Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το φαινομενο παντως, της ενδοοικογενειακης βιας, μονο για γελια δεν ειναι.
Εννοείται ρε φιλε , εγώ ομως εβαλα το λινκ για χαβαλέ και οχι για προβληματισμο.
Τρεις στους δεκα τρωει ξύλο απο την γυναίκα του .sarcastic.
Πλάκα ηθελα να κάνω μάγκες :)

Διονυση δεν αναφερθηκα λεπτο στο γιατι το εβαλες φιλαρακι
Φυσικα και το εβαλες για πλακα
Στιν καταντια μας αναφερθηκα εννοωντας την μεγυτερη εξουσια αυτη δηλ τα μμε που ασχολουνται με μελετες τετοιων θεματων απλα γιατι θα πουλησουν και οχι με φλεγοντα θεματα γιατι αυτα ειναι κακα και δεν μας συμφερουν
Δεν εκρινα το ποστ σου αλλα την καταντια μας να μελεταμε οτι μας βολευει

Δεν εκρινα το ποστ σου αλλα την καταντια μας να μελεταμε οτι μας βολευει
Ναι ρε φίλε , δεν εχεις άδικο κυκλοφορεί πολυ σαβούρα στα πάντα.
Γίνονται έρευνες και "μελέτες" για οτι μαλακια θες , ομως να ξέρεις οτι πολυς κοσμος ενδιαφερεται για αυτες τις ανοησίες. ......πράγματι κατάντια.

σας καλησπεριζω.μολις γυρισα απ το σκοπευτηριο οπου εσμιξα με το παρεακι πλην του βικτωρα ο οποιος ελαβε απουσια. εντυπωσιακος ο γιανναρος που με βιδωμενο απανω στην μπενελα με την 76αρα κανη. το νεοαποκτηθεν kicks εκανε φοβερα πραματα στα πιατακια. κριμα που δεν βγαινουν για τη μπαικαλα μου. τα συμπαθησα τα συγκεκριμενα μ αυτα που ειδα. τα πιατακια γινοταν σκονοβολο. περισσοτερα θα σας πει ο γιανναρος

Αμαν ρε Κωστα μας ψοφησες 11 στις 10 φωτογραφιες που βαζεις ειναι κοψιδια ΕΛΕΟΣ.pray to God..sarcastic.
Eπειδη ο Γιαννης παθαινει ψυχικο τραλαλα με τα κοψιδια μου .sarcastic..sarcastic.
σκεφτηκα σημερα να αλλαξω το μενου και να το γυρισω στο μαγειρευτο .buy..buy..sarcastic..sarcastic.

Ετσι πηρα την συνταγη απο το HL και την εφαρμοσα κατα γραμμα και ιδου το αποτελεσμα .my man..my man.
Τσιν -τσιν λεμονατες με συνοδεια πατατουλες τηγανιτες και τσιπουρακι Ηπειρου .RESPECT..RESPECT.

Καλησπερα Αρχοντες ;);)

Eπειδη ο Γιαννης παθαινει ψυχικο τραλαλα με τα κοψιδια μου .sarcastic..sarcastic.
σκεφτηκα σημερα να αλλαξω το μενου και να το γυρισω στο μαγειρευτο .buy..buy..sarcastic..sarcastic.

Ετσι πηρα την συνταγη απο το HL και την εφαρμοσα κατα γραμμα και ιδου το αποτελεσμα .my man..my man.
Τσιν -τσιν λεμονατες με συνοδεια πατατουλες τηγανιτες και τσιπουρακι Ηπειρου .RESPECT..RESPECT.

Καλησπερα Αρχοντες ;);)

Ρε φίλε αυτό το τελευταίο ,δηλαδή το "τσιπουρακι Ηπειρου " τι το ήθελες ;;;
Οχι τίποτα άλλο αλλά με αναγκάζεις να ανεβάσω και κατι άλλο της Ηπείρου ...buy buy..buy buy..buy buy.

Maios_2011_077.jpg

Status
Not open for further replies.
Back