Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας ... Πολλή βροχή σήμερα !!!
IMG_20170406_100557.jpg

Ας μη βρέχει Δευτέρα Τετάρτη και Σάββατο/Κυριακή, και τις υπόλοιπες μέρες ας ξεκω&@νεται ... ;)
.sarcastic. .sarcastic. .my man.

Ηπια καπουτσινο αλλα πραμα δεν καταλαβα...εχω ηδη δουλεψει 45 ωρες αυτη την εβδομαδα και νυσταζωωωωωωω .sleepy.
Αδερφι
Εχω δουκεψει παραπανω ολς τις βδομαδες απ τον μαρτη και μετα
Ασε τα καπουτσινο
Αν θες να ξυπνησεις κανε η ελληνικο διπλο η φραπεδαρα φουλαρισμενη η πιες ενα ρετ μπουλ το οποιο ομως εγω το περνω οταν ξεπερασω τα ορια
Κανουμε υπομονη φιλαρακι
Να ξερεις ομως απο ενα σημειο και μετα θα σε σαν "ζομπι"
Και οταν πεσει η ενταση θα σε κομμενος και θα νιωθεις να μην θες να κανεις τιποτα
Εκει κοιτα να βγεις εξω
Βουνο η θαλασσα
Αλλιως δεν ξυπναει το μυαλο

Αδερφι
Εχω δουκεψει παραπανω ολς τις βδομαδες απ τον μαρτη και μετα
Ασε τα καπουτσινο
Αν θες να ξυπνησεις κανε η ελληνικο διπλο η φραπεδαρα φουλαρισμενη η πιες ενα ρετ μπουλ το οποιο ομως εγω το περνω οταν ξεπερασω τα ορια
Κανουμε υπομονη φιλαρακι
Να ξερεις ομως απο ενα σημειο και μετα θα σε σαν "ζομπι"
Και οταν πεσει η ενταση θα σε κομμενος και θα νιωθεις να μην θες να κανεις τιποτα
Εκει κοιτα να βγεις εξω
Βουνο η θαλασσα
Αλλιως δεν ξυπναει το μυαλο
Αν πιω ρεντμπουλ θα παω νοσοκομειο...ανεβαζω τρελους παλμους! Ενταξει ειμαι και λιγο γκρινιαρης δεν λεω .sarcastic.

Αν πιω ρεντμπουλ θα παω νοσοκομειο...ανεβαζω τρελους παλμους! Ενταξει ειμαι και λιγο γκρινιαρης δεν λεω .sarcastic.
Μου χει συμβει και για να με εικικρινης φοβηθηκα
Γιαυτο και το περνω μονο οταν πραγματικα πρεπει να νγω εκτος οριων

Πέρσι το καλοκαίρι ειδικά τον Αύγουστο που ξεκινούσα την δουλειά 2 το μεσημέρι κ πήγαινε μέχρι 2 το βράδυ με πολύ πολύ κούραση κ τρέξιμο ήμουν με redboul k panax ginsek μιλάμε για απίστευτη ενέργεια σαν να είχα πάρει κοκαΐνη εβαζα κάτω κ τον βοηθό σερβιτόρο που είχε τα μισά μου χρόνια.sarcastic. κ το βράδυ εννοείται .sex hard..sex hard.δεν καταλάβαινα τίποτα

Πέρσι το καλοκαίρι ειδικά τον Αύγουστο που ξεκινούσα την δουλειά 2 το μεσημέρι κ πήγαινε μέχρι 2 το βράδυ με πολύ πολύ κούραση κ τρέξιμο ήμουν με redboul k panax ginsek μιλάμε για απίστευτη ενέργεια σαν να είχα πάρει κοκαΐνη εβαζα κάτω κ τον βοηθό σερβιτόρο που είχε τα μισά μου χρόνια.sarcastic. κ το βράδυ εννοείται .sex hard..sex hard.δεν καταλάβαινα τίποτα
... μέχρι να ανακαλύψεις τα μεσουλίντ... .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back