Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ηθελα να απαντησω στο αλλο θεμα για να μην το κανουμε π@@@@α... .xm.
Και πολύ καλά έκανες γιατί η ερώτηση μου ήταν σοβαρή ....yel.
Για τα υπόλοιπα δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, εξάλου ξέρουμε τι "κεντροτουφεκάω" είσαι, ένα μπεκατσίνι ψόφιο δεν έχεις πάρει. Αν ο "Κίμωνας" πατήσει κάνα αγκάθι και ανοίξει το στόμα του, τα πουλιά θα φτάσουν στον ουρανό... Μάριε, ε Μάριε ... .yelling.

Εσυ τωρα το δικηγορο του φλαμινγκου κανεις??? .goodboy..goodboy..goodboy..goodboy.
Ετυχε μια μερα που δεν απεδωσαν οι ιδιογομωτικες μου ανησυχιες κ πηρα 2-3 πουλια ζωντανα και εξαπολυεται λασπη κατα του προσωπου μου....buy buy..buy buy..buy buy..yelling..sarcastic..sarcastic.

Καλη εβδομαδα σε ολους...

Δεν ηθελα να απαντησω στο αλλο θεμα για να μην το κανουμε π@@@@α... .xm.Αλλα δεν μπορω να κρατηθω... .my man.
Θα σου πω εγω Γιωρικα μου τι ειναι αυτο που βλεπει την ωρα της επωμισης στις τραβερσες ειδικα... .ha ha ha..ha ha ha. Βλεπει το Χελα να τουφεκαει πρωτος... .banana..banana..banana..banana..banana..banana..banana..sarcastic..sarcastic..sarcastic..yelling..yelling..yelling..yelling. Κ ετσι τελειωνει επιτυχημενα μια ωραια κυνηγετικη στιγμη με πολυ ομορφες τουφεκιες για να μην ξεχνιομαστε.... .my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ασε μας ρε Αναποδε ντουμπλε.....guitar.

Καλη εβδομαδα σε ολους...

Δεν ηθελα να απαντησω στο αλλο θεμα για να μην το κανουμε π@@@@α... .xm.Αλλα δεν μπορω να κρατηθω... .my man.
Θα σου πω εγω Γιωρικα μου τι ειναι αυτο που βλεπει την ωρα της επωμισης στις τραβερσες ειδικα... .ha ha ha..ha ha ha. Βλεπει το Χελα να τουφεκαει πρωτος... .banana..banana..banana..banana..banana..banana..banana..sarcastic..sarcastic..sarcastic..yelling..yelling..yelling..yelling. Κ ετσι τελειωνει επιτυχημενα μια ωραια κυνηγετικη στιγμη με πολυ ομορφες τουφεκιες για να μην ξεχνιομαστε.... .my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Μα ποιός είσαι ρε Αρη ; ο πανταχού παρών ;

Σε λίγο έχω ραντεβού με μια Ρωσίδα για να της πουλήσω έναν φακό. Θα την γνωρίσω γιατί θα φοράει μαύρο παντελόνι και είναι ξανθιά.Να της πω να έρθει με την παρέα της την Τετάρτη στην ταβέρνα ;

Σε λίγο έχω ραντεβού με μια Ρωσίδα για να της πουλήσω έναν φακό. Θα την γνωρίσω γιατί θα φοράει μαύρο παντελόνι και είναι ξανθιά.Να της πω να έρθει με την παρέα της την Τετάρτη στην ταβέρνα ;
εγω δεν ξερω ειμαι παντρεμενος ανθρωπος.....τους αλλους ρωτα.sarcastic.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλή εβδομάδα. Δυστυχώς η εβδομάδα άρχισε με φουλ αλλεργίες για εμένα και τρελή δουλειά, κακός συνδυασμός...

Εσύ συνήγορε του βιομεταλαγμένου μαρουλά κάτσε στα αυγά σου μην έρθει η σειρά σου .sarcastic.
Eτσι Δημητρη μου πεστα γιατι κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια... Διαλεξαμε τωρα παρεουλες κ το παιζουμε δοθε-κειθε... .my man..ha ha ha..my man.
Μα ποιός είσαι ρε Αρη ; ο πανταχού παρών ;

Αναγκαστικα ειμαι διπλα βρε Δημηρη... Αφου αμα αφησω τα κουταβια μονα τους, ουτε το δρομο μεχρι τον κυνηγοτιοπο δεν θα βρουν... .buy..goodboy..buy buy..buy buy..buy buy..yelling..yelling..yelling..yelling.

Status
Not open for further replies.
Back