Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτοί "πουλάνε" ρε φίλε , ο Έλληνας όταν ανοίγει την τηλεόραση θέλει να βλέπει τέτοια νούμερα .
Αν αντί για αυτό το σαχλό κατασκεύασμα είχε κάποιον σπουδαίο Έλληνα φιλόσοφο , επιστήμονα , ποιητή , ζωγράφο κλπ , πόση τηλεθέαση νομίζεις θα είχε;;;;;
Καλησπέρα σας,Λεωνίδα περαστικά στο παιδί σου.
Δύστυχος η ελληνική τηλεόραση πάσχει πάρα πολύ
Παιδια ακομα υπαρχει καλη τηλεοραση ....να βλεπετε τα κρατικα καναλια εχει ακομα ποιοτηκες εκπομπες !!!
Δεν χρεαζεται να βλεπουμε τις ιδιοτηκες πλεμπες...

Καλησπερα.Λεωνιδα περαστικα στο παιδι και γρηγορη αναρρωση...
Μετα απο 23 χρονια κυνηγι με ελενξαν για πρωτη φορα σημερα στα Μεγαρα....
Ο θηροφυλακας νομιζε οτι ειναι στις ειδικες δυναμεις και μας την επεσε απο πισω ερποντας σχεδον ....μεσα απο το πευκοφυτο......με μεγαλη δοση αγενειας.....και δυο τζΙμπακια τα οποια ειχαν κλεισει τον δρομο σε περιπτωση που καποιος την κοπαναγε με το αμαξι...
Μεγαλη προσοχη στις αποστασεις απο τα σπιτια...γιατι περνουν οπλα

Σε
Καλησπερα.Λεωνιδα περαστικα στο παιδι και γρηγορη αναρρωση...
Μετα απο 23 χρονια κυνηγι με ελενξαν για πρωτη φορα σημερα στα Μεγαρα....
Ο θηροφυλακας νομιζε οτι ειναι στις ειδικες δυναμεις και μας την επεσε απο πισω ερποντας σχεδον ....μεσα απο το πευκοφυτο......με μεγαλη δοση αγενειας.....και δυο τζΙμπακια τα οποια ειχαν κλεισει τον δρομο σε περιπτωση που καποιος την κοπαναγε με το αμαξι...
Μεγαλη προσοχη στις αποστασεις απο τα σπιτια...γιατι περνουν οπλα
Σε περασαν για Ταλιμπαν.....yelling.

καλησπερα κυριοι. θελω να ευχηθω σε συμφορουμιτη που περασε σοβαρο προβλημα υγειας περαστικα κι ελπιζω φιλαρακι οχι αλλα στραπατσα το μαμημενο το 17.να σου πω οτι παλι ειχα κι εγω ενα ψιλο με το αγροτικο αλλα μπροστα σ αυτο που περασες δεν ειναι τιποτα. επισης να σου ζητησω συγγνωμη που τις τελευταιες μερες χαθηκα απ το τηλεφωνο αλλα εχω αρκετα θεματα στη δουλεια και το μυαλο μου ηταν αλλου. τωρα βεβαια που θα εισαι ΜΕΣΑ για λιγο καιρο και το τονιζω το μεσα μα κυνηγι θα εχει και του χρονου θα προσπαθησω να σου κανω παρεα εστω και τηλεφωνικα. ελπιζω τελος το κωλοτσιγαρο να μην το ξαναβαλεις στο στομα σου για χαρη προπαντως της οικογενειας. το μεσημερι που με πηρες κοπηκανε τα γονατα μου και φορτιστηκα πολυ γι αυτο σου εχω ιδοαιτερη συμπαθεια γιατι εισαι πολυ ντομπρος ανθρωπος. συγγνωμη που το εγραψα εδω αλλα ρε φιλε εφυγε η γη κατω απ τα ποδια μου κι επρεπε να εξωτερικευσω καπου αυτα που νοιωθω. αδερφε μου να εισαι παντα γερος και δυνατος και να χαιρεσαι την οικογενεια

Καλημερα σ ολους.Ζορικο πρωινο σημερα για μενα και τη συζυγο εφοσον μπηκε ο μικρος μου γιος για χειρουργειο,"ξηρωδη βαλανιτιδα"μας ειπε ο χειρουργος και χρειαστηκε να κανει κατι σα περιτομη.....για καμια ωρα απο 9.30 εως και 10.20 ημουν σ αναμμενα καρβουνα μιας και χρειαστηκε ολικη ναρκωση.....τελικα ολα καλα αν και ποναει.....τ απογευμα φευγουμε.
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον μικρό σου Λεωνίδα.

καλησπερα κυριοι. θελω να ευχηθω σε συμφορουμιτη που περασε σοβαρο προβλημα υγειας περαστικα κι ελπιζω φιλαρακι οχι αλλα στραπατσα το μαμημενο το 17.να σου πω οτι παλι ειχα κι εγω ενα ψιλο με το αγροτικο αλλα μπροστα σ αυτο που περασες δεν ειναι τιποτα. επισης να σου ζητησω συγγνωμη που τις τελευταιες μερες χαθηκα απ το τηλεφωνο αλλα εχω αρκετα θεματα στη δουλεια και το μυαλο μου ηταν αλλου. τωρα βεβαια που θα εισαι ΜΕΣΑ για λιγο καιρο και το τονιζω το μεσα μα κυνηγι θα εχει και του χρονου θα προσπαθησω να σου κανω παρεα εστω και τηλεφωνικα. ελπιζω τελος το κωλοτσιγαρο να μην το ξαναβαλεις στο στομα σου για χαρη προπαντως της οικογενειας. το μεσημερι που με πηρες κοπηκανε τα γονατα μου και φορτιστηκα πολυ γι αυτο σου εχω ιδοαιτερη συμπαθεια γιατι εισαι πολυ ντομπρος ανθρωπος. συγγνωμη που το εγραψα εδω αλλα ρε φιλε εφυγε η γη κατω απ τα ποδια μου κι επρεπε να εξωτερικευσω καπου αυτα που νοιωθω. αδερφε μου να εισαι παντα γερος και δυνατος και να χαιρεσαι την οικογενεια
Περαστικα οποιος κι αν εισαι αδελφε...

Καλησπερα κυριοι! Τι κανετε; Δυο μερες τωρα τρεχω, κανω διπλοβαρδιες,στο σπιτι γινετε χαμος(καλος χαμος) και δεν προλαβαινω πραγματικα να σας παρακολουθησω οπως θελω! Περαστικα Λεωνιδα στο παιδι αφου πηγαν ολα καλα ,τελος καλο, ολα καλα! Ευχομαι επισης οτι καλυτερο και περαστικα στον φιλο απο το forum που λεει ο Ευριπιδης.

Status
Not open for further replies.
Back