Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μέσα στο μήνα θα ξανακατέβω αλλά και πάλι πολύ πιεσμένα ,Αν τα καταφέρουμε.......
Παλιότερα μέναμε τρεις με τέσσερις μέρες.Τώρα είναι τέτοια η δουλειά που δεν γίνεται ,αλλά δεν υπάρχει και όρεξη.
φέρε την γουρουνοπούλα και όρεξη έχουμε εμείς ;)
αι σιχτίρ με σύγχισες πάλι βραδιάτικα
.yelling.

φέρε την γουρουνοπούλα και όρεξη έχουμε εμείς ;)
αι σιχτίρ με σύγχισες πάλι βραδιάτικα
.yelling.

Ρε μαρούλι προσβληθέν απο τεφρά σήψη δεν εννοώ όρεξη για φαγητό.Εννοώ δεν έχουμε την διάθεση να μένουμε για μέρες. .vah.

Ρε μαρούλι προσβληθέν απο τεφρά σήψη δεν εννοώ όρεξη για φαγητό.Εννοώ δεν έχουμε την διάθεση να μένουμε για μέρες. .vah.
το κατάλαβα
η γουρουνοπούλα δεν θέλει μέρες να μείνεις
την παρασκευή έρχομαι να την πάρω
να μου έχεις και την απόδειξη αλλιώς δεν παίρνεις μία .yel.
και θα την ζυγίσω στο εργαστήριο του Τζίμη......σε ουγγιές .very funny..very funny.

Εντάξει.
Θα σου πάρω απο αρσενική γουρουνόπουλα και θα του πω να μου κόψει και τα δυο αρχ..α του γουρουνιού τα οποία και θα σου τα φέρω ζεστά σε λαδόκολλα.

.very happy.

Αντε καληνύχτα .

Εντάξει.
Θα σου πάρω απο αρσενική γουρουνόπουλα και θα του πω να μου κόψει και τα δυο αρχ..α του γουρουνιού τα οποία και θα σου τα φέρω ζεστά σε λαδόκολλα.

.very happy.

Αντε καληνύχτα .
καληνύχτα
αναμένω και ας είναι αρχιδ@τη .eat.

έχετε κέφι κι εδώ και σε άλλες ενότητες αλλά νυστάζω και αύριο έχω βαρύ πρόγραμμα στη δουλειά
καλο βράδυ
:)

έχετε κέφι κι εδώ και σε άλλες ενότητες αλλά νυστάζω και αύριο έχω βαρύ πρόγραμμα στη δουλειά
καλο βράδυ
:)

Αντε ,άντε καληνύχτα .Πάω και εγω γιατί έχει εγερτήριο 5,30 .

Γεια σας παίχται μου...
Το αίμα που χρειάστηκα οκ... συγκεντρώθηκε...
όποιος δεν εχει δώσει να μην δώσει μιας και συγκεντρωσα την ποσότητα που χρειαζόμουν

Σας ευχαριστώ πολύ όλους...
Φίλοι ...

Για σου Μάκη, σήμερα σε σκεφτόμουν, είχα πάει για δουλειά Μαραθώνα, Γραμματικό...αχ, ωχ ... εγώ το Γραμματικό δεν το αλλάζω ...:D

Status
Not open for further replies.
Back