Την καλημέρα μου από την ηλιόλουστη Αρχόντισσα του Ιονίου.
Φτιαξε ενα τεράστιο ποτηρι φραπε..Καλημερα μαγκες. Τι κανετε οταν νυσταζετε στο γραφειο?? Ειμαι ενα κλικ πριν να ξαπλωσω στο πληκτρολογιο.
Ηπια καπουτσινο αλλα πραμα δεν καταλαβα...εχω ηδη δουλεψει 45 ωρες αυτη την εβδομαδα και νυσταζωωωωωωωΦτιαξε ενα τεράστιο ποτηρι φραπε..
ΑδερφιΗπια καπουτσινο αλλα πραμα δεν καταλαβα...εχω ηδη δουλεψει 45 ωρες αυτη την εβδομαδα και νυσταζωωωωωωω
Αν πιω ρεντμπουλ θα παω νοσοκομειο...ανεβαζω τρελους παλμους! Ενταξει ειμαι και λιγο γκρινιαρης δεν λεωΑδερφι
Εχω δουκεψει παραπανω ολς τις βδομαδες απ τον μαρτη και μετα
Ασε τα καπουτσινο
Αν θες να ξυπνησεις κανε η ελληνικο διπλο η φραπεδαρα φουλαρισμενη η πιες ενα ρετ μπουλ το οποιο ομως εγω το περνω οταν ξεπερασω τα ορια
Κανουμε υπομονη φιλαρακι
Να ξερεις ομως απο ενα σημειο και μετα θα σε σαν "ζομπι"
Και οταν πεσει η ενταση θα σε κομμενος και θα νιωθεις να μην θες να κανεις τιποτα
Εκει κοιτα να βγεις εξω
Βουνο η θαλασσα
Αλλιως δεν ξυπναει το μυαλο
Μου χει συμβει και για να με εικικρινης φοβηθηκαΑν πιω ρεντμπουλ θα παω νοσοκομειο...ανεβαζω τρελους παλμους! Ενταξει ειμαι και λιγο γκρινιαρης δεν λεω
... μέχρι να ανακαλύψεις τα μεσουλίντ...Πέρσι το καλοκαίρι ειδικά τον Αύγουστο που ξεκινούσα την δουλειά 2 το μεσημέρι κ πήγαινε μέχρι 2 το βράδυ με πολύ πολύ κούραση κ τρέξιμο ήμουν με redboul k panax ginsek μιλάμε για απίστευτη ενέργεια σαν να είχα πάρει κοκαΐνη εβαζα κάτω κ τον βοηθό σερβιτόρο που είχε τα μισά μου χρόνια κ το βράδυ εννοείται δεν καταλάβαινα τίποτα
Τον ισοπεδωσες τωρα ha haaa... μέχρι να ανακαλύψεις τα μεσουλίντ...
... μέχρι να ανακαλύψεις τα μεσουλίντ...
Το κοκορετσι, το σεξ ή και τα δυο??Πάλι για σεξ μιλάτε ρε ρεμάλια;;;;;;
Βάλτε διπλή μερίδα μέχρι την Κυριακή γιατί από βδομάδα απαγορεύεται