Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολη την παρεα, ομορφο βραδυ να εχουμε.
Γιαννη, ευχομαι περαστικα σε ολους σας.
Ευριπε το καπετανιλικι σου ταιριαζει απολυτα.
Να σημειωσω πως σημερα παρελαβα αδεια αγορας και για πρωτη φορα μου εδωσαν μονο δυο αντιτυπα, ενα για εμενα και ενα για τον πωλητη.
Καλη συνεχεια σε ολους.
Στσυρο μας φυλας καμια εκπληξη...!

Καλησπερα παιδια! Δυστηχως σημερα δεν μπορω να σας παρακολουθησω..ειμαι χαλια απο το πρωι με γριπη μαλλον που κολλησα απο το γιο.ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι,γιατι ειναι και η γυναικα μου εγκυος στον 5ο μηνα..ο Θεος να βαλει το χερι του να μην κολλησει,γιατι αυτο το πραγμα που νιωθω δεν το εχω ξανανιωσει μιλαμε για πολυ κωλοαρρωστια..
Περαστικά Γιανναρε......Προσοχή

Καλησπερα παιδια! Δυστηχως σημερα δεν μπορω να σας παρακολουθησω..ειμαι χαλια απο το πρωι με γριπη μαλλον που κολλησα απο το γιο.ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι,γιατι ειναι και η γυναικα μου εγκυος στον 5ο μηνα..ο Θεος να βαλει το χερι του να μην κολλησει,γιατι αυτο το πραγμα που νιωθω δεν το εχω ξανανιωσει μιλαμε για πολυ κωλοαρρωστια..
Γιαννη περαστικα. Ημουν μια βδομαδα πριν αρρωστος και εχασα και κυνηγι. Πονος στο σωμα, βουλωμενη μυτη αυτια οινολαιμος και νιωθεις οτι πεθαινεις γαμησετα. Ευτυχως τωρα ανεκαψα αλλα μου αφησε καταλοιπα...

Οσον αφορα τις αδειες αγορας που ελαβα σημερα, κοιταζω προς Beretta μερια για ενα καλο δικανο η' και οτι αλλο προκυψει. Η απραξια πρεπει
να καλυφθει με την προσθηκη καποιου νεου οπλου για να γεμισει και τις λιγες ελευθερες ωρες που μου μενουν. Ιδωμεν...

Οσον αφορα τις αδειες αγορας που ελαβα σημερα, κοιταζω προς Beretta μερια για ενα καλο δικανο η' και οτι αλλο προκυψει. Η απραξια πρεπει
να καλυφθει με την προσθηκη καποιου νεου οπλου για να γεμισει και τις λιγες ελευθερες ωρες που μου μενουν. Ιδωμεν...
Εισαι θεοτρελος ...sarcastic......περιμενε μονο λιγο την εκθεση που θα γινει να παμε μαζι να εχω κι εγω αυτη την χαρα....banana.

Για τους φανατικούς του survivor.sarcastic.
6FwRmi3.jpg

Τον Ιουλιο 2015 ανανεωσα οπλοκατοχη οποτε μεχρι τον ιουλιο 2017 μπορω να παρω οπλο γλιτωνοντας τις διαδικασιες...

Μηπως να παρω κατι? ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ
ναι να παρεις ρε φιλε. ξεπουλαμε δεν βλεπεις?? δεν παχαινει ομορφαινει. ομορφαααααντρα μου
.yelling.

ναι να παρεις ρε φιλε. ξεπουλαμε δεν βλεπεις?? δεν παχαινει ομορφαινει. ομορφαααααντρα μου
.yelling.
Μια βδομαδα εχει κλεισει το κυνηγι και εχουμε λαλησει.
Μαλλον παω για montefeltro ή 930i πιστολιαζοντας την πιστωτικη.asking..sex hard.

Καλησπέρα σε όλους ... Γιάννη περαστικά ρε φίλε και γρήγορα ...
Η σημερινή επίσκεψη στο σκοπευτήριο ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη, πήγα λίγο νωρίς και φοβήθηκα πως δεν θα βρω παρέα, πήρα καφέ ... αλλά πολύ σύντομα συμπληρώσαμε 5άδα ... Μια πούλα ρίξαμε, αλλά είχα πολύ καιρό να την ευχαριστηθώ τόσο, χάνοντας μόνο 3 πιάτα ... :)
Τι σου είναι όμως η ψυχολογία !!! Όταν ο υπάλληλος έφερε τα φυσίγγια, μια κούτα B&P Sporting & Compak, λέω μέσα μου "Ωχ ...":( . Του λέω "δεν έχεις από τα άλλα; (Cheddite sporting). Μου λέει - "μόνο από αυτά έχω σήμερα". Εντάξει, λέω, θα ρίξω αυτά κι ότι γίνει, τι να κάνουμε ... Μόλις όμως άνοιξα το κουτί, παίρνω ένα φυσίγγι και κοιτάζω το καψούλι ... Cx2000 !!! Αμέσως άλλαξε η ψυχολογία μου, ένοιωσα μια σιγουριά, μπήκα στην πούλα με "άλλον αέρα";) ... (Είχα φανταστικές εμπειρίες με αυτό το φυσίγγι παλαιότερα, αλλά δυστυχώς άλλαξαν το καψούλι σε 616 και ήταν απογοήτευση [... για μένα τουλάχιστον], γι' αυτό και τα απέφευγα όσες φορές είχα κι άλλη επιλογή)...
Πήρα τη χαρά ότι ξαναγύρισαν στο Cx2000 ... αλλά μάλλον η συγκεκριμένη κούτα, όπως μου είπε ο υπάλληλος μετά που το συζητούσαμε, ήταν από παλαιά παρτίδα που είχε ξεμείνει στην αποθήκη του συλλόγου. Πάντως, όπως έχω ξαναγράψει παλιότερα, και επιβεβαίωσα και πάλι σήμερα, η διαφορά στην ανάκρουση είναι πολύ αισθητή ... Με το 616 είναι αρκετά πιο "σκληρό" φυσίγγι, παρόλο που τα υπόλοιπα υλικά και η δοσολογία είναι ακριβώς ίδια, όπως έχω διαπιστώσει από φυσίγγια που έχω σφάξει κατά καιρούς κι από τις δυο παραλλαγές.
Επίσης νομίζω ότι σήμερα 2-3 πιάτα "μου τα έδωσαν" τα BRAIN τσοκάκια ... έχω την αίσθηση ότι με άλλα τσοκ θα τα έχανα ... .xm. Όσο περισσότερο ρίχνω με αυτά τα τσοκάκια, τόσο περισσότερο με πείθουν ότι αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω ... ;)
Συγχωρέστε μου τα off topic .off topic. ... :(

Status
Not open for further replies.
Back