Καλησπερα σας
Δεν του κόβει ούτε να κυνηγήσουνΚαλησπέρες
Όπου βρεθώ ακούω να μιλάνε για αυτή την παπαριά το survivor με τους φοβερούς μαχητές της επιβίωσης που δεν ξέρουν ούτε να ψαρέψουν
Άλλος ένας λόγος για να έχω κλειστό το χαζοκούτι .llk..llk.
Το μόνο που είναι ικανοί να κυνηγήσουν είναι καμιά ξαπλώστρα στην Ψαρού στην ΜύκονοΔεν του κόβει ούτε να κυνηγήσουν
Μέχρι και ούζο από καρύδα θα πίναμε!!!!!!!Το μόνο που είναι ικανοί να κυνηγήσουν είναι καμιά ξαπλώστρα στην Ψαρού στην Μύκονο
Χρηστάρα αν μας είχαν ρίξει εκεί , κάθε μέρα θα ανάβαμε κάρβουνα και θα ψήναμε από παπαγάλους μέχρι καρχαρίες
Σου είπε η Λάουρα ότι θα είναι και στο επόμενο;Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... Εγώ το παρακολουθώ κ ήδη ετοιμάζομαι να πάρω μέρος στο δεύτερο syrvivor που θα ξεκινήσει απο Οκτώβριο
Όποια βρω μπροστά μου χρησταρα.cool.Σου είπε η Λάουρα ότι θα είναι και στο επόμενο;
Να μου πεις να σου φτιάξω προβατίνα σε σκόνη , θα την περάσεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι καμία κουφάλα .banana..ha ha ha.ετοιμάζομαι να πάρω μέρος στο δεύτερο syrvivor
καλησπέρα στην παρεα. . θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος στην εκθεση κυνηγεσια που θα γινει το άλλο σκ συμφερει να κανεις αγορεσ είναι φθηνοτερα από οτι στα κυνηγομαγαζα
Όχι δεν θέλω τέτοια... Θα είναι ευκαιρία να χάσω κ κάνα κιλοΝα μου πεις να σου φτιάξω προβατίνα σε σκόνη , θα την περάσεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι καμία κουφάλα .banana..ha ha ha.
ασε ρε κρυφοευρυδικηΌχι δεν θέλω τέτοια... Θα είναι ευκαιρία να χάσω κ κάνα κιλο