Αχαχαχαχαχαχαχαχα
Και πολύ καλά έκανες γιατί η ερώτηση μου ήταν σοβαρή ...Δεν ηθελα να απαντησω στο αλλο θεμα για να μην το κανουμε π@@@@α... .xm.
Ασε μας ρε Αναποδε ντουμπλε.....guitar.Καλη εβδομαδα σε ολους...
Δεν ηθελα να απαντησω στο αλλο θεμα για να μην το κανουμε π@@@@α... .xm.Αλλα δεν μπορω να κρατηθω...
Θα σου πω εγω Γιωρικα μου τι ειναι αυτο που βλεπει την ωρα της επωμισης στις τραβερσες ειδικα... .ha ha ha..ha ha ha. Βλεπει το Χελα να τουφεκαει πρωτος... .banana..banana..banana..banana..banana..banana..banana. Κ ετσι τελειωνει επιτυχημενα μια ωραια κυνηγετικη στιγμη με πολυ ομορφες τουφεκιες για να μην ξεχνιομαστε....
Καλη εβδομαδα σε ολους...
Δεν ηθελα να απαντησω στο αλλο θεμα για να μην το κανουμε π@@@@α... .xm.Αλλα δεν μπορω να κρατηθω...
Θα σου πω εγω Γιωρικα μου τι ειναι αυτο που βλεπει την ωρα της επωμισης στις τραβερσες ειδικα... .ha ha ha..ha ha ha. Βλεπει το Χελα να τουφεκαει πρωτος... .banana..banana..banana..banana..banana..banana..banana. Κ ετσι τελειωνει επιτυχημενα μια ωραια κυνηγετικη στιγμη με πολυ ομορφες τουφεκιες για να μην ξεχνιομαστε....
Το κεντρο της τουφεκιας και το κεντρο του κοσμου....Μα ποιός είσαι ρε Αρη ; ο πανταχού παρών ;
Το κεντρο της τουφεκιας και το κεντρο του κοσμου....
εγω δεν ξερω ειμαι παντρεμενος ανθρωπος.....τους αλλους ρωταΣε λίγο έχω ραντεβού με μια Ρωσίδα για να της πουλήσω έναν φακό. Θα την γνωρίσω γιατί θα φοράει μαύρο παντελόνι και είναι ξανθιά.Να της πω να έρθει με την παρέα της την Τετάρτη στην ταβέρνα ;
Καλά ρε φίλε , δεν το είπα για σένα.εγω δεν ξερω ειμαι παντρεμενος ανθρωπος.....τους αλλους ρωτα
1 Dionisis
2 dim63
3 Yannis304
4 Vasilis
5 Manos
6 Μάκης
7 KYNIGOSDK
8 (mpekatsas9)Μενιος
Eτσι Δημητρη μου πεστα γιατι κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια... Διαλεξαμε τωρα παρεουλες κ το παιζουμε δοθε-κειθε... .ha ha ha.Εσύ συνήγορε του βιομεταλαγμένου μαρουλά κάτσε στα αυγά σου μην έρθει η σειρά σου
Μα ποιός είσαι ρε Αρη ; ο πανταχού παρών ;
Αφου αμα αφησω τα κουταβια μονα τους, ουτε το δρομο μεχρι τον κυνηγοτιοπο δεν θα βρουν... .buy..goodboy..buy buy..buy buy..buy buy.
Στη μπάντα στη μπάντα εφτασε ο Λοσάντα...