Η συναγρίδα για μένα είναι το καλύτερο ψάρι , καλά κάνουν και την αποκαλούν "βασίλισσα"Και τα ψάρια για το μεσημέριανο χτυπημένα χθες με ψαροντούφεκο από συνάδελφο στη δουλειά..συναγρίδα 4700γρ (είναι η εποχή τους τώρα) και οι σαργόι δώρο..
Όπως κι αν την κάνεις θα είναι τέλεια , πάντως δεν θα έπρεπε να την φοβάσαι στο κάρβουνο .Με χαμηλή φωτιά και συχνό γύρισμα γίνεται λουκούμι ..Παιδια δεν θα την κάνω κάρβουνο είναι μεγάλο και φοβάμαι,θα μπει στη λαδόκολλα στο φούρνο,οι σαργοι κάρβουνο..
Διονύση συμφωνώ 1000%...ειναι πολύ καλύτερη στο κάρβουνο..πέρα από το φόβο δεν ξέρω καλά δεν έχω ξαναψησει τόσο μεγάλο ψάρι στα κάρβουνα! 9 κιλά ε ? Τρομερό ψάρι! την προηγούμενη βδομάδα βρήκα ένα φαγγρι 2500γρ,και έκανα βλακεία που δεν το έβαλα στο κάρβουνο...αφού βλέπω εδώ 9 κιλά τέλος από εδώ και πέρα θα τα κάνω κάρβουνο,θα ξεκινήσω με 2-3 κιλά και θα ανεβαίνω..Όπως κι αν την κάνεις θα είναι τέλεια , πάντως δεν θα έπρεπε να την φοβάσαι στο κάρβουνο .Με χαμηλή φωτιά και συχνό γύρισμα γίνεται λουκούμι .
Η κάτωθι κυρία ήταν 9 κιλά (ψαρεμένη στην Σαμοθράκη)
υγ.Συμφωνώ για την σφυρίδα , είναι και αυτή στην κορυφή .
Εχει μεγαλη καρδια σε αγαπη και συμπονια για τον διπλα του και πιστεψε με αυτο τον κανει πιο πλουσιο απο πολλους που σκουπιζουν τον πισινο τους με 50αρικαΚαλημέρα στην παρέα!
Μην αγχώνεσαι που έρχεσαι τρίτος, έχει ο Μάκης!
Με ποιο κεφαλι θα βουτηξεις ρε;Καλημέρα σας...ξεκιναω για την πρώτη βουτιά για φέτος στην θάλλασα
Γιάννη καλοφαγωτο το θηρίο.....Και τα ψάρια για το μεσημέριανο χτυπημένα χθες με ψαροντούφεκο από συνάδελφο στη δουλειά..συναγρίδα 4700γρ (είναι η εποχή τους τώρα) και οι σαργόι δώρο..
Καλή αρχή Δημήτρη και από τα ρηχά.. ...Καλημέρα σας...ξεκιναω για την πρώτη βουτιά για φέτος στην θάλλασα
Μην ξεχάσεις τα μπρατσάκια σου!!!!!!!!!!Καλημέρα σας...ξεκιναω για την πρώτη βουτιά για φέτος στην θάλλασα
Την καλύτερη δουλειά κανείς! Και εγώ σε 10 μέρες θα ξεκινήσω κανονικά και μέχρι αρχές Νοέμβρη! Δεν υπάρχει καλύτερη γυμναστική από το κολύμπι.Καλημέρα σας...ξεκιναω για την πρώτη βουτιά για φέτος στην θάλλασα
Μπράβο ρε φίλε , πολύ χαίρομαι !!!! Η "καλή" υγεία είναι μεγάλη δουλειάκολυμπαω 2-3 χιλιόμετρα κάθε φορα.το κολύμπι και το κυνήγι με κρατάει.χθες έκανα εξετάσεις 160 χοληστερίνη 60 σαχαρο 30 τριγλυκερίδια και όλες οι τιμές σε πολύ χαμηλά επίπεδα
Εγώ έχω μούρλια μεγάλη με το τρέξιμο .Όλη μου την ζωή κάνω αποστάσεις σε διάφορα τερέν .Η μεγάλη μου αγάπη όμως είναι το ορεινό τρέξιμο , χθες έκανα 10 χλμ στο βουνό .Δυστυχώς το τρέξιμο , όπως πολύ σωστά επισημαίνεις , επιβαρύνει τις αρθρώσεις .Έχω προσπαθήσει να εντάξω το κολύμπι στην άσκηση μου αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν μου άρεσε .η άσκηση ειδικα η άσκηση που δεν επιβαρύνει αρθρώσεις όπως το κολύμπι είναι ότι καλύτερο..
Φιλαρακι υπάρχει κ άλλη μια μορφή αεροβιας άσκησηςνα υποθέσω οτι δίνεις πόνο καργα έτσι;;;να προσέχεις τα τραβηγματα στους προσαγωγούςΜπράβο ρε φίλε , πολύ χαίρομαι !!!! Η "καλή" υγεία είναι μεγάλη δουλειά
Εγώ έχω μούρλια μεγάλη με το τρέξιμο .Όλη μου την ζωή κάνω αποστάσεις σε διάφορα τερέν .Η μεγάλη μου αγάπη όμως είναι το ορεινό τρέξιμο , χθες έκανα 10 χλμ στο βουνό .Δυστυχώς το τρέξιμο , όπως πολύ σωστά επισημαίνεις , επιβαρύνει τις αρθρώσεις .Έχω προσπαθήσει να εντάξω το κολύμπι στην άσκηση μου αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν μου άρεσε .