Καλησπέρα στην παρέα!!!
Που ειναι ο καρχαριας;;;;
ελα ντε?Που ειναι ο καρχαριας;;;;
Ποιος καρχαρίας ρε;;;;;
καλα ολοκληρο καρχαρια δεν τον βλεπεις?? φιλε μου εχεις θεμαΠου ειναι ο καρχαριας;;;;
Χρηστάρα αρκεί να μην είναι σαν τον δικό μου τον μπαρμπέρη , ο οποίος τον τελευταίο καιρό με κούρευε σαν τραγί και πριν λίγες μέρες μου έσκασε το παραμύθι ότι έχει καταράκτη και δεν πολυβλέπει καλάΚαλησπερα σας. Στην αναμονη για κουρεμα...
δεν υπάρχει καρχαρίας στα ρηχά....μη φοβαστε....ορμάτε αααααααααν το βρείτε
τσ έντυσαν τσ άλλοι;;;;;;Καλησπερα σας. Στην αναμονη για κουρεμα...
8 μήνες θητεία και αν αφαιρέσεις τον 1 μήνα σε άδειες 7 μήνεςΕπιστροφή πριν λίγο απο Θήβα όπου παρουσιάστηκε σήμερα ο μεγάλος.
Η θητεία του 8άμηνη ως ο μεγαλύτερος απο τους τρείς.Τον χαιρέτησα και του είπα πως θα χουμε τον ίδιο καημό,αλλά εγώ τον έχω διπλό.asking..Δηλαδή να περάσει το 8άμηνο και να ερθει η 13η του Νοέμβρη που θα απολυθεί και μαζί του θα έρθουν και οι μπλέ ξεβράκωτες ουκρανέζες.....buy buy..buy buy..buy buy.....
Παλι καλα που δεν εκανες κ ξυρισμαΧρηστάρα αρκεί να μην είναι σαν τον δικό μου τον μπαρμπέρη , ο οποίος τον τελευταίο καιρό με κούρευε σαν τραγί και πριν λίγες μέρες μου έσκασε το παραμύθι ότι έχει καταράκτη και δεν πολυβλέπει καλά
Με το καλό να τελειώσει ο φαντάρος σου Δημήτρη.Επιστροφή πριν λίγο απο Θήβα όπου παρουσιάστηκε σήμερα ο μεγάλος.
Η θητεία του 8άμηνη ως ο μεγαλύτερος απο τους τρείς.Τον χαιρέτησα και του είπα πως θα χουμε τον ίδιο καημό,αλλά εγώ τον έχω διπλό.asking..Δηλαδή να περάσει το 8άμηνο και να ερθει η 13η του Νοέμβρη που θα απολυθεί και μαζί του θα έρθουν και οι μπλέ ξεβράκωτες ουκρανέζες.....buy buy..buy buy..buy buy.....
Με το καλό να τελειώσει και ο δικός σου Αργύρη.Καλη θητεια στον υιο Δημητρη εμενα ο μεγαλος φευγει τεταρτη !!
Τσ ετσαν ουλςτσ έντυσαν τσ άλλοι;;;;;;
Πυρηναία θέλω .Είμαι και φανατικός του βουνού άλλωστε. Τι να τα κάνω τα παλιοχώραφα της Αγγλίας....