Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους.
Πυρηναία θέλω .Είμαι και φανατικός του βουνού άλλωστε. Τι να τα κάνω τα παλιοχώραφα της Αγγλίας.....sarcastic.
Το ήξερα ότι αυτό θα απαντούσες. Άλλο πράγμα το κυνήγι της στο βουνό. Τις έχω κυνηγήσει στην Χρυσουπολη και πραγματικά η διαφορά είναι μεγάλη.

Καλή θητεία στον νεαρό. Θα ξεκινήσει και από την αγαπημένη σου Βοιωτια..my man.

Επιστροφή πριν λίγο απο Θήβα όπου παρουσιάστηκε σήμερα ο μεγάλος.
Η θητεία του 8άμηνη ως ο μεγαλύτερος απο τους τρείς.Τον χαιρέτησα και του είπα πως θα χουμε τον ίδιο καημό,αλλά εγώ τον έχω διπλό.asking..Δηλαδή να περάσει το 8άμηνο και να ερθει η 13η του Νοέμβρη που θα απολυθεί και μαζί του θα έρθουν και οι μπλέ ξεβράκωτες ουκρανέζες.....buy buy..buy buy..buy buy.....
Καλη θητεια στον υιο Δημητρη εμενα ο μεγαλος φευγει τεταρτη !!

Αυτό είναι που με φοβίζει.....asking.
.my man.Ποιός ξέρει ;μπορει να το γυρίσω το βιολί απ το φθινόπωρο σε άλλα πούπουλα.
Καλη θητια στον Γιο σου Δημητρη.Σε εχω κοψη εγω εισαι καρτεριτζης Α!κλασης.Μοναχικος Λυκος!!Σου αρεσει να χανεσαι στο βουνο να αγναντευεις και η σκεψη σου να ταξιδευη.Απλα το κηνητρο ειναι και οι φασσες.;)Στο ιδιο καζανι βραζουμε να ξερεις.;)Και στον δικοσου επησης Αργηρη.

Καλή θητεία στους μάγκες σας .
Οχι μόνο θα περάσουν γρήγορα οι μέρες , αλλά θα είναι και οι τελευταίες ξέγνοιαστες της ζωής τους.sarcastic.
Ο δικός μου τέλειωσε πέρυσι και από την επόμενη έπιασε δουλειά .Μου έχει πει "χίλιες" φορές τι ωραία που ήταν στον στρατό .sarcastic.

Καλη θητια στον Γιο σου Δημητρη.Σε εχω κοψη εγω εισαι καρτεριτζης Α!κλασης.Μοναχικος Λυκος!!Σου αρεσει να χανεσαι στο βουνο να αγναντευεις και η σκεψη σου να ταξιδευη.Απλα το κηνητρο ειναι και οι φασσες.;)Στο ιδιο καζανι βραζουμε να ξερεις.;)Και στον δικοσου επησης Αργηρη.

Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις Γιώργο.Η αισθηση που εχεις σ αυτα τα ορεινά φθινοπωρινά κυνήγια ,μέσα στο χρωματιστό παζλ της φύσης ,ειναι μοναδική φίλε.Το ίδιο και στις δύσκολες μέρες του χειμώνα.Το μυαλό ταξιδεύει και μάτια χανονται στην ομορφιά της φύσης.Οσο μεγαλύτερη και δυσκολότερη η περιπέτεια ,τόσο πορώνεσαι περισσότερο και φυσικά μένεις μόνος, γιατί απλά δεν σε ακολουθεί κανείς στην τρέλα.

Last edited:
17309803_1875388516072937_7504938466448626235_n.jpg
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back