Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Ξύπνησα το πρωί κατά τις 07:00 και άκουσα που έβρεχε, δεν ήθελα και πολλή σκέψη γύρισα πλευρό και .sleepy........
Θα πάω το μεσημεράκι μια βόλτα αν βέβαια δεν ρίχνει πολλή βροχή. Ευκαιρία με τελειώσω και κάτι δουλειές στη πόλη.

Μεγαλη εφευρεση τα κολορολογια. Εγω ποτε θα παρω συνταξη!??????!!!!!
Kωστα ακου
Μια φορα ηταν ενας υπουργος,λεει στον γραματεα του"τωρα που θα ερθουν οι ψηφοφοροι μου,να ζητησουν ρουσφετια εσυ θα γραφεις"
Αρχισανε λοιπον.Εσυ τι θελεις,συνταξη! λεει γραφε του λεει,εσυ?συνταξη εσυ?συνταξη εσυ?συνταξη εσυ?συνταξη εσυ?συνταξη, αυτον γραφτον για αρχ@@ιδια λεει στον γραματεα,μααα συνταξη θελω, λεει ο αλλος"και οι αλλοι συνταξη θελουνε, αρχ@@ιδια θα παρουνε" του απαντα..crying smile..crying smile..vert funny..vert funny.

Χτες το βραδι εφυγε και μας η σκυλιτσα. Πληρης ημερων, οπως θα ελεγαν αν ηταν ανθρωπος, αλλα παρολα αυτα, οσο και αν την εβλεπα τις 2-3 μερες τωρα οτι δεν θα εβγαζε το χειμωνα, παντα ειχα μια μικρη ελπιδα πως κατι θα γινοταν. Χτες εμεινε στην αποθηκη, στις κουβερτουλες, ηρθε και μου τριφτηκε λες και με αποχαιρετουσε, την χαιδεψα, της μιλησα, και την αφησα εκει στην γωνιτσα της. Σημερα το πρωι, τελος.

Status
Not open for further replies.
Back