ξεσκιστηκαΕιδικα εαν προκαλει κυκλοφοροντας με παντελονι κατακομματιασμενο
ξεσκιστηκαΕιδικα εαν προκαλει κυκλοφοροντας με παντελονι κατακομματιασμενο
Καλησπέρα σας..όποιος κυκλοφορεί εδώ μέσα πρέπει να φοράει τσιγκινο σωβρακακι
έγραψεςΕιδικα εαν προκαλει κυκλοφοροντας με παντελονι κατακομματιασμενο
Εσύ τι νομίζεις οτι δεις ; αν πιστεύεις το δεύτερο καλύτερα τράβα για ψάρεμα.Καλησπέρα σας!! Σε λίγο έχει μπαλίτσα, θα δούμε χάλι πάλι ή κάτι που θα μας λολάνει;
αλάτι Αμυνταίου;;;;; ότι δηλαδή περίσσεψε από τα χιόνια;;;;; .xm.Καλησπεριζω την παρέα.
Πολύ μπλέξιμο και σήμερα και μολις μπηκα στο ξενοδοχείο.
Απόψε έχουμε κανονίσει να φαμε κατι πολύ καλό και προπάντων αλατισμένο με αλάτι Αμυνταίου.Εχω ακούσει οτι εχει....... καλές ιδιότητες. .ωχ ....αχ .
Επίσης θα είναι ριγανησμένο με ρίγανη Βαρδουσίων και πιπερωμένο με πιπέρια Φλώρινας. .buy buy..buy buy..buy buy.
Φιλαράκι όπως τον είδα τον Χούτο προχθες άνετα παίζει στον θρυνο....καλύτερος απο τα παλτά που έχετε μαζέψειΚαλησπέρα σας!! Σε λίγο έχει μπαλίτσα, θα δούμε χάλι πάλι ή κάτι που θα μας λολάνει;
Καλησπέρα στη παρέα. Παρακαλούνται οι έχοντες "σηκωμάρες " να χαλαρώσουν λίγο γιατί και εμείς έχουμε αλλά δεν τη σηκώνουμε όλη μέρα..........
Μαζευη τους βαρβατους κυνηγους,και τους βαρβατους αντρες για αυτο εχουμε και τοσα γενητουργιαha haaaΤι εγινε ρε ολοι οι σημαιοφοροι στο φορουμ μαζευτηκατε...ha haaa
Αργύρη περαστικά στον πατέρα σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.Τα λεμε το βραδι παω Ασκληπειιο Βουλας μπηκε το πρωι ο πατερας μου για τις εξετασεις αφου αυριο χειρουργειται για αλλαγη ισχιου. Εχει αλλαξει πριν 10 χρονια το ενα και τωρα μπηκε για το αλλο ....ειναι και 78 χρονων !!
Καλή επιτυχία Αργύρη μου και με το καλό σιδερένιος να είναι.Τα λεμε το βραδι παω Ασκληπειιο Βουλας μπηκε το πρωι ο πατερας μου για τις εξετασεις αφου αυριο χειρουργειται για αλλαγη ισχιου. Εχει αλλαξει πριν 10 χρονια το ενα και τωρα μπηκε για το αλλο ....ειναι και 78 χρονων !!
Κυνη...γαμεΚαλησπερα στο ταβλωμενο φορουμε...ρε τι εχετε παθει????
Κρητηκιε και με φυσιγγια φαρμακεραα.... τουφεκιες τωρα που τελειωσε το αθλημα
.pop.
Να βαλεις πυρομαχικα κροτου, λαμψηςΑδερφι να φαμε να πιουμε να διασκεδασουμε
αλλα να ανεβω αλλο "βαθμο "δεν θελω
ΣΤο" αρμα" του χω βγαλει και κανονια και πυρομαχικα και ερπιστριες γιατι δεν πρεπει να ξαναβρει "στοχο "