μουχριτσααααα. σημερα που εχω δρομολογια θα πας εεεεεεεε????Aς κρατησει ο καιρος μια βδομαδα ετσι. Please.
1-2 δουλιτσες που χω να κανω, και μετα βουρ για σκοπευτηριο
μουχριτσααααα. σημερα που εχω δρομολογια θα πας εεεεεεεε????Aς κρατησει ο καιρος μια βδομαδα ετσι. Please.
1-2 δουλιτσες που χω να κανω, και μετα βουρ για σκοπευτηριο
α καλα. δικος μας εισαι κι εσυΓειά σας κύριοι καλή εβδομάδα σε όλους, εν αναμονή του χιόνια εδώ λέει ότι θα αρχίσει ξημερώματα Τρίτης και θα ρίξει τα κέρατα του 10 με 12 ίντσες, ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί την Τετάρτη κανανονιζουμε καμία βόλτα σε κανένα κυνηγομάγαζο και μετά σκοπευτηριο που έχουμε να πάμε καιρό και πεθυμισα μπαλοτιδι.
γιατί τι νομιζες Ευριπο.α καλα. δικος μας εισαι κι εσυ
.pop.
Κι εγώ λογαριάζω να πάω το απόγευμα (... ζήλεια σου !!! )α καλα. δικος μας εισαι κι εσυ
.pop.
ιδιος με τον αλλο εισαι κι εσυ. μπραβο σας. πηγαινετε να δω τι θα καταλαβετεΚι εγώ λογαριάζω να πάω το απόγευμα (... ζήλεια σου !!! )
Μόνο που βλέπω πως έχει αέρα και δεν μου αρέσει καθόλου ... αλλά προσπαθώ να μείνω ήρεμος, γιατί αν αρχίσω να κατεβάζω καντήλια από τώρα ... δεν θα μπορώ να πετύχω ούτε γάιδαρο!
Καλη θητεία να έχει το παλικάρι φίλε, περνά ο καιρός χωρίς να το καταλάβει και ευτυχώς δεν είναι και πολύ, εσύ υπομονή.Επιστροφή πριν λίγο απο Θήβα όπου παρουσιάστηκε σήμερα ο μεγάλος.
Η θητεία του 8άμηνη ως ο μεγαλύτερος απο τους τρείς.Τον χαιρέτησα και του είπα πως θα χουμε τον ίδιο καημό,αλλά εγώ τον έχω διπλό.asking..Δηλαδή να περάσει το 8άμηνο και να ερθει η 13η του Οκτώβρη που θα απολυθεί και μαζί του θα έρθουν και οι μπλέ ξεβράκωτες ουκρανέζες.....buy buy..buy buy..buy buy.....
καλη θητεια στον γιο αλλα εσενα δεν σε βλεπω καλα.θελεις θεραπειαΕπιστροφή πριν λίγο απο Θήβα όπου παρουσιάστηκε σήμερα ο μεγάλος.
Η θητεία του 8άμηνη ως ο μεγαλύτερος απο τους τρείς.Τον χαιρέτησα και του είπα πως θα χουμε τον ίδιο καημό,αλλά εγώ τον έχω διπλό.asking..Δηλαδή να περάσει το 8άμηνο και να ερθει η 13η του Νοέμβρη που θα απολυθεί και μαζί του θα έρθουν και οι μπλέ ξεβράκωτες ουκρανέζες.....buy buy..buy buy..buy buy.....
Πόση υπομονη να κανω ρε φίλε; η κατασταση με δαύτες τα τελευταία δυο χρόνια εξελίσεται σε δράμα.Καλη θητεία να έχει το παλικάρι φίλε, περνά ο καιρός χωρίς να το καταλάβει και ευτυχώς δεν είναι και πολύ, εσύ υπομονή.
Αστα αυτά σαρεσουν τα δύσκολα, αλλιώς θα κυνηγουσες καμία μπεκατσουλα κανένα αγριογούρουνο η καμία τσουκαρ που λατρευεις και ιδιαίτεραΠόση υπομονη να κανω ρε φίλε; η κατασταση με δαύτες τα τελευταία δυο χρόνια εξελίσεται σε δράμα.
Είσαι συ ένας.........Αστα αυτά σαρεσουν τα δύσκολα, αλλιώς θα κυνηγουσες καμία μπεκατσουλα κανένα αγριογούρουνο η καμία τσουκαρ που λατρευεις και ιδιαίτερα
Πόση υπομονη να κανω ρε φίλε; η κατασταση με δαύτες τα τελευταία δυο χρόνια εξελίσεται σε δράμα.
Μαθαινω από τα φιλαράκια μου.Είσαι συ ένας.........
Πατριώτη καλή θητεία να έχει γιος. Τώρα για το θέμα με τις ουκρανεζες την ιδια ζουρλια έχω και εγώ για αυτές,μονο υπομονή μπορούμε να κάνουμε και θα περάσει ο καιρός.....Επιστροφή πριν λίγο απο Θήβα όπου παρουσιάστηκε σήμερα ο μεγάλος.
Η θητεία του 8άμηνη ως ο μεγαλύτερος απο τους τρείς.Τον χαιρέτησα και του είπα πως θα χουμε τον ίδιο καημό,αλλά εγώ τον έχω διπλό.asking..Δηλαδή να περάσει το 8άμηνο και να ερθει η 13η του Νοέμβρη που θα απολυθεί και μαζί του θα έρθουν και οι μπλέ ξεβράκωτες ουκρανέζες.....buy buy..buy buy..buy buy.....
Καλη θητεια στο παλικαρι σου, καλη αποθεραπεία σε σενα!Επιστροφή πριν λίγο απο Θήβα όπου παρουσιάστηκε σήμερα ο μεγάλος.
Καλή θητεία στο παλικάρι σου φίλε.Επιστροφή πριν λίγο απο Θήβα όπου παρουσιάστηκε σήμερα ο μεγάλος.
Πυρηναία θέλω .Είμαι και φανατικός του βουνού άλλωστε. Τι να τα κάνω τα παλιοχώραφα της Αγγλίας....Χρειαζεσαι θεραπεια φιλε. 5 μερες ολοημερο φασσοκυνηγι σε κανα χωραφι στην Αγγλια, η ακομη καλυτερα τον Οκτωβρη στα μπασιματα στα Πυρηναια μεχρι που να τις μπουχτισεις τοσο πολυ που να πεις τερμα δεν θελω ουτε να τις βλεπω πια
Αυτό είναι που με φοβίζει.....asking.Καλή θητεία στο παλικάρι σου φίλε.
Το σίγουρο είναι ότι η απόλυση θα έρθει αλλά για τις Ουκρανέζες δεν είναι τίποτα σίγουρο...