Να δω ποτε θα ξεκινήσω και εγώ .xm.Μετά από ένα απολαυστικό τρέξιμο
Κουρασμενη την εχουμε,αλλα καλαΧαιρετώ την παρέα.
Μετά από ένα απολαυστικό τρέξιμο με ψιλόβρχο είπα να ρίξω μια ματιά να δω τι κάνετε. .buy.
Ελα ρε Γιάννο! !!!!Πουτσουληδες!!!! καλησπερα!!
Αμα σε "τσιμπιση"και τιποτα αλλο μαλλον ειναι ετοιμο!! βαλε φωνηΝα δω ποτε θα ξεκινήσω και εγώ .xm.
Την Κυριακή εκανα ενα 8αρι γρήγορο βάδην αλλά με "τσίμπησε" το γόνατο.
Μάλλον δεν είναι έτοιμο ακόμα
Να δω ποτε θα ξεκινήσω και εγώ .xm.
Την Κυριακή εκανα ενα 8αρι γρήγορο βάδην αλλά με "τσίμπησε" το γόνατο.
Μάλλον δεν είναι έτοιμο ακόμα
Να της δώσεις ρεπό να ξεσκάσει κι αυτή λίγο....Κουρασμενη την εχουμε,αλλα καλα
Καλως τον Γιαννη. Φουριοζος.Πουτσουληδες!!!! καλησπερα!!
Ωραια τα ξυλα στο σπιτι δινουν μια αλλη ζεσαστια απο το κρυο αλουμινιο αλλα οταν ερθει η ωρα της συντηρησης γα@@@σετα τριψιμο,στοκος,βερνικι και εκει που μπαινει το τριβιο παλι καλα,εκει που δουλευεις με το χερι γα@@@σετα.
Κρητικε!! μια παροιμια λεει δενπου δενδεν πας για ψαρεμα, τωρα σε βλεπω σε σκαφος,σε βλεπω να πουλας το οπλο, σιγα-σιγα το πας,για να μας πεις κατι?
Θα βγαλει τα απωθημενα της. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ετσι το ειπε!!!Ελα ρε Γιάννο! !!!!
Σε στριμωξε η κυρά σε δουλειές ;;;;
Ωχ την "έβαψες"Θα βγαλει τα απωθημενα της. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ετσι το ειπε!!!
.asking.Μήπως σου ειπε πως θα σου ξηγήσει και το όνειρο ;Θα βγαλει τα απωθημενα της. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ετσι το ειπε!!!
Ωχ την "έβαψες"
Καλά ξεμπερδέματα .banana.
Ναι ΝΟ.asking.Μήπως σου ειπε πως θα σου ξηγήσει και το όνειρο ;
Περαστικά ρε ΧρήστοΔεύτερη συνεχόμενη μέρα που θα "σπάσει" το κεφάλι μου από τον πόνο. Μέχρι που ζαλίζομαι... Καληνύχτα σας
Να σου δανεισω λιγο μεση...Θα βγαλει τα απωθημενα της. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ετσι το ειπε!!!