Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ελα ρε φιλαρακι......σε ποιο ταγμα ησουν;
Εγω ημουν στο πρωτο ταγμα αριστερα οπως εμπαινες στην πυλη.Ημουν στο τυπ.
Οι μαυροι και οι πεζικαριοι ακομα συστεγαζοντε στο ιδιο στρατοπεδο.
Να φανταστεις το 94 που ανεβηκα πανω ειχαμε μονο θαλαμο να κοιμηθουμε.
Ολα τα υπολοιπα τα φτιαξαμε 28 ατομα που ανηκαμε στο τυπ. συν οτι τρεχαμε και εξω να φτιαξουμε οτι εμενε στο δρομο απο οχημα του 2ου ταγματος πεζικου.
Ειχαμε πλακωθει και με τους ταξιτζηδες και δεν μας ανεβαζαν το βραδυ πανω και ανεβαιναμε με τα ποδια.....
Να μην σου πω για τα στουκας που τσιμπαγαν πανω απο τα τζακετ....
Τι μου θυμησες.........ωρες μπορω να γραφω......
Ειχε και κατι καρδερινες γυφτισες....αλλο πραμα
Τον Παοκτζη με το σουβλατζίδικο στις Φερρες τον προλάβατε ?
Το Κοo club ? :D:D
Στην Καβησσο έφερνα χώμα με το ανατρεπομενο drive car από την Γεμιστη και μπαζωναμε τον Ορχο με τα παπάκια Μ113 :p
Ωραίες εποχές ρε μάγκες εγώ ανετα ξανά πήγαινα ;)
31 ΛΜΧ με έδρα τον Δορισκο 12 ΕΜΑ 1998-1999 ;)
Καλησπέρα Άρχοντες μία γρήγορη ματιά και βούρ για υπνο ;)
Από το πρωί στην δουλειά μετά οδοντίατρο .buy buy.και μετά φακές .buy buy..buy buy.
Καληνύχτα καλό ξημέρωμα .sleepy.

50 χλμ. για φαγητό στην Πτολέμαίδα.Ωραίο κουτούκι ,ζεστό ,με πολύ ξύλο ,ημίφως,ωραίο κρασί ,
και με πολύ ωραία τραγούδια που μας γύρισαν πολύ πίσω στις καλές εποχές του ελληνικού τραγουδιού.
Όσο και να μην τα θέλω πια αυτά τα μακρινά ταξίδια ,εξακολουθούν να είναι μια αλλαγή της καθημερινότητας και με περιθώρια διαφορετικής θεώρησης πραγμάτων και καταστάσεων και χαρίζουν εικόνες, που τα μάτια δεν θα έβλεπαν ποτε μέσα απο την ιδιωτική ζωή.

50 χλμ. για φαγητό στην Πτολέμαίδα.Ωραίο κουτούκι ,ζεστό ,με πολύ ξύλο ,ημίφως,ωραίο κρασί ,
και με πολύ ωραία τραγούδια που μας γύρισαν πολύ πίσω στις καλές εποχές του ελληνικού τραγουδιού.
Όσο και να μην τα θέλω πια αυτά τα μακρινά ταξίδια ,εξακολουθούν να είναι μια αλλαγή της καθημερινότητας και με περιθώρια διαφορετικής θεώρησης πραγμάτων και καταστάσεων και χαρίζουν εικόνες, που τα μάτια δεν θα έβλεπαν ποτε μέσα απο την ιδιωτική ζωή.
Θα μπείτε Κοζάνη;

Status
Not open for further replies.
Back