...όμως ο αέρας που δίνει στο μέρος -7μποφόρ- δεν θα μου επιτρέψει να περάσω απο ενα δύσκολο σημείο γιατί θα έχει κυματισμό....
Hunterslife meteo .buy buy.
Ποιος μιλάει.....
![yelling .yell at. .yell at.](/forums/data/assets/smilies/tongue.gif)
...όμως ο αέρας που δίνει στο μέρος -7μποφόρ- δεν θα μου επιτρέψει να περάσω απο ενα δύσκολο σημείο γιατί θα έχει κυματισμό....
Hunterslife meteo .buy buy.
Υπομονη Στελιο ερχεται η αναπτυξηΜια γρήγορη Καλημέρα σε όλους, γιατί γίνεται τση που#@νας πάλι στο γραφείο με τα κ@λόχαρτα !!! Κατά τ' άλλα ... καταπολεμούν λέει τη γραφειοκρατία και ... απλουστεύουν τις διαδικασίες ... .buy buy.... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
Αστο να πάει στο διάολο ρε Στέλιο.Μια γρήγορη Καλημέρα σε όλους, γιατί γίνεται τση που#@νας πάλι στο γραφείο με τα κ@λόχαρτα !!! Κατά τ' άλλα ... καταπολεμούν λέει τη γραφειοκρατία και ... απλουστεύουν τις διαδικασίες ... .buy buy.... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
Καλως τον Μεμά!καλησπέρα σας παληκάρια......πάει ο χειμώνας![]()
καλησπέρα σας παληκάρια......πάει ο χειμώνας![]()
Αυτο θα το επιβεβαιώσουν οι μετερεολωγοι του φορουμ.Καλησπέρα μάγκες μου!!!
Ετσι νομίζω και εγώ , μάλλον ξεφούσκωσε ο Χειμώνας ο οποίος ήταν πολύ ζόρικος .....να δούμε αν θα έχουμε και ανάλογο καλοκαίρι.llk..llk.
Καλησπερα κι απομενα. Διονυση μηπως ομως θελουμε ζορικους χειμωνες για να βλεπουμε πουλακια? Γιατι αν το καλοσκεφτεις τα τελευταια χρονια με πιο ηπιους χειμωνες δεν ειδαμε τα φετεινα πουλια.Καλησπέρα μάγκες μου!!!
Ετσι νομίζω και εγώ , μάλλον ξεφούσκωσε ο Χειμώνας ο οποίος ήταν πολύ ζόρικος .....να δούμε αν θα έχουμε και ανάλογο καλοκαίρι.llk..llk.
Γεια σου Κωστή , φυσικά και θέλουμε ζόρικους ΧειμώνεςΔιονυση μηπως ομως θελουμε ζορικους χειμωνες για να βλεπουμε πουλακια?