Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα και απο μενα.
Μετα απο μια πολυ δυσκολη μερα χθες με τρεξιμο εως το βραδυ στις 9 απο τις 5 το πρωι, σημερα σχολασα και την επεσα στον καναπε.Ειπα να κοιμηθω αλλα μπηκα να παρω την δοση μου......εξαρτηση μου γινατε.......
Αργυρη και Δημητρη πλεον θα μπορω να κοιμαμε ησυχος......Ελπιζω να περασουν καλα και να επιστρεψουν γρηγορα σπιτι.
Και μην κανετε το λαθος να βαλετε βυσμα για να γυρισουν Αθηνα.Αφηστε τους μακρια.
Αυτην την εμπειρια θα την θυμουντε μια ολοκληρη ζωη.
Εγω εμεινα 11.5 μηνες στην Καβυσσο στις Φερρες....980 χλμ μακρια απο το σπιτι μου.

Καλησπερας σας. Φιλιππα στο ιδιο στρατοπεδο ημουν κ εγω φανταρος αλλα αρκετα χρονια μετα απο σενα
Ελα ρε φιλαρακι......σε ποιο ταγμα ησουν;
Εγω ημουν στο πρωτο ταγμα αριστερα οπως εμπαινες στην πυλη.Ημουν στο τυπ.
Οι μαυροι και οι πεζικαριοι ακομα συστεγαζοντε στο ιδιο στρατοπεδο.
Να φανταστεις το 94 που ανεβηκα πανω ειχαμε μονο θαλαμο να κοιμηθουμε.
Ολα τα υπολοιπα τα φτιαξαμε 28 ατομα που ανηκαμε στο τυπ. συν οτι τρεχαμε και εξω να φτιαξουμε οτι εμενε στο δρομο απο οχημα του 2ου ταγματος πεζικου.
Ειχαμε πλακωθει και με τους ταξιτζηδες και δεν μας ανεβαζαν το βραδυ πανω και ανεβαιναμε με τα ποδια.....
Να μην σου πω για τα στουκας που τσιμπαγαν πανω απο τα τζακετ....
Τι μου θυμησες.........ωρες μπορω να γραφω......
Ειχε και κατι καρδερινες γυφτισες....αλλο πραμα

Ελα ρε φιλαρακι......σε ποιο ταγμα ησουν;
Εγω ημουν στο πρωτο ταγμα αριστερα οπως εμπαινες στην πυλη.Ημουν στο τυπ.
Οι μαυροι και οι πεζικαριοι ακομα συστεγαζοντε στο ιδιο στρατοπεδο.
Να φανταστεις το 94 που ανεβηκα πανω ειχαμε μονο θαλαμο να κοιμηθουμε.
Ολα τα υπολοιπα τα φτιαξαμε 28 ατομα που ανηκαμε στο τυπ. συν οτι τρεχαμε και εξω να φτιαξουμε οτι εμενε στο δρομο απο οχημα του 2ου ταγματος πεζικου.
Ειχαμε πλακωθει και με τους ταξιτζηδες και δεν μας ανεβαζαν το βραδυ πανω και ανεβαιναμε με τα ποδια.....
Να μην σου πω για τα στουκας που τσιμπαγαν πανω απο τα τζακετ....
Τι μου θυμησες.........ωρες μπορω να γραφω......
Ειχε και κατι καρδερινες γυφτισες....αλλο πραμα

Ημουν στου πεζηκαριους αν κ μετα απο 10 χρονια μετα που πηγα εγω λιγα πραγματα αλλαξαν
τα στουκας ηταν αλλο πραγμα εκανα ασκηση 5 μερε στο δελτα βρομαγαμε αουταν απο το χιλιμετρο κ η μιση εφευγαν για το τυπ
τουμπανιασμενη απο τα τσιμπιματα ασε το χειμωνα τοσο χιονι δεν εχω ξαναδει ειχαμε κ με τα παπακια στο δρομο για βοηθεια σε οσους ειχαν εκλοβηστη
Εμεις ειχαμε τσακομους με τους φεριοτες για τις ομορφες του χωριου
τ να πρωτο θυμηθω οπως ειπες Φιλιππα θα γραφουμε πολλα

Ημουν στου πεζηκαριους αν κ μετα απο 10 χρονια μετα που πηγα εγω λιγα πραγματα αλλαξαν
τα στουκας ηταν αλλο πραγμα εκανα ασκηση 5 μερε στο δελτα βρομαγαμε αουταν απο το χιλιμετρο κ η μιση εφευγαν για το τυπ
τουμπανιασμενη απο τα τσιμπιματα ασε το χειμωνα τοσο χιονι δεν εχω ξαναδει ειχαμε κ με τα παπακια στο δρομο για βοηθεια σε οσους ειχαν εκλοβηστη
Εμεις ειχαμε τσακομους με τους φεριοτες για τις ομορφες του χωριου
τ να πρωτο θυμηθω οπως ειπες Φιλιππα θα γραφουμε πολλα
Μα για τα ματια μιας ομορφης πλακωθηκαμε στο χωριο με εναν ταξιτζη και μετα δεν μας επερνε κανεις.
Το τυπ υπαρχει ακομα σαν τυπ;

Καλησπερα στα παιδια.

Χανια 10c.....αντε να φτιαξει ο καιρος να δουμε τις νεες κολεξιον γδυσιματος απο τις αγριογατες
Μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!
Καλησπερα λεβεντιες!!
Εμαθα οτι η vitoria σταματησε να παραγεται. Εκανα τα τηλεφωνα μου, και αυριο θα κανονιστει το νταλαβερι.. Μονο να υπαρχει στοκ γιατι πηδηχτω απο τον πυργο τον λευκο!

Μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!
Καλησπερα λεβεντιες!!
Εμαθα οτι η vitoria σταματησε να παραγεται. Εκανα τα τηλεφωνα μου, και αυριο θα κανονιστει το νταλαβερι.. Μονο να υπαρχει στοκ γιατι πηδηχτω απο τον πυργο τον λευκο!
θα βρείς ακόμα αλλά πρέπει να βιαστείς λίγο :)

Status
Not open for further replies.
Back