Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εννοειται! Τριπλοκαρτετο θα βγουμε
Μαστορα αρχοντα ωπ sorry καστορα ηθελα να πωha haaaπροτεινω και freeman για support και βολες υποστηριξεως στην παραλιακη σαλονικα κανει εφοδους συνεχεια σε αγριογατες.asking..sex hard.
!

Καλησπέρα μάγκες. Αύριο επιτέλους αναχωρώ για Δίστομο να περάσω 4 ημέρες με την οικογένεια όλη! :)
Καλά να περάσετε φίλε.. Εγώ Σάββατο πρωί αναχωρω για το νησί όπου με περιμένει ενα 3 μέρο δουλειάς

Καλά να περάσετε φίλε.. Εγώ Σάββατο πρωί αναχωρω για το νησί όπου με περιμένει ενα 3 μέρο δουλειάς
Θα σου πω ότι σου λέω τα τελευταία χρόνια που κάνουμε παρέα. Άντε να βγάλεις φράγκα και καλοπερνάς τον υπόλοιπο καιρό! Άσε που όταν επιστρέψεις έχει μάζωξη ;)

Θα σου πω ότι σου λέω τα τελευταία χρόνια που κάνουμε παρέα. Άντε να βγάλεις φράγκα και καλοπερνάς τον υπόλοιπο καιρό! Άσε που όταν επιστρέψεις έχει μάζωξη ;)
δεν παραπονιέμαι καθόλου λέω δόξα τω Θεο..
Θα την φτιάξουμε την δουλειά όπως πέρσι;) θα φέρω ενα πιο μεγάλο φέτος

Καλησπερα Αρχοντες ;)
Αναχωρηση απο το Καμινι drive carστις 18.00 με θερμοκρασια 27 βαθμους εβραζε ο τοπος
αλλα μολις περασα την τρουπα :D
και εμφανιστηκε η Τριπολιτσα
η θερμοκρασια επεσε 10 βαθμους
και εδω στα Ανταριασμενα μου βουνα γραφει 13 με μπολικη δροσια και αερακι.buy..buy.
Το τσιπουρο τραβιεται αεροπορια .my man.
μεχρι να γινει η μακαροναδα με σαλτσα για να ορμηξουμε .eat.

καλό βράδυ πάω Ομόνοια :)
brand.gif

Καλησπερα Αρχοντες ;)
Αναχωρηση απο το Καμινι drive carστις 18.00 με θερμοκρασια 27 βαθμους εβραζε ο τοπος
αλλα μολις περασα την τρουπα :D
και εμφανιστηκε η Τριπολιτσα
η θερμοκρασια επεσε 10 βαθμους
και εδω στα Ανταριασμενα μου βουνα γραφει 13 με μπολικη δροσια και αερακι.buy..buy.
Το τσιπουρο τραβιεται αεροπορια .my man.
μεχρι να γινει η μακαροναδα με σαλτσα για να ορμηξουμε .eat.
Εγινε ατάκα.!
Τα σεβη μου πτεραρχε

Καληνυχτα σας μολις τελειωσε η λειτουργια κ μεχρι να στολισουν οι γυναικες τον επιταφιο πεταχτηκαμε με τον παππα κ τους επιτροπους σε παρακειμενο παραθαλασσιο ταβερνακι οπου τιμησαμε δεοντως θαλασσινους μεζεδες με συνοδεια αφθονου δροσερου οινου.drunk.

Status
Not open for further replies.
Back