Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καιρος μουντος συνεφια κ αερας
Τελειωσα απ τα σκυλια κ παω να κανω τελικο χερι μπογια το δωματιο της μικρης
Η γυναικα καθαριζει απο γωνιας κ τα μικρα ξεσαλωνουν σπιτι
Οποταν καταλαβαινεται οτι αυτη τη στιγμη σπιτι ειναι σαν να χει πεσει βομβα.sarcastic.

Γειά σας κύριοι.
Καλημέρα σε όλους, καλό ΣΚ σε όλους και χρόνια πολλά στους Λάζαρους και τις Λαζαρίνες .....
...Παλιά ειχε και κάλαντα του Λαζάρου, άραγε σήμερα τα λένε τα παιδάκια σε κάποιο μέρος της Ελλάδας;
Το χουμε το έθιμο ακόμα Κώστα στο χωριό, όπως και την Με Πέμπτη που την ονομαζαμε μικροί η μέρα της κλεψιας , όταν οι γυναίκες στολιζουν τον επιταφιο τα πιτσιρίκια του χωριού βγαίνουν παγανια και μαζεύουν όλα τούς καρπούς τις εποχής μουσμουλα, αμύγδαλα, αγγιναρες ξέραμε και που είχαν σπειρει και γλυκιδια (γλυκό αρακά) καμία φορά ερχοντουσαν και μεγάλοι μαζί να θυμηθουν τα παλιά τούς, τα συγκεντρωναμε στο τέλος στην εκκλησία για να φάνε όλοι βαλσαμο αυτή την εποχή με την νηστεία.
την ερχομενη εβδομαδα. φιλε εγινα. το δοκιμασε ο γιατρος στο σκοπευτηριο και κενταει. θα σου στειλω φωτο
Με το καλό Ευριπο μου.

Καλησπέρα σας.
Άλλο ένα ωραίο πρωινό στο Δρακόντιο όπου έλαβε μέρος αγώνας Skeet με κορυφαίους πραγματικά Έλληνες σκοπευτές.
Μετά το πέρας του αγώνα ρίξαμε και δύο πούλες με τον Αποστόλη(Kastoras) στο πεδίο του Sporting.
''Μικρόβιο'' είναι το σκοπευτήριο και μεγάλο σχολείο....

αυτος φιλε δεν εχει αναγκη. απο τα 230 οπλα που εχει 2 να πουλησει δεν ξαναδουλευει. εγω ημουνα στη δουλεια
Τι ειναι αυτος εχω παθει πλακα...σημερα περα απο το blaser f3 ειχε ενα 682 trap απο τα παλια τα καλα,ενα 682 skeet και ενα brow b25 στην πενα ολα..εδω να πουμε οτι εχει πολλα merkel πολλα beretta (427 el,ολη τη σειρα SO κ.α...) bro b25 και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι.230 οπλα συνολο πλαγια και ποζε..

Τι ειναι αυτος εχω παθει πλακα...σημερα περα απο το blaser f3 ειχε ενα 682 trap απο τα παλια τα καλα,ενα 682 skeet και ενα brow b25 στην πενα ολα..εδω να πουμε οτι εχει πολλα merkel πολλα beretta (427 el,ολη τη σειρα SO κ.α...) bro b25 και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι.230 οπλα συνολο πλαγια και ποζε..
ρε φιλε τι ψαχνεις? το φτηνοτερο που εχει ειναι στα 50000 ευρωπαικα. εχει λεφτα την υγεια του να εχει ο ανθρωπος

Α!!!Ειναι αυτος που ειρθε με ενα βεσπακι.??.big smile..big smile..big smile.

Α!!!Ειναι αυτος που ειρθε με ενα βεσπακι.??.big smile..big smile..big smile.
Xaxa..σημερα μαλλον με X5 Bmw.my man. ηρθε,γιατι ηταν ενα παρκαρισμενο και μαλλον δικο του ηταν γιατι τους αλλους τους ξερω με τι κυκλοφορουν ειναι πολυ γνωστοι μου..

Status
Not open for further replies.
Back