Εσύ έλα να πάρεις την σκυλοτροφή γιατί θα την δώσω όλη στην σπίθα και μετά δεν θα περπατάει αλλά θα κυλάειΦιλαρακι ειμαι κατα 80% καλα πιστευω σε κανα δυο μερες να ειμαι οκ !!
Καλησπέρα ρεμάλια , έρχεται μπόρα
Εσύ έλα να πάρεις την σκυλοτροφή γιατί θα την δώσω όλη στην σπίθα και μετά δεν θα περπατάει αλλά θα κυλάειΦιλαρακι ειμαι κατα 80% καλα πιστευω σε κανα δυο μερες να ειμαι οκ !!
Πολύ χάρηκα ρε φίλε που σύνήρθες από τη μέση......Φιλαρακι ειμαι κατα 80% καλα πιστευω σε κανα δυο μερες να ειμαι οκ !!
Διονύση εδώ και καμιά ώρα εχει τετοια καταιγιδα που κοντευει να μας πνίξει....Εσύ έλα να πάρεις την σκυλοτροφή γιατί θα την δώσω όλη στην σπίθα και μετά δεν θα περπατάει αλλά θα κυλάει
Φέτος στα Δυτικά έχει δώσει πολλά νερά , ας ελπίσουμε μην γίνουν καταστροφές!!!!!!!Διονύση εδώ και καμιά ώρα εχει τετοια καταιγιδα που κοντευει να μας πνίξει....
......για την Σπιθα χαλαλη της !!.... θα περασω γιατι την εχω υποσχεθει σε ενα φιλαρακι γειτονα ......αν προλαβωΕσύ έλα να πάρεις την σκυλοτροφή γιατί θα την δώσω όλη στην σπίθα και μετά δεν θα περπατάει αλλά θα κυλάει
Εγω να δεις...Πολύ χάρηκα ρε φίλε που σύνήρθες από τη μέση......
Σταμάτα τώρα γιατί αν κάνεις αντεπίθεση θα φας και άλλο γκολ φίλεΤσιπουρο - Νικος 1-0
Έληξε Μπιλ. Εχασα.Σταμάτα τώρα γιατί αν κάνεις αντεπίθεση θα φας και άλλο γκολ φίλε