Φιλαράκι γράφω βιβλίο τώρα "τα μυστικά για αχαλίνωτο ""....θα σου στείλω αντίγραφο .banana.Φιλαρακι υπάρχει κ άλλη μια μορφή αεροβιας άσκησηςνα υποθέσω οτι δίνεις πόνο καργα έτσι;;;να προσέχεις τα τραβηγματα στους προσαγωγούς
Φιλαράκι γράφω βιβλίο τώρα "τα μυστικά για αχαλίνωτο ""....θα σου στείλω αντίγραφο .banana.Φιλαρακι υπάρχει κ άλλη μια μορφή αεροβιας άσκησηςνα υποθέσω οτι δίνεις πόνο καργα έτσι;;;να προσέχεις τα τραβηγματα στους προσαγωγούς
Μήπως σου λέει κατι το ονομα Βιτσεντζακης ;;;;;τελείωσα ένα σχολείο επαγγελματικής διάσωσης στη θάλασσα από επαγγελματία ΟΥΚΑ!
Καλο απογευμα! σαν ονομα ακουγετε γνωστο! Προσωπικα δεν τον ξερω! Αρα θα ξερεις τι εκπαιδευση κανουν απο πρωτο χερι! Εγω επαθα πλακα! Ημουν γυμνασμενος δεν λεω.αλλα αλλο η αντοχη εξω απο το νερο και αλλο μεσα.αυτος με εκανε να πεταω μεσα στο νερο σε ενα μηνα αλλα μαρτυρησαμε..ειναι τρομεροι οι ανθρωποι.Μήπως σου λέει κατι το ονομα Βιτσεντζακης ;;;;;
Ο πατερας μου ηταν των υποβρυχιων και ουσιαστικα μεγαλωσα στην ΜΥΚ αφου ολοι οι φιλοι του ηταν μονιμαδες βατράχια.
Καποιος Κρητικος εκπαιδευτης με το όνομα που σου λεω πιο πανω οταν συνταξιοδοτηθηκε εφυγε για το νησι και ανοιξε σχολη καταδυσεων. Ο γιος του ακολούθησε τα χναρια του πατερα του με σχολες κλπ.
Καλησπερα Άρχοντα.καλησπερα κυριοι
Διονυση θελω και εγωΦιλαράκι γράφω βιβλίο τώρα "τα μυστικά για αχαλίνωτο ""....θα σου στείλω αντίγραφο .banana.
Να είστε καλά να τον θυμάστε χρυσανθε.....Πριν λιγο εφυγε απ την ζωη ο πατερας του κουμπαρου μου
Εφυγε ενας περηφανος και τιμιος ανθρωπος με τεραστια καρδια για ολο το κοσμο
βασανιστηκε τα τεκευταια χρονια απο μια δυσκολη και αναπαντεχη αρωστια
Μεγαλη του αγαπη το κυνηγι του λαγου
πολλα τα μυστικα που μας εμαθε με τον κουμπαρο μου
Απιαστος στο σημαδι κυνηγουσε με ενα μπαικαλ ussr
Στο καλο θκειε Μιχαλακη
Δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν λιγησε στο χαμο σου
Σευχαριστω για ολα οσα μας εμαθες και απλοχερα μας διδαξες
Χιλιες δυο αναμνησεις μαΖι σου με τα αστεια σου και τις συμβουλες σου
Παντα εκανες το κοσμο Να γελα
Ποτε δεν ηθελες να στεναχωρησεις κανενα
ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ