Εγω θελω δεν θελω .....θα τα κανω....δουλευοντας ομωςΚαλημερα
Ποιος θελει το Σαββατο αρκετα χιλιομετρακια?![]()
Εγω θελω δεν θελω .....θα τα κανω....δουλευοντας ομωςΚαλημερα
Ποιος θελει το Σαββατο αρκετα χιλιομετρακια?![]()
Γουστάρω !Βάλε καμιά φωτό ρε Αποστόληηη....Καλησπερα, ενα καζανι τσιγαριδες, παιδακια, χοιρινες μπριζολες ολα απο σπιτικο γρουνν περιελαμβανε το μενου + αλλα φαγητα.
Φιλοι του πατερα μου, δικοι μοτ, αλλα και καλοι γείτονες συμπληρωνουν το πανηγύρι που γινεται αυτη τη στιγμη στην αυλή μου. Τα λέμε ε αυριο γοατι πηρα εργολαβια μια 2λιτρη
Νόμισα οτι εγραψες 2μετρηΤα λέμε ε αυριο γοατι πηρα εργολαβια μια 2λιτρη
Αν πεσουν τα παχιά κοτσύφια στο κάρβουνο Κώστα ,εκει να δεις τι θα γίνει.Καλο το τσικνισμα αλλα το μπαρουτοτσικνισμα ΚΑΛΥΤΕΡΟ!! Χρονια πολλα σε ολους.
Ξεχασμενη ναι αγνωστη οχι.Γουσυάρω !Βάλε καμιά φωτό ρε Αποστόληηη....
Βεβαια πιπ πολύ γουσταρω το σπιτικο γουρούνι ρε φίλε.Ξεχασμένη γευση και τους περισσότερους άγνωστη.
Ασε τσ σουβλάκια και πάρε παιδακια προβατίνας.Δυνατή φωτιά και γύρισμα συνέχεια.Τι μου κάνεις τωρα ρε Αλεξάνδρε....Σημερα θα προσπαθησω τα σουβλακια προβατινας (ας είναι καλα το κυριακατικο κυνήγι).
Απο οτι ακουσα θελει σιγανη φωτια και πολυ μπυρα ...
Θα δουμε
καλο τσικνισμα σε ολους
Το μαγαζί που καθισατε ειχε και χασαπικο δίπλα ;Δεν ειχα φαει σουβλακια τετοια ποτε αλλα μετα την Κυριακη που δοκιμασα πηρα και 15 για το σπίτι.
Παιδακια την επομενη βολτα.
Παιδακια προβατινας ισον αρνια. ΧαχαχαχαΑσε τσ σουβλάκια και πάρε παιδακια προβατίνας.Δυνατή φωτιά και γύρισμα συνέχεια.Τι μου κάνεις τωρα ρε Αλεξάνδρε....
Οχι αρνιά ωρε Νίκο.Τις μαμάδες και τις θείες των αρνιών εννοώ.Παιδακια προβατινας ισον αρνια. Χαχαχαχα![]()
Ξερω ξερω.Οχι αρνιά ωρε Νίκο.Τις μαμάδες και τις θείες των αρνιών εννοώ.
Οχι .Εκδικητής!μαγος είσαι Δημητρη????
Αντε να δώσουμε κανένα αγώνα μάσας ....Ξερω ξερω.