Ποια σκυλίτσα ρε Βίκτωρα;;;;;;Χτες το βραδι εφυγε και μας η σκυλιτσα.
Ποια σκυλίτσα ρε Βίκτωρα;;;;;;Χτες το βραδι εφυγε και μας η σκυλιτσα.
Να ζησεις να την θυμασαι φιλε.Χτες το βραδι εφυγε και μας η σκυλιτσα. Πληρης ημερων, οπως θα ελεγαν αν ηταν ανθρωπος, αλλα παρολα αυτα, οσο και αν την εβλεπα τις 2-3 μερες τωρα οτι δεν θα εβγαζε το χειμωνα, παντα ειχα μια μικρη ελπιδα πως κατι θα γινοταν. Χτες εμεινε στην αποθηκη, στις κουβερτουλες, ηρθε και μου τριφτηκε λες και με αποχαιρετουσε, την χαιδεψα, της μιλησα, και την αφησα εκει στην γωνιτσα της. Σημερα το πρωι, τελος.
Καλό της ταξίδι...Χτες το βραδι εφυγε και μας η σκυλιτσα. Πληρης ημερων, οπως θα ελεγαν αν ηταν ανθρωπος, αλλα παρολα αυτα, οσο και αν την εβλεπα τις 2-3 μερες τωρα οτι δεν θα εβγαζε το χειμωνα, παντα ειχα μια μικρη ελπιδα πως κατι θα γινοταν. Χτες εμεινε στην αποθηκη, στις κουβερτουλες, ηρθε και μου τριφτηκε λες και με αποχαιρετουσε, την χαιδεψα, της μιλησα, και την αφησα εκει στην γωνιτσα της. Σημερα το πρωι, τελος.
υπομονή βίκτωρα.Χτες το βραδι εφυγε και μας η σκυλιτσα. Πληρης ημερων, οπως θα ελεγαν αν ηταν ανθρωπος, αλλα παρολα αυτα, οσο και αν την εβλεπα τις 2-3 μερες τωρα οτι δεν θα εβγαζε το χειμωνα, παντα ειχα μια μικρη ελπιδα πως κατι θα γινοταν. Χτες εμεινε στην αποθηκη, στις κουβερτουλες, ηρθε και μου τριφτηκε λες και με αποχαιρετουσε, την χαιδεψα, της μιλησα, και την αφησα εκει στην γωνιτσα της. Σημερα το πρωι, τελος.
Βικτωρα μην νομίζεις φίλε μόνο που δεν μιλάνε και σε πολλές περιπτώσεις είναι καλύτερά από τους ανθρώπους για να μην πω πάντα. Πιστεύω ότι ήθελε να σε ευχαριστήσει για όσα της χαρισες όλα αυτά τα χρόνια.Χτες το βραδι εφυγε και μας η σκυλιτσα. Πληρης ημερων, οπως θα ελεγαν αν ηταν ανθρωπος, αλλα παρολα αυτα, οσο και αν την εβλεπα τις 2-3 μερες τωρα οτι δεν θα εβγαζε το χειμωνα, παντα ειχα μια μικρη ελπιδα πως κατι θα γινοταν. Χτες εμεινε στην αποθηκη, στις κουβερτουλες, ηρθε και μου τριφτηκε λες και με αποχαιρετουσε, την χαιδεψα, της μιλησα, και την αφησα εκει στην γωνιτσα της. Σημερα το πρωι, τελος.
καλό της ταξίδι φίλεΧτες το βραδι εφυγε και μας η σκυλιτσα. Πληρης ημερων, οπως θα ελεγαν αν ηταν ανθρωπος, αλλα παρολα αυτα, οσο και αν την εβλεπα τις 2-3 μερες τωρα οτι δεν θα εβγαζε το χειμωνα, παντα ειχα μια μικρη ελπιδα πως κατι θα γινοταν. Χτες εμεινε στην αποθηκη, στις κουβερτουλες, ηρθε και μου τριφτηκε λες και με αποχαιρετουσε, την χαιδεψα, της μιλησα, και την αφησα εκει στην γωνιτσα της. Σημερα το πρωι, τελος.
Πολύ μου άρεσε αυτό.Απλα ειναι και μια δοση αυτοκριτικης.
Φίλε δεν νομίζω να εχουν ελπίδες δίπλα στον blanco.Θα βρει τη θεση της, διπλα στο επανιελ. Αν υπαρχει σκυλοπαραδεισος, καπου εκει θα τριγυρνανε, και θα κλεβει ο ενας το φαι του αλλου![]()