Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σ ολους.Ζορικο πρωινο σημερα για μενα και τη συζυγο εφοσον μπηκε ο μικρος μου γιος για χειρουργειο,"ξηρωδη βαλανιτιδα"μας ειπε ο χειρουργος και χρειαστηκε να κανει κατι σα περιτομη.....για καμια ωρα απο 9.30 εως και 10.20 ημουν σ αναμμενα καρβουνα μιας και χρειαστηκε ολικη ναρκωση.....τελικα ολα καλα αν και ποναει.....τ απογευμα φευγουμε.
Περαστικά του Λεωνίδα

Καλημερα σ ολους.Ζορικο πρωινο σημερα για μενα και τη συζυγο εφοσον μπηκε ο μικρος μου γιος για χειρουργειο,"ξηρωδη βαλανιτιδα"μας ειπε ο χειρουργος και χρειαστηκε να κανει κατι σα περιτομη.....για καμια ωρα απο 9.30 εως και 10.20 ημουν σ αναμμενα καρβουνα μιας και χρειαστηκε ολικη ναρκωση.....τελικα ολα καλα αν και ποναει.....τ απογευμα φευγουμε.
Περαστικά και όλα καλά εύχομαι Λεωνίδα.
Λεωνίδα.......περαστικά στον μικρό.........
έκανα προσωπικά το ίδιο πριν 43χρόνια (είμαι 43...:D).......όλα ρολόι έκτοτε..:D
...Ολα καλά και ρολόι ; Δηλαδή εκανες ported την κάνη ; .buy buy.
πες μας δυο λόγια για το όπλο σου .Αν ψηλοντουφεκάει η αν τραβάει δεξιά ,αριστερά κλπ.

Γειά σας κύριοι.
Περαστικα στο παιδί Λεωνίδα.

Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις ευχες,να στε ολοι καλα.Υπομονη τωρα μεχρι περιπου 6-7 να περασουν οι γιατροι για να φυγουμε......κι εχουμε και δρομο γιατι ηρθαμε στη Πατρα(καραμανδανειο, κατι σα το Παιδων).Αυτο το περιμενε στα νοσοκομεια ειναι......

Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις ευχες,να στε ολοι καλα.Υπομονη τωρα μεχρι περιπου 6-7 να περασουν οι γιατροι για να φυγουμε......κι εχουμε και δρομο γιατι ηρθαμε στη Πατρα(καραμανδανειο, κατι σα το Παιδων).Αυτο το περιμενε στα νοσοκομεια ειναι......
Περαστικα στον μικρο..

Καλησπέρα ρεμαλια κ χρόνια πολλά.sarcastic.
9gQLnEO.jpg

Το μονο που εχω να πω για την σημερινή μέρα ,είναι οτι ειμαι πολύ χαρούμενος που οι επιστήμονες κατάφεραν να φτιάξουν και να δώσουν στη δημοσιότητα το πρόσωπο του Αγίου Βαλεντίνου..buy buy.
Βέβαια και ο ίδιος θα αισθάνεται τυχερός που γλύτωσε το κομμάτιασμα του" σκηνώματός του" κάτι που συνέβει σε πολλούς αγίους.
Επίσης ειμαι συγλονισμένος και με κατι άλλο που ακουσα επίσης στο ραδιόφωνο επιστρέφοντας.Οτι δηλαδή το PLAY BOY ξαναρχίζει το γυμνό..buy buy.
Τελικά οπου και να κρυφτείς η μαλακία θα σε βρει.Δεν γλυτώνουμε απο πουθενά.

Δες λίγο survivor ρε Μήτσο να γλιτώσεις.
Παίζει και ο εθνικός μας μαϊντανός Σπαλιαρας .banana.
Ας πανε ενα κυνηγι με τον μητσο και οποιος επιστρεψει να τον στεψουμε νικητη
Μαλ.......τρτραγωνισμενες του κοσμου που ειναι ακομη εκγλωβισμενος στο φλατ τετραγωνο

Περα
Περαστικα του Λεωνιδα !!!

Καταντησαμε οππιος θελει να γινει γνωστος η να επανεμφανιστει στην επικαιροτητα γιατι χαθηκε να βγαινει να κανει την τσιτα
Αυτοί "πουλάνε" ρε φίλε , ο Έλληνας όταν ανοίγει την τηλεόραση θέλει να βλέπει τέτοια νούμερα .
Αν αντί για αυτό το σαχλό κατασκεύασμα είχε κάποιον σπουδαίο Έλληνα φιλόσοφο , επιστήμονα , ποιητή , ζωγράφο κλπ , πόση τηλεθέαση νομίζεις θα είχε;;;;;

Αυτοί "πουλάνε" ρε φίλε , ο Έλληνας όταν ανοίγει την τηλεόραση θέλει να βλέπει τέτοια νούμερα .
Αν αντί για αυτό το σαχλό κατασκεύασμα είχε κάποιον σπουδαίο Έλληνα φιλόσοφο , επιστήμονα , ποιητή , ζωγράφο κλπ , πόση τηλεθέαση νομίζεις θα είχε;;;;;
Μπορουσε να χει μια αφιερωση ιστορικη
Μπορουσε να χει μια εκμπομπη για την παραδοση
Μπορουσε να χει ενα προγραμμα πως να προατατευσεις τα παιδια απο τα χιλια δυο που τα απειλουν σημερα
Παιδοφιλοι ναρκωτικα εμποριο οργανων μη ασφαλη οδηγηση
Αμα θελαν μπορουσε να το κανουν με τροπο που θα χε ενδιαφερον
Αλλα το ευκολο μετρα

Λεωνιδα περαστικα στο Αστερι σου
Καλησπερα Αρχοντες ;)

Status
Not open for further replies.
Back