Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να ξεκινήσω με την όπισθεν.............

Μη μου πεις οτι τα καταφέρνεις ; κάποτε που ο γαμπρός μου μάθαινε την αδερφή μου να οδηγεί σε μια αλάνα του ολυμπιακού σταδίου ,τα ειχα δει όλα.Καποια στιγμή και ενω οδηγούσε η αδερφή μου μόνη της ,κώλυσε το πόδι στο γκάζι και το αμάξι ετρεχε σαν τρελό με την όπισθεν σε όλη την αλάνα κάνοντας κύκλους και ζικ ζακ.Το αποκορύφωμα οταν πέρασε σύριζα απο ενα παγκάκι ,με τον γαμπρο μου να τραβαει τα μαλλιά του και να τρεχει ουρλιάζοντας πίσω απο το αμάξι.Η μάλλον ....μπροστά απο το αμάξι.
Απο τότε η αδερφή μου δεν θέλησε να ξανακούσει για οδήγηση.

Γιάννη περαστικά ένα gold and flu και καθάρισες! Θερίζει η γρίπη.εγω αρρώστησα δεύτερη φορα φέτος,χωρίς πυρετο αλλά με κρυάδες, πονοκεφάλους, φλεματα.δεν είναι κάτι σοβαρό,(σπάνια με βάζει κάτω με πυρετο) αλλά σήμερα στο κυνήγι ήμουν σαν το κοτόπουλο μέχρι να καταλάβω τι έγινε έχασα καμία δεκαριά τσιχλες,αλλά μετά έριξα 2-3 μαζεμένες(χαμήλωσαν κιόλας) και πήρα τα πάνω μου,σαν το ναρκωτικό μου πέρασαν και οι πονοκέφαλοι και όλα,ζεστάθηκα για τα καλά..τι είναι η ψυχολογία τελικά το Α και το Ω σε όλα..καληνύχτα κύριοι!

Καλό σας βράδυ παλικάρια μου. Η σύζυγος γκρινιάζει που θα βγω αύριο με το κρύωμα αλλά δεν καταλαβαίνει πως στο μόνο στο βουνό μας περνάνε όλα......... .sarcastic.
Καλό ξημέρωμα σε όλους.

μέχρι να καταλάβω τι έγινε έχασα καμία δεκαριά τσιχλες,αλλά μετά έριξα 2-3 μαζεμένες(χαμήλωσαν κιόλας) και πήρα τα πάνω μου,σαν το ναρκωτικό μου πέρασαν και οι πονοκέφαλοι και όλα,ζεστάθηκα για τα καλά..τι είναι η ψυχολογία τελικά το Α και το Ω σε όλα..καληνύχτα κύριοι!
Εντάξει Γιάννη μετά τη 10τη μπεκατσα θα πάρω μπροστά.. .....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back