Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αυτος φιλε δεν εχει αναγκη. απο τα 230 οπλα που εχει 2 να πουλησει δεν ξαναδουλευει. εγω ημουνα στη δουλεια

Τι ειναι αυτος εχω παθει πλακα...σημερα περα απο το blaser f3 ειχε ενα 682 trap απο τα παλια τα καλα,ενα 682 skeet και ενα brow b25 στην πενα ολα..εδω να πουμε οτι εχει πολλα merkel πολλα beretta (427 el,ολη τη σειρα SO κ.α...) bro b25 και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι.230 οπλα συνολο πλαγια και ποζε..

ρε φιλε τι ψαχνεις? το φτηνοτερο που εχει ειναι στα 50000 ευρωπαικα. εχει λεφτα την υγεια του να εχει ο ανθρωπος

Xaxa..σημερα μαλλον με X5 Bmw.my man. ηρθε,γιατι ηταν ενα παρκαρισμενο και μαλλον δικο του ηταν γιατι τους αλλους τους ξερω με τι κυκλοφορουν ειναι πολυ γνωστοι μου..
Γιαυτο έρχονται όλοι αυτοί οι Εγγλεζοι στο σκοπευτήριο σας πολύ χλιδή .

Γιαυτο έρχονται όλοι αυτοί οι Εγγλεζοι στο σκοπευτήριο σας πολύ χλιδή .
κωνσταντινε ο τυπος ειναι απ το ρεθυμνο συλεκτης και τα οπλα που μου εδειξε στο ταμπλετ του απλα δεν υπαρχουνε. ειδα κατι οπλα που ουτε καν ηξερα οτι υπαρχουνε. ενα θα σου πω .εχει ενα merkel απλα κομψοτεχνημα που δεν θυμαμαι ποιος μου ειπε οτι το εχει φτιαξει εννοειται βεβαια στην αυθεντικη βαλιτσα του με τις σφραγιδες που αν το βγαλει για δημοπρασια στην αμερικανικη αγορα η αξια του φτανει τα 500000 ευρωπαικα. η βαλιτσα δε μονο κανει περιπου 2500-3000 ευρωπαικα. ασε αυτος παιζει σε αλλα επιπεδα. τα οπλα που εχει ο χατζιωτης δεν ειναι τιποτα μπροστα στα δικα του

Καλησπέρα μάγκες! Βόλτα στα μαγαζιά για το σπίτι και σήμερα! Πήγα να δω φωτιστικά. Κάποια μαγαζιά είχαν νορμάλ τιμές, ένας Έλληνας βιοτέχνης ειδικά είχε και όμορφα και οικονομικά φωτιστικά. Αλλά μπαίνω σε έναν που πωλούσε Ιταλικά, βλέπω ένα επιδαπέδιο του λέω πόσο μου 1.200, του λέω με το μαγαζί πάει ή μόνο του; Ρε τι είναι αυτοί οι Ιταλοί, τους παραδέχομαι σε θέματα πρωτοπορίας, σχεδιασμού κλπ αλλά 1,200 ένα φωτιστικό;;;;
Κατά τα άλλα πήραμε ξηροκάρπια από γνωστό μαγαζάτορα των δυτικών προαστίων και απολαύσαμε ένα σπιτικό παστίτσιο από τη γυναίκα που είχε φτιάξει χθες!

Καλησπέρα μάγκες! Βόλτα στα μαγαζιά για το σπίτι και σήμερα! Πήγα να δω φωτιστικά. Κάποια μαγαζιά είχαν νορμάλ τιμές, ένας Έλληνας βιοτέχνης ειδικά είχε και όμορφα και οικονομικά φωτιστικά. Αλλά μπαίνω σε έναν που πωλούσε Ιταλικά, βλέπω ένα επιδαπέδιο του λέω πόσο μου 1.200, του λέω με το μαγαζί πάει ή μόνο του; Ρε τι είναι αυτοί οι Ιταλοί, τους παραδέχομαι σε θέματα πρωτοπορίας, σχεδιασμού κλπ αλλά 1,200 ένα φωτιστικό;;;;
Κατά τα άλλα πήραμε ξηροκάρπια από γνωστό μαγαζάτορα των δυτικών προαστίων και απολαύσαμε ένα σπιτικό παστίτσιο από τη γυναίκα που είχε φτιάξει χθες!
τελικά το πήρες η να στο κάνω δώρο;;;; ρε καρμίρη ha haaa

κωνσταντινε ο τυπος ειναι απ το ρεθυμνο συλεκτης και τα οπλα που μου εδειξε στο ταμπλετ του απλα δεν υπαρχουνε. ειδα κατι οπλα που ουτε καν ηξερα οτι υπαρχουνε. ενα θα σου πω .εχει ενα merkel απλα κομψοτεχνημα που δεν θυμαμαι ποιος μου ειπε οτι το εχει φτιαξει εννοειται βεβαια στην αυθεντικη βαλιτσα του με τις σφραγιδες που αν το βγαλει για δημοπρασια στην αμερικανικη αγορα η αξια του φτανει τα 500000 ευρωπαικα. η βαλιτσα δε μονο κανει περιπου 2500-3000 ευρωπαικα. ασε αυτος παιζει σε αλλα επιπεδα. τα οπλα που εχει ο χατζιωτης δεν ειναι τιποτα μπροστα στα δικα του
Ευρι κόψε κάτι ρε φιλε.fff..fff. Άκου 500.000χιλ εκτός αν μπερδεψες τα μηδενικα.sarcastic.

Ναι λεγε τέτοια εσύ να μας ζητάει 1200€ φωτιστικό για δώρο γάμου.my man.

Ωραίος ο Τζίμης, αμέσως με κατάλαβε! Εγώ έριξα το τυράκι και μάλιστα από νωρίς, για να βλέπω οικονομίες!
μπαααα φάκελλο Α4 κι εσύ ;)

Ωραίος ο Τζίμης, αμέσως με κατάλαβε! Εγώ έριξα το τυράκι και μάλιστα από νωρίς, για να βλέπω οικονομίες!
Φίλε εγώ στον γάμο σου αν με καλέσεις θα σκασω μύτη στην εκκλησία με μια σιδερωστρα.sarcastic.αυτό θα είναι το δώρο σου χρήσιμο κ διακριτικό.very funny.

Status
Not open for further replies.
Back