Ευριπο τελεια η φωτο απλα με την baikalara θα ηταν πολυ καλυτερηha haaa
Στσυρο μας φυλας καμια εκπληξη...!Καλησπερα σε ολη την παρεα, ομορφο βραδυ να εχουμε.
Γιαννη, ευχομαι περαστικα σε ολους σας.
Ευριπε το καπετανιλικι σου ταιριαζει απολυτα.
Να σημειωσω πως σημερα παρελαβα αδεια αγορας και για πρωτη φορα μου εδωσαν μονο δυο αντιτυπα, ενα για εμενα και ενα για τον πωλητη.
Καλη συνεχεια σε ολους.
Περαστικά Γιανναρε......ΠροσοχήΚαλησπερα παιδια! Δυστηχως σημερα δεν μπορω να σας παρακολουθησω..ειμαι χαλια απο το πρωι με γριπη μαλλον που κολλησα απο το γιο.ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι,γιατι ειναι και η γυναικα μου εγκυος στον 5ο μηνα..ο Θεος να βαλει το χερι του να μην κολλησει,γιατι αυτο το πραγμα που νιωθω δεν το εχω ξανανιωσει μιλαμε για πολυ κωλοαρρωστια..
Γιαννη περαστικα. Ημουν μια βδομαδα πριν αρρωστος και εχασα και κυνηγι. Πονος στο σωμα, βουλωμενη μυτη αυτια οινολαιμος και νιωθεις οτι πεθαινεις γαμησετα. Ευτυχως τωρα ανεκαψα αλλα μου αφησε καταλοιπα...Καλησπερα παιδια! Δυστηχως σημερα δεν μπορω να σας παρακολουθησω..ειμαι χαλια απο το πρωι με γριπη μαλλον που κολλησα απο το γιο.ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι,γιατι ειναι και η γυναικα μου εγκυος στον 5ο μηνα..ο Θεος να βαλει το χερι του να μην κολλησει,γιατι αυτο το πραγμα που νιωθω δεν το εχω ξανανιωσει μιλαμε για πολυ κωλοαρρωστια..
Εισαι θεοτρελος .......περιμενε μονο λιγο την εκθεση που θα γινει να παμε μαζι να εχω κι εγω αυτη την χαρα....banana.Οσον αφορα τις αδειες αγορας που ελαβα σημερα, κοιταζω προς Beretta μερια για ενα καλο δικανο η' και οτι αλλο προκυψει. Η απραξια πρεπει
να καλυφθει με την προσθηκη καποιου νεου οπλου για να γεμισει και τις λιγες ελευθερες ωρες που μου μενουν. Ιδωμεν...
ναι να παρεις ρε φιλε. ξεπουλαμε δεν βλεπεις?? δεν παχαινει ομορφαινει. ομορφαααααντρα μουΤον Ιουλιο 2015 ανανεωσα οπλοκατοχη οποτε μεχρι τον ιουλιο 2017 μπορω να παρω οπλο γλιτωνοντας τις διαδικασιες...
Μηπως να παρω κατι? ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ
Μια βδομαδα εχει κλεισει το κυνηγι και εχουμε λαλησει.ναι να παρεις ρε φιλε. ξεπουλαμε δεν βλεπεις?? δεν παχαινει ομορφαινει. ομορφαααααντρα μου
ενισχυσε τους συντοπιτες σου και κανεις και οικονομιαΜια βδομαδα εχει κλεισει το κυνηγι και εχουμε λαλησει.
Μαλλον παω για montefeltro ή 930i πιστολιαζοντας την πιστωτικη.asking.
Αμα πουλησεις την baikala me τα carlson την αγοραζω αυριο το πρωιενισχυσε τους συντοπιτες σου και κανεις και οικονομια
αυτο δεν πουλιεταιΑμα πουλησεις την baikala me τα carlson την αγοραζω αυριο το πρωι