.buy buy..buy buy..buy buy.αλλά τουλάχιστον έχω σέξυ φωνή
.buy buy..buy buy..buy buy.αλλά τουλάχιστον έχω σέξυ φωνή
Καλή επιστροφή φίλε!Καλησπερα παλικαρια απο αεροδρομιο της Βιεννης. Επιστροφη στα πατρια εδαφη σε λιγο. Περασαμε τελειαμεχρι την επομενη εμπειρια μας δηλαδη!
Εγω λεω να ξαναπας για καρτερι αριστοτελους....Καλησπέρα σας κύριοι.
Καλησπέρα κύριοι,Μάκη λείπαμε πολύ για το σκυλακο σου να τον θυμάσαι πάντα
ευχαριστώ καλοί μου φίλοιΚαλησπέρα, επιστροφή από το χωριό ... πάει ένα χαμένο ουσιαστικά σαββατοκύριακο, αφού λόγω κακού καιρού δεν βγήκα σχεδόν καθόλου έξω !!!
Μάκη, λυπάμαι ρε φίλε ειλικρινά για τον θρυλικό Μπλάνκο ... Τον θυμάμαι από τα πρώτα χρόνια που άρχισα να μπαίνω σε κυνηγετικά φόρουμ, κι ας μην έτυχε να σας γνωρίσω κι από κοντά !!! Τουλάχιστον, έφυγε ήσυχα χωρίς μακροχρόνιες ταλαιπωρίες, κάτι είναι κι αυτό ... Να είσαι καλά να θυμάσαι τις όμορφες στιγμές που σου χάριζε !!!
Φιλε Μακη και μονο η περιγραφη σου με εκανε να δακρυσω. Βλεπεις εχω μια σχεση ιδιαιτερη με αυτα τα ζωντανα. Να εισαι σιγουρος οτι κι αν αποκτησεις νεο φιλαρακι ποτε δεν θα ξεχασεις. Πιστεψεμε!!!!!!!!!!!ο καλός μου blanco έφυγε
από το πρωί ξάπλωσε στο σπιτάκι του και δεν βγήκε παρά μόνο λίγο για να φάει
του έδωσα με χίλια ζόρια τα χάπια του πριν μισή ώρα
πριν 5 λεπτά σηκώθηκε πήγε στην μπροστινή μεριά του κήπου χώθηκε κάτω από το αγαπημένο του φυτό κι έσβησε ήσυχα σε αντίθεση με την όλο ενέργεια της ζωής που πέρασε
καλό του ταξίδι
σας ευχαριστώ όλους.....
Φιλε Μακη και μονο η περιγραφη σου με εκανε να δακρυσω. Βλεπεις εχω μια σχεση ιδιαιτερη με αυτα τα ζωντανα. Να εισαι σιγουρος οτι κι αν αποκτησεις νεο φιλαρακι ποτε δεν θα ξεχασεις. Πιστεψεμε!!!!!!!!!!!
Την καλησπερα μου σε ολους, καλο βραδυ να εχουμε.
Διαβαζω τις σελιδες εδω, απο ολα εχει ο μπαξες, λυπη πανω απο ολα για τον Blanco, η τετραδα της τρελλας, καρτερι στην συμπρωτευουσα,
στιφαδο, προβατινες, κρασομεζεδες, δεν σας προλαβαινουμε λεβεντες....
Παντα καλα να εισαστε, Μακη προχωραμε μπροστα, παντοτε!!!