Στελιο υπομονη. Υπαρχουν και αυτες οι περιοδοι στη ζωη μας οπου γ@μιεται ο Διας!Καλημέρα και καλή μεγαλοβδομάδα σε όλους ... Ξεθεώθηκα πάλι το σ/κ από τις δουλειές στο χωριό, ακόμη είμαι κομμάτια από την κούραση ... Έφερα χθες βράδυ και τη μάνα μου, έχουμε ραντεβού με τον οφθαλμίατρο απόψε (για 3η φορά μετά την εγχείρηση καταρράκτη !!! ... Κάτι δεν πήγε καλά, δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ, υποτίθεται ότι ήταν επέμβαση ρουτίνας ... όλα τα στραβά σε μας συμβαίνουν) Μετά πρέπει να την πάω ξανά στο χωριό (τη νύχτα), και να επιστρέψω, μάλλον αύριο το πρωί κατευθείαν στη δουλειά... Τι αμαρτίες πληρώνω ;;;; .xm.
υπομονή κι όλα γένονταιΚαλημέρα και καλή μεγαλοβδομάδα σε όλους ... Ξεθεώθηκα πάλι το σ/κ από τις δουλειές στο χωριό, ακόμη είμαι κομμάτια από την κούραση ... Έφερα χθες βράδυ και τη μάνα μου, έχουμε ραντεβού με τον οφθαλμίατρο απόψε (για 3η φορά μετά την εγχείρηση καταρράκτη !!! ... Κάτι δεν πήγε καλά, δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ, υποτίθεται ότι ήταν επέμβαση ρουτίνας ... όλα τα στραβά σε μας συμβαίνουν) Μετά πρέπει να την πάω ξανά στο χωριό (τη νύχτα), και να επιστρέψω, μάλλον αύριο το πρωί κατευθείαν στη δουλειά... Τι αμαρτίες πληρώνω ;;;; .xm.
Καλημέρα και καλή μεγαλοβδομάδα σε όλους ... Ξεθεώθηκα πάλι το σ/κ από τις δουλειές στο χωριό, ακόμη είμαι κομμάτια από την κούραση ... Έφερα χθες βράδυ και τη μάνα μου, έχουμε ραντεβού με τον οφθαλμίατρο απόψε (για 3η φορά μετά την εγχείρηση καταρράκτη !!! ... Κάτι δεν πήγε καλά, δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ, υποτίθεται ότι ήταν επέμβαση ρουτίνας ... όλα τα στραβά σε μας συμβαίνουν) Μετά πρέπει να την πάω ξανά στο χωριό (τη νύχτα), και να επιστρέψω, μάλλον αύριο το πρωί κατευθείαν στη δουλειά... Τι αμαρτίες πληρώνω ;;;; .xm.
Στελιο κανε υπομονη και μακαρι να γινει η μητερα σου καλα και ολα τα αλλα δεν εχουν σημασιαΜη το σκεφτεσαι ετσι, θα τρελλαθεις στο τελος. Απλα κανεις οτι κανουμε ολοι οταν ερθει η αναγκη. Υπομονη και θα ειναι περαστικα.
στελιο δεν συμβαινουν μονο σε σενα φιλε. φετος μου εχουν συμβει πολλα και τωρα αρχιζουν αλλα με τα δοντια οπως περιοδοντιτιδα. ασε φιλε περαστικα να ειναι και ολα καλαΚαλημέρα και καλή μεγαλοβδομάδα σε όλους ... Ξεθεώθηκα πάλι το σ/κ από τις δουλειές στο χωριό, ακόμη είμαι κομμάτια από την κούραση ... Έφερα χθες βράδυ και τη μάνα μου, έχουμε ραντεβού με τον οφθαλμίατρο απόψε (για 3η φορά μετά την εγχείρηση καταρράκτη !!! ... Κάτι δεν πήγε καλά, δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ, υποτίθεται ότι ήταν επέμβαση ρουτίνας ... όλα τα στραβά σε μας συμβαίνουν) Μετά πρέπει να την πάω ξανά στο χωριό (τη νύχτα), και να επιστρέψω, μάλλον αύριο το πρωί κατευθείαν στη δουλειά... Τι αμαρτίες πληρώνω ;;;; .xm.