδικά σε τραβερσες;