Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπεριζω την παρέα.
Πολύ μπλέξιμο και σήμερα και μολις μπηκα στο ξενοδοχείο.
Απόψε έχουμε κανονίσει να φαμε κατι πολύ καλό και προπάντων αλατισμένο με αλάτι Αμυνταίου.Εχω ακούσει οτι εχει....... καλές ιδιότητες. .ωχ ....αχ .
Επίσης θα είναι ριγανησμένο με ρίγανη Βαρδουσίων και πιπερωμένο με πιπέρια Φλώρινας. .buy buy..buy buy..buy buy.

Καλησπεριζω την παρέα.
Πολύ μπλέξιμο και σήμερα και μολις μπηκα στο ξενοδοχείο.
Απόψε έχουμε κανονίσει να φαμε κατι πολύ καλό και προπάντων αλατισμένο με αλάτι Αμυνταίου.Εχω ακούσει οτι εχει....... καλές ιδιότητες. .ωχ ....αχ .
Επίσης θα είναι ριγανησμένο με ρίγανη Βαρδουσίων και πιπερωμένο με πιπέρια Φλώρινας. .buy buy..buy buy..buy buy.
αλάτι Αμυνταίου;;;;; ότι δηλαδή περίσσεψε από τα χιόνια;;;;; .xm.

Τα λεμε το βραδι παω Ασκληπειιο Βουλας μπηκε το πρωι ο πατερας μου για τις εξετασεις αφου αυριο χειρουργειται για αλλαγη ισχιου. Εχει αλλαξει πριν 10 χρονια το ενα και τωρα μπηκε για το αλλο ....ειναι και 78 χρονων !!
Αργύρη περαστικά στον πατέρα σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Καλησπέρα σας

.

Τα λεμε το βραδι παω Ασκληπειιο Βουλας μπηκε το πρωι ο πατερας μου για τις εξετασεις αφου αυριο χειρουργειται για αλλαγη ισχιου. Εχει αλλαξει πριν 10 χρονια το ενα και τωρα μπηκε για το αλλο ....ειναι και 78 χρονων !!
Καλή επιτυχία Αργύρη μου και με το καλό σιδερένιος να είναι.

Αδερφι να φαμε να πιουμε να διασκεδασουμε .well done.
αλλα να ανεβω αλλο "βαθμο "δεν θελω .sarcastic.
ΣΤο" αρμα" του χω βγαλει και κανονια και πυρομαχικα και ερπιστριες γιατι δεν πρεπει να ξαναβρει "στοχο " .sarcastic.
Να βαλεις πυρομαχικα κροτου, λαμψης.crying smile..vert funny..vert funny.

Status
Not open for further replies.
Back