Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την κυριακη περασα απ το σκοπευτηριο ναδω κατι φιλους κ πηρα μαζι κ τον μεγαλο μου γιο να δω αντιδρασεις απο θεμα φοβου στον θορυβο κ αν του αρεσει
Του φορεσα της ηλεκτρ ωτιασπιδες κ το αποτελεσμα για τον μικρο ηταν αυτο που λακταρουσα
Με τρελανε να ξαναπαμε κ να παταει τα κουμπια
Στο τελος της πουλας που εδωσαν να ριξω ενα 692 με ρυθμιζ κοντακι ενος φιλου
Εγω δεν λαμβανα μερος απλα πηγα με τον μικρο να δω αντιδρασεις
Αποτελεσμα χωρις να ξερω τροχιες κλπ 3 δισκους με τρεις βολες
Ξετρελαθηκα με το οπλο ποσο καλο ζυγισμα ειχε κ πως ερχοταν παρολο τα 76 εκατοστα και το βαρος του που ηταν πανω απο 3μιση
Πρωτη φορα μου που αρεσε ο οβερ αντερ τοσο πολυ
Οι φιλοι ξεττελαθηκαν αφου οι δισκοι ηταν δυσκολοι κ παρολο που ειναι καλοι σκοπευτες εχασαν αρκετους
Ηθικο διδαγμα
Αμα σου καθετε το οπλο κ εστιαζεις στο στοχο οτι βλεπεις γινεται σκονη
Μου αρεσε πολυ το οπλο
Για κυνηγι δεν μου κανει αλλα στο σκοπευτηριο αν σχολιομουν σιγουρα θα ηταν στις επιλογεδ μου για τα μεσης αξιας σκοπευτικα

Την καλημέρα μου απο τη βρωμερή πρωτεύουσα.
image hosting site no sign up
Πωωω ρε αδερφέ τα πρακτορεία του Κηφισού .hair..hair.
Έχω φάει κάτι πικρές εκεί μέσα 3 ώρες ανάμονη μέσα στην κλούβα του φορτηγού και η θερμοκρασία να βαράει 40 + .buy buy.

Πωωω ρε αδερφέ τα πρακτορεία του Κηφισού .hair..hair.
Έχω φάει κάτι πικρές εκεί μέσα 3 ώρες ανάμονη μέσα στην κλούβα του φορτηγού και η θερμοκρασία να βαράει 40 + .buy buy.
3 ώρες μόνο;;;;
Τις καλές εποχές , έφευγα το πρωί για να μπω στα πρακτορεία και ξεμπέρδευα μεσημέρι αργά..llk..llk.

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο :)
Όλα τα πιώματα που προέρχονται από την Ελληνική γη είναι τα καλύτερα ;)

3 ώρες μόνο;;;;
Τις καλές εποχές , έφευγα το πρωί για να μπω στα πρακτορεία και ξεμπέρδευα μεσημέρι αργά..llk..llk.

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο :)
Όλα τα πιώματα που προέρχονται από την Ελληνική γη είναι τα καλύτερα ;)
γεια σου μωρη κουφαλα νιονιο.sarcastic..badboys.

Status
Not open for further replies.
Back