καλησπερα κυριοι
Εγω σήμερα λόγω απουσίας της γυναικός αποφάσισα να μαγειρέψω μια παρτίδα αγριοπερίστερα.Η συνταγή γνωστή ,αλάνθαστη και ταιριάζει τέλεια.
Είσαι καλλιτέχνης με πολλά ταλέντα τελικά!!!.cool.Εγω σήμερα λόγω απουσίας της γυναικός αποφάσισα να μαγειρέψω μια παρτίδα αγριοπερίστερα.Η συνταγή γνωστή ,αλάνθαστη και ταιριάζει τέλεια.
Απλά καταπληκτικά !
Καλησπέρα πατριώτ.Καλησπέρα στη παρέα!!!
.asking. Τις έφαγες ολόκληρες ;Καλησπέρα μάγκες ........είμαι αραχτός και χωνεύω τις τσιπούρες
Ναι.asking. Τις έφαγες ολόκληρες ;
Πτε τραπεζομαντηλα χαρτινα 1χ1 μετρα με 20 λεπτα, αλλιως λαδοχαρτα ρολο και κόβειςΠαιδια ηθελα να ρωτησω στοχους για δοκιμες απο που βρισκεται?υπαρχει καποιο site να αγορασω?
Καλησπέρα και σε εσένα ρε πατριωτηΚαλησπέρα πατριώτ.
Φίλε Διονύση αλανιαρες ήταν οι τσιπουρες;Καλησπέρα μάγκες ........είμαι αραχτός και χωνεύω τις τσιπούρες
Ρολά από αυτά που χρησιμοποιουν οι μπογιατζιδες για τα πατώματα αυτό έχω σκεφτεί και γω ,και αν θέλεις το βαφεις και άσπρο για να φαίνεται πιο καλά η τουφεκια.Παιδια ηθελα να ρωτησω στοχους για δοκιμες απο που βρισκεται?υπαρχει καποιο site να αγορασω?
Οχι Χρηστάρα ...Τον άλλο μήνα όμως ανεβαίνει η πεθερά μου στην Πρέβεζα και θα μου φέρει μπόλικες , τα ξαδέλφια μου έχουν αρκετές μαζεμένες.banana.Φίλε Διονύση αλανιαρες ήταν οι τσιπουρες;
Τέλεια,το πιο νόστιμο ψαρι που υπαρχει....Οχι Χρηστάρα ...Τον άλλο μήνα όμως ανεβαίνει η πεθερά μου στην Πρέβεζα και θα μου φέρει μπόλικες , τα ξαδέλφια μου έχουν αρκετές μαζεμένες.banana.
Κουφάλα , ζωάρα κάνειςΚαλησπέρα σας ...σουπιές με σπανάκι σήμερα.. 2 ωρος μεσημεριανος ύπνος κ τ ωρα καφεδακι μέχρι να ξεκινήσει ο αγωναςΥγιαινετε
Σουπιες με τηγ. Πατατες. Και ρεβυθοκεφτεδες. Ωραιοτατα.Καλησπέρα σας ...σουπιές με σπανάκι σήμερα.. 2 ωρος μεσημεριανος ύπνος κ τ ωρα καφεδακι μέχρι να ξεκινήσει ο αγωναςΥγιαινετε